O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

nedeľa 12. augusta 2012

Ahojky

Ahojte :) Viem, že som dnes sľúbila časť a aj bude, no najprv by som chcela, aby ste si toto pričítali a vyjadrili sa k tomu, aký je váš názor. 

Pred mesiacom zhruba som sa spoznala s jedným chalanom. Nie, nejde o žiaden vzťah ani nič. Na začiatku, keď si ma pridal k priateľom na FB mal namiesto profilovej fotky čierny obrázok. Nechápala som to, a pýtala som sa ho na to, no len žartoval, že sa už na seba nemôže pozerať. Ďalej som to neriešila. Potom si po čase zmenil fotku na červenú pre zmenu. Kašľala som na to. No keď si ju do tretice zmenil na krikľavo zelenú, začalo ma zaujímať, prečo to robí. A tak som sa ho na to spýtala. Odvetil mi toto:

 mám sen
 taký mini mini
 ale fakt by som bol hrdý nato,keby sa mi splnil
 chcel by som,
 aby všetci ľudia toto po mne prevzali...
 proste žiadne fotky tváre...len nálady
 pozrieš si online priateľov
 a vyčítaš z nich
 ako sa majú
 čo majú nové
 čo ich trápi
 spojilo by to ľudí
 šťastný by potešoval smutného
 a milujúci osamelého

 žiadne proste...pekný škaredý...škuľavá ryšavý...
 výzor je len pozlátko
 a ľudia si na ňom zakladajú čoraz viac
 snažíme sa byť iní
 nesprávnou cestou... 

 chcem len,aby sa ľudia mali radšej
 aby si pomáhali a ukazovali si správne hodnoty a smery 
 žiadna farba pleti,pohlavie,náboženstvo...len človek a jeho pocity
 L@G

Premýšľala som nad tým a o pár minút som si zmenila fotku aj ja, na zeleno. Celá ta myšlienka ma dostala a neskutočne zaujala. Chcel by spraviť na FB stránku o tom, opísať tam jednotlivé farby, aby to bolo univerzálne a každý ich poznal, ale najprv chceme vedieť, čo si o tom ľudia myslia. A tak sa vás pýtam, čo si myslíte a či by ste sa pridali. Viem, možno si pomyslíte: "Nebudem predsa ako blázon mať na profilovke nejakú farbu.", no skúste o tom popremýšľať. Ak nie nastálo, tak či by ste sa na to dali nahovoriť aspoň na jeden deň, že by sa zrobila nejaká akcia taká. A prosím vás pekne, napísanie vášho názoru do komentáru vám zaberie maximálne minútu. Prosím nájdite si ten čas a vyjadrite sa k tomu. Chodí vás tu cez sto ľudí, a bolo by dobré vedieť sto názorov. Nechcem sa vyhrážať, že pokiaľ tu nebude aspoň 80 komentárov, tak nepridám časť, ale naozaj by ste ma veľmi potešili, keby ste napísali do komentáru, čo si o tom myslíte. Len pár slov postačí, ak sa nechcete príliš rozpisovať. Dúfam, že mi tú radosť doprajete :)

Ďakujem krásne :) 

30 komentárov:

  1. no myslim si ze je to zaujimawa myslienka a mozno by som do toho aj sla ..kazdopadne je to pekna , zaujimawa myslienka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja osobne mám čiernu profilovu fotku už tri mesiace. Vyjadrujem tým svoju nespokojnosť voči dnešnému svetu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. okej .nechcem ta vydierat ale poviem názor ked dáš sem čast :D :D ale nie ..sranda ..ja neviem .možno aj hej .ale určite nie na stálo ..aj ked je to pekná myšlienka ,najprv by sa o tom musela dozvediet viac ludí .:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak myslím že je to dosť zaujímavý nápad :) Ale malo by sa o tom dozvedieť viac ľudí a myslím že ja osobne by som sa do toho zapojila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mrs.CourtneyStyles12. augusta 2012 o 17:29

    Celkom sa mi to paci :D riadne dobry napad :D urcite by stalo zato skusit to :) aspon na jeden den urcite :D a myslim ze dost ludi by sa zapojilo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. takto keď to čítam, vyzerá to fajn :) a určite by som si aj ja nacapila nejakú farbu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja si myslím, že je to dobrá myšlienka.. Aspoň na jeden deň by som sa do toho zapojila.. :) Určite ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Myslím že je to super nápad!! Trebalo by to skúsiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. je to úžasný nápad,určite aspoň na jeden deň by som do toho išla.je to fakt super ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nápad se mi zdá jako fakt dobrý..aspoň na 2 dny zkoušku bych podstoupila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Super nápad ja by som do toho išla určite :))

    OdpovedaťOdstrániť
  12. je to dobry napad :))

    OdpovedaťOdstrániť
  13. A ja som si akurát dnes trápila hlavu nad tým, prečo máš na profilovke farbu... :D Konečne to viem :) A zdá sa mi to ako dobrý nápad. Veď koľko ľudí odsudzuje kvôli výzoru, farbe pleti či vierovyznania. No podľa mňa je lepší prípad, keď ti niekto povie, že si škaredý ako by ti stále hovoril aký si krásny, no za chrbtom by sa z tvojho výzoru smial.. Aj keď, čo tu vlastne trepem :D Veď tu ide o fotku v profile, ale pointu to má tú istú :D Takže ja by som sa do toho určite zapojila. A možno by to nebolo iba na deň či dva, ale aj na dlhšie. A keď toto vymyslel ten chlapec, tak ho fakt obdivujem :) Ak sa to uchytí, budem hrdá, že ja som bola jedna z tých, ktorá sa to dozvedela ešte pred oficiálnym začiatkom :) ... Inak, je to možné, že sa pri tebe stále tak rozpisujem?! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tak ja mám taký názor že vždy začať od seba.. Ked to tak budem brať ako v predošlých komentároch čo ste niektorí napísali, že najprv by sa o tom muselo viac ľudí dozvedieť tak prečo? Treba začať od seba, keby si každý človek povedal ved nech začne druhý, tak by sa s ničím nikdy nepohlo! :) Takže áno jasne, ja by som do toho išla.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Odkáž tomu chalanovi, (v mene všetkých) že skladám úctu pred ním! je to zaujímavé, na zamyslenie... vážne zamyslenie!! daj vedieť o tom ako ste sa rozhodli... ja som za!!

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Je to celkom dobrý nápad a páči sa mi takže do toho idem! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Je to zaujimavy napad, ja by som do toho sla, aspon na par dni ;))
    Inak dnes som si lamala hlavu, ze preco mas ako profilovku, myslim ze to bola modra farba (uz si nepametam) a tu mam vysvetlenie... :D
    Povedz za mna tomu chalanovi, ze za tento napad ho fakt uznavam :) na zamyslenie

    OdpovedaťOdstrániť
  18. je to zaujímave.....takže to môže byť :D

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Strašne ma to zaujalo a je to fakt dobrý nápad tak že ja by som do toho určite šla a spravte aj tú stránku nech sa to šíri ,nech sa s tým ľudia oboznamujú :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. podľa mňa to je výborný nápad .. zúčastnila by som sa takej to akcie keby bola ... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. wáu.. ale veď to je sUPER ! :) parádny nápad ! .. rozhodne by som do toho šla ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Je to super nápad :) a šla by som do neho :) ale určite nia na dlho :) iba pár dní vyskúšať :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Ten chalan má úplnú pravdu =) súhlasím sním, a keby sa niečo také zorganizovalo, tak by som do toho určite išla =) aspoň na nejakú dobu určite =))

    OdpovedaťOdstrániť
  24. fuuf,,,, Aj jachcen takeho kamarata, s takymi super nnazormi. o to dost ma to prekvaapilo lebo je to chalan...ale podla mna je ten napad uzasty ...a ak taka akcia bude rada sa zucaastnim.
    Julka

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Ja by som to brala...podľa mňa je to úžasný nápad..:D je oveľa presnejšie súdiť ľudí podľa vnútrajška...ako zovňajška..:D:D:D:D...ja by som si ťa rozhodne pridala..:D

    OdpovedaťOdstrániť
  26. no ja si myslim ze je to vynikajuci napad :) :D posli mi stranku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Na pad to je dobrý :D mohla by to bť celkom sranda :) určite by aj ľudi ktorý by sa o tom dozvedeli len cez FB súhlasili :)

    OdpovedaťOdstrániť