O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

streda 5. marca 2014

Challenge 14

Harry
Neverím, že som jej o tom povedal, pomyslel som si, len čo z mojich úst vyletela veta o charite. O tomto jednom sne nevedel nik. Dokonca ani moja rodina či chalani. A ja to zrazu vyklopím dievčaťu, ktoré vidím tretíkrát vo svojom živote. Unbelievable!
Síce potom debata pokračovala iným smerom, nemohol som na to prestať myslieť. Ešte stále som nerozumel tomu, čo sa to so mnou dialo. A to ma desilo. Keď sme vychádzali z reštaurácie, bojoval som sám so sebou, čo spraviť. Zvyčajne som zastavil taxík a odviezol sa s dievčaťom ku mne domov. Teda, nie priamo ku mne, ale do môjho druhého bytu, kde som skoro nikdy nebol. Nemohol som predsa riskovať, že by mi pred dverami stála kopa fanúšičiek.
No teraz to bolo iné. Odrazu som vôbec nechcel, aby sme šli ku mne. Vlastne, nechcel som dnešný večer zakončiť sexom, aj keď tá myšlienka bola lákavá. Chcel som ju vidieť znova. Nerozumel som tomu, no nemohol som tomu vzdorovať. A tak, keď navrhla prechádzku, neskutočne som sa potešil.
„Kde vlastne pracuješ? Spomínala si, že si grafická dizajnérka, však?“ opýtal som sa odrazu.
„Robím pre firmu Network.“
„Ach tak,“ usmial som sa a na chvíľu som zmĺkol. Kráčali sme vedľa seba v parku, dívajúc sa pod nohy, keď som pocítil, ako ju mierne striaslo od zimy. Rozopol som si gombík na saku a vyzliekol si ho. Najprv na ma prekvapene hľadela, no keď som jej ho išiel prehodiť cez plecia, o krok ustúpila.
„To je v pohode, Harry. Obleč si ho naspäť, bude ti zima,“ riekla.
„Je mi fajn,“ odvetil som.
„Nie, naozaj. Som v poriadku,“ usmiala sa a ja som len pokrčil plecami.
„Určite ti nie je zima? Nechceš ísť domov alebo niečo? Zavolám ti taxík,“ ponúkol som sa, aj keď moje vnútro kričalo „STOP!“. Pozrel som sa na ňu, čo povie, keď som v jej tvári zachytil zvláštny výraz. Niečo ako bolesť a zmätenosť spolu. Naklonil som hlavu na stranu a nadvihol som obočie.
„Deje sa niečo?“ opýtal som sa.
„Nie ... vlastne ... ale nič. Asi predsa len pôjdem domov,“ riekla sklamane a vykročila smerom k ceste vzdialenej približne takých 200 metrov. Ničomu som nerozumel, no v jednom som si bol istý. Nemohol som ju nechať len tak odísť.  A tak som sa za ňou rozbehol a chytil ju za ruku. Prekvapene zastala a otočila sa ku mne. Pristúpil som o krok bližšie a nahol som sa, aby som ju mohol pobozkať. Po krátkom dotyku našich pier som sa odtiahol a zahľadel som sa jej do očí, ešte stále ju držiac za ruku.
Myslel som, že prehovorí, no na moje prekvapenie sa ku mne nahla a tento krát ma pobozkala ona. Váhavosť a neistota sa zmenili na túžobný bozk, ktorý ma úplne vyviedol z rovnováhy. Nečakal som, že práve ona bude tá, ktorá prelomí ľady. No keď už sa stalo, nechal som sa unášať prúdom.
Naše bozky každou sekundou naberali na intenzite a ja som pomaly, ale isto strácal aj posledné zábrany. Pritiahol som si ju bližšie k sebe a rukou som prešiel nižšie po chrbte a zastavil som sa na zadku. Ona sa zatiaľ jednou dlaňou opierala o moju hruď a prsty tej druhej mala zahrabané v mojich vlasoch.
Čo to robíš?! ozvalo sa moje podvedomie. Tentoraz asi tá anjelská časť, pretože diabol vo mne chcel, aby som pokračoval. Naozaj ti to stojí za jednu noc? počul som svoje myšlienky v hlave a zaváhal som. Na chvíľu som sa odtiahol a pozrel som sa jej do oči. Neskutočne mi to pripomenulo scénu v klube.
„Deje sa niečo?“ pozrela na mňa váhavo.
„Ehm ... no ... vieš, nerád by som to unáhlil,“ riekol som zahanbene a sám som neveril, že takého slová vyšli z mojich úst. Emma prekvapene nadvihla obočie a naklonila hlavu na stranu, akoby premýšľala, či jej za to stojím.
„To myslíš vážne?“ riekla neveriacky a ja som hneď vedel, koľko bije. Vedela o mne. O mojej povesti. O všetkých tých článkoch. O všetkých ženách. A odrazu som sa chcel prepadnúť pod zem a preklínal som svoju minulosť.
„Viem, že nemám veľmi dobrú povesť, čo sa týka vzťahov,“ pokrčil som plecami, ešte stále ju držiac v náručí.
„Dočerta,“ zamrmlala si Emma popod nos potichu, no aj tak som to počul. Zamračil som sa a nadvihol som jedno obočie očakávajúc vysvetlenie. „Prepáč, zdáš sa byť strašne milý a vôbec nie taký, akého som si ťa po všetkých tých informáciách predstavovala. Problém je však v tom, že nechcem vzťah. Teda, vlastne ... momentálne nemôžem. Ak by mi šlo o to, pravdepodobne by som tvoje pozvanie ani neprijala,“ riekla so sklopeným pohľadom a ja som ostal šokovaný.
Takže jej išlo len o sex, pomyslel som si a v srdci ma pichlo. Kristepane, čo je s tebou! ozval sa opäť môj vnútorný diabol. Vzchop sa a pretiahni ju! Sama povedala, že nechce vzťah. Aspoň vieš, že ťa nebude prenasledovať!
Bol som neskutočne zmätený. Na jednej strane som na to chcel ísť pomaly a získať si jej srdce, aj keď som sám nechápal, prečo mi na nej tak záležalo, no na druhej strane sa všetka moja krv nahromadila na istom mieste – určite o tom veľmi dobre vedela, keďže medzi nami nebol ani centimeter voľného priestoru – a ja som len veľmi ťažko odolával. Kriste pane! Čo mám robiť?

Odpoveď prišla sama. Teda, prišla od nej. Prešla rukou dole po mojej hrudi a dlaňou prikryla hrču na mojich rifliach. Jemne ju stlačila a vášeň vo mne šla skoro explodovať. Vplietol som jej prsty do vlasov a prudko som si ju pritiahol k sebe, prenášajúc všetku tú túžbu do mojich bozkov. Žiadostivo mi vydýchla do úst a ja som už pomaly prestával vnímať. Mozog bol úplne bez kontroly, dokonca aj srdce. V tú chvíľu ma riadila iba moja erekcia. 
_______________________________________________________________________________

taká trošku dirty časť, no :D aspoň ku koncu ... no myslím, že tu nie je niekto taký, komu to príliš prekáža, či? :D aj tak, už som také časti písala, taže to je jedno ... dúfam, že sa časť páčila a budete sa tešiť na pokračovanie ;) seeya

10 komentárov:

  1. vrrrr veľmi dobré :) mohli byť tie časti aj dlhšie, mám to za pár sekúnd zhltnuté :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. prepac, toto je maximum :D dve strany su zvycajne a to som planovala tuto poviedku davat kratsie :) ak by boli dlhsie casti tak by som v podstate len spojila tri napr do jednej a by ste este dlhsie cakali :)

      Odstrániť
  2. Dobre beriem späť.. nech to zrýchlia a poriadne :D
    jojoj prečo toto prečítam tak ľahko a pamätám si všetko z časti a tá básnička mi vypadáva jak keby som ju ani nečítala ? (posunula som sa od Biológie /to tie blanovce a kryl bola Biológia/ na Slovenčinu. Čo to bude nabudúce?)
    Časť je superčuperduper úžasná a obdivujem ťa, že to stíhaš ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem krásne :D to vieš, prázdniny :D len sa celé dni učím na maturu a píšem, popr. pozerám Two and a half men :D

      Odstrániť
  3. :D :D :D nikomu to neprekaža :D :D... Nech mu dievča ukáže : D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj uzasny pribeh krasne pises nech uz bude rychlo dalsia cast :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. poriadne to skomplikuj a Harryho potráp :)))

    OdpovedaťOdstrániť