O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

sobota 25. augusta 2012

Coincidence 8


Opäť tu mám k vám taký menší príhovor :) Klaudix mi vnukla nápad na poviedku s Janoskians. Celkom ma to zaujalo a rada by som o nich niečo napísala, no chcela by som vedieť aj váš názor. , tak sem dám anketu, do ktorej by som bola rada, ak by ste sa zapojili. Potom by som sa možno vrátila k tomu dokončeniu 1D poviedok, pokiaľ by som nedostala iný nápad :) 


Harry
Síce sme mali koncertnú šnúru po celej Amerike, opäť, vyžiadal som si od Paula deň voľna a priletel som naším lietadlom domov. V sobotu, 2. júna. Možno to bol bláznivé a pochabé, no jej fotka na skype mi nestačila. Chcel som ju vidieť naživo, a tak som sa zamaskoval a dúfajúc, že ma nikto nespozná, som zamieril k letisku.
Presne o druhej zahlásili príchod jej lietadla a po mne akoby behali mravce, taký som bol nervózny. Po chvíľke začali odzadu vychádzať ľudia a ja som zaostroval na každú ženskú, či to nie je náhodu ona. No napokon už odtiaľ nikto nešiel, avšak Vicky som nezbadal. Žeby šla na iné letisko?
Nechápal som, ako sme sa mohli minúť, no nestrácal som nádej a naďalej som tam stál, aj keď už nik nechodil. Nemohol som proste uveriť tomu, že som sem prišiel až z Ameriky, len aby som ju videl, a ona priletí na iné letisko.
Už som napokon stratil aj tú poslednú kvapku nádeje a pomaly som sa zberal na odchod, keď odzadu zrazu vyšli dve dievčatá s kuframi a o niečom živo debatovali. Je to ona. Ja tom to vedel, že ju uvidím. Konečne stretávam svoju veľmi dobrú kamarátku naživo.
Odrazu sa otočila a streli sa nám pohľady. Aj cez moje okuliare si zrejme všimla, že sa na ňu pozerám, no o pár sekúnd len odvrátila tvár a vyšla do dažďa. Spolu s nejakou blondínkou nasadli do taxíka a ja som ho len sledoval, ako mizne medzi ďalšími autami.
Spokojný sám so sebou som sa vrátil späť do lietadla a celú cestu do Chicaga som bol vo vlastných myšlienkach premýšľajúc plán, ako jej o sebe povedať pravdu.

Vicky
Keď sme sa so Sofiou konečne dosmiali, zišli sme dolu po naše kufre a vyniesli sme ich do izieb. Najbližšiu hodinku sme strávili tým, že sme všetko vykladali von a do skríň. Keď som bola hotová, zišla som dole poobzerať si zvyšné miestnosti.
Prešla som kuchyňou spojenou s jedálňou, obývačkou, kúpeľňou a toaletou, až som vyšla na záhradu, kde som od úžasu otvorila ústa a takmer som nedýchala. Bol tam tak nádherný bazén, momentálne zakrytý plachtou, spolu s lehátkami na opaľovanie a taktiež vírivkou. Nedokázala som prísť na to, za čo som dostala takú skvelú kamarátku a čo som spravila, že sa toto všetko objavilo v mojom živote.
Napokon som sa na rozmýšľanie úplne vykašľala a vrátila som sa späť do domu. V obývačke som našla Sofiu, a tak som si k nej prisadla.
„Aký je plán na dnes?“ opýtala som sa.
„Čo tak zájsť niekam von?“ navrhla.
„Klasika, ako inak. Musíme povymetať nejaké bary,“ zasmiala som sa, za čo som si vyslúžila buchnát do ramena.
„Ja pôjdem kľudne aj sama,“ zahlásila Sofia naoko urazene.
„A kto na teba dozrie, moja?“ podpichla som ju opäť. „Mňa sa tak ľahko nezbavíš.“
„Tak to si myslím,“ zasmiala sa tiež. „Neskočíme najprv na nákupy?“
„To je super nápad. Dlho som si na to šetrila a potrebujem doplniť zásoby.“
„Veď si došla z dvoma kuframi,“ nechápala Sofia.
„A polku veľkého zaberala moja gitara,“ usmiala som sa.
„Ty sa bez nej nepohneš ani na krok, čo?“
Len som pokrčila plecami a ona sa zasmiala. Zavolala taxík a medzitým sme si pobalili tašky. Oblečené sme ostali v tom, čo sme prišli a len čo pred domom zatrúbilo auto, vybehli sme von a vybrali sa do mesta. Kam inam ako na Oxford Street.
Po niekoľkých hodinách behania z obchodu do obchodu sme sa s nakúpenými vecami odviezli domov. Našla som si ten najlepší obchod, kde sa dalo „za babku“ kúpiť neskutočne veľa. Vybrala som si aj outfit na večer, a tak budem hádam žiariť.
Keď sme sa vrátili domov, ja som sa podujala uvariť večeru, zatiaľ čo Sofia hľadala nejaký vychytený bar. Nechcelo sa mi s jedlom babrať, tak som stavila na klasiku – špagety. Len čo boli hotové, zavolala som Sofiu k stolu a ona mi pri večeri opísala podnik, ktorý nám vybrala.
Bol to nejaký klub na vyššej úrovni so živou hudbou. Vystupovali tam mladé talenty a vstup bol pomerne lacný. Uvidíme, kto tam bude dnes. Po večeri sme umyli riady a pobrali sa pripraviť. Vošla som do sprchy a zmyla zo seba všetky tú špinu z celého dňa. Potom som sa nakrémovala a otvorila som skriňu.
Na vešiaku som už mala pripravenú béžovú sukňu s čiernym tielkom a pásikavým svetríkom. Obliekla som to a obula som si novučičké béžové lodičky. Na ruku som si dala náramky, do učí náušnice a do kabelky som si zbalila mobil, peniaze, púder, lesk na pery a doklady.

Hotová som zaklopala na dvere Sofii. Otvorila mi oblečená v béžovom tope a rifliach. K tomu si doladila nejaké doplnky, kabelku a topánky a s úsmevom si prezerala mňa. Zišli sme dole schodmi práve v momente, keď vonku zatrúbil taxík, a tak sme sa poponáhľali a o chvíľu sme už sedeli v čiernom aute smerujúcom do centra mesta.

Keď sme zastavili, tentoraz som zaplatila ja a vystúpili sme. Pred nami svietil nápis XOYO a pred vchodom stálo pár ľudí. Postavili sme sa teda do radu a poctivo sme čakali, kým príde na nás rad a kúpime si vstupenky. Zvnútra sa ozývala hudba a mne sa už chcelo tancovať. Napokon sme sa dostali dnu a ocitli sa obklopené stovkami ľudí. Na pódiu bol zatiaľ DJ a všetci tancovali. Napravo bol bar, a tak som schytila Sofiu a ťahala ju tam.
Posadili sme sa na stoličky a dohadovali sa, čo si objednáme.
„Klasickú tequillu?“ opýtala som sa.
„Dnes nie,“ uškrnula sa Sofia. Netušila som, čo ma v pláne. „Je to náš prvý večer v Londýne, oficiálny začiatok prázdnin 2012 a koniec strednej školy. Ešte sme neoslavovali, a tak navrhujem niečo honosnejšie. Margarita?“
„Netuším, čo tam je a ako to chutí, ale pre mňa za mňa,“ pokrčila som plecami a zasmiala som sa. Sofia objednala drinky a o minútu sme ich už mali pred sebou. Pomaly sme popíjali a sledovali akciu na parkete. Neskutočne ma ťahalo tancovať a tak som volala Sofiu.
„A čo drinky?“ opýtala sa ma.
Zavolala som barmana a opýtala sa ho, či by nám ich nemohol odložiť. Najprv na to nechcel pristúpiť, vraj nemôže, no napokon som ho so Sofiinou pomocou zdolala a on nám ich odložil pod bar. Poďakovali sme sa mu úsmevom a nadšené sme sa vrhli do víru tanca.
Po niekoľkých pesničkách sme sa vrátili k drinkom a takto sme to striedali. Boli sme vo výbornej nálade, no vypili sme toho tak akurát, aby sme neboli úplne opité. Okolo tretej ráno sme už boli unavené, a tak sme sa dohodli, že ideme domov. Odchytili sme si taxík a odviezli sa. Na poschodí sme sa rozlúčili a každá sa pobrala do svojej izby.
Vyzliekla som sa a všetko som poodkladala do skrine. V kúpeľni som sa odlíčila a umyla si tvár a vkĺzla som do nočnej košele. Následne som šla opäť do izby a vkĺzla som do postele. Uvidíme, ako sa na tej vodnej posteli bude spať. Uložila som sa pod perinu a premýšľala som.


Už bola nedeľa nadránom a zvyčajne som takto končila rozhovor s Hesom. No už dva týždne sme spolu nekomunikovali kvôli môjmu učeniu a jeho práci. Ešte tri týždne. Ako to mám vydržať? pomyslela som si. Chýbali mi tie dôverné rozhovory a naše vzájomné doberanie.
Chtiac či nechtiac som si musela priznať, že ho mám veľmi rada a stal sa mojím najlepším kamarátom. Spolu so Sofiou mi boli okrem rodiny najbližší. Nezáležalo na tom, že som nevedela, ako vyzerá a možno ani nikdy nebudem vedieť. Vedela som, že je to dobrý a milý človek s úprimným srdcom. A preto som ho mala rada. Pre jeho povahu. Veď vlastne ani nič iné som na ňom nepoznala. S myšlienkou na neho som zaspala. 

33 komentárov:

  1. Jendoducho skvele !! a Ked dopíšeš toto o Harrym tak už o 1D písať nebudeš? :( .. a Kedy bude dalšia? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) zatial nie ... nemam napad na novu story ale rozmyslala som ze by som mozno dokoncila tie stare co mam a potom ked dostanem napad, tak napisem novu nejaku :)

      Odstrániť
  2. dobra časť :) a kto su vlastne ti Janoskians ?? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vdaka :) taka skupina chalanov z Austrálie čo robia vtipne videa :) klikni si na príspevok Laughing My Ass Off a tam je pár z nich :)

      Odstrániť
  3. Skvelá časť :3% Jú Janoskians :33 Teším sa :33 keby spravíš s Jaiom alebo Lukom :3 by bolo skvelé ^^

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vdaka :) a uvidime s kym este ... ale jedno slubujem - urcite bude hlavná postava Brooks :D :D

      Odstrániť
  4. Bože žiadna anketa :D pornoskians musia byt :D sa tešim ak male deco na to :) Jai alebo Luke ..o Beaovi už je :) ja len tak odveci..:D -Klaudia .D inak čast zase raz úžasná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D ale no ... uvidime nazory :D ese neviem ktory Brooks bude :) a dakujem

      Odstrániť
  5. Ahoj chcela som sa spýtať... že ... ako si si rozbehla blog? ;) *Sima*

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj píšeš úžastne tvoje príbehy sa mi páčia .... :) na tvojich príbehoch sa mi páči že sa hned nezoznámia ako v iných príbehoch a že sú v tvojich prilbehoch dobré zápletky a tak :) ako to robíš? Ako vieš tak všetko dobre napísať ? ako sa inšpiruješ alebo čím :) zaujíma má to :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem krasne :) netusim ako to pisem, proste ma nieco napadne :) chodim trikrat denne na polhodine prechadzky so psom vies, takze mam vela casu na premyslanie a ked ak rozmyslam nad zivotom, vzdy ma nieco napadne :) alebo aj kedykolvek ked som vonku, v spanku a tak :D inspiruje ma skutocny zivot :D

      Odstrániť
  7. Ako vždy úžasné :)) som zvedavá na tých Janoskians :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Woow... úžasná je :) a k tomu nápadu s Janoskians.. :) keď náhodou budeš písať prosím napíš o Lukovi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) to este uvidime ... urcite bude s Brooksom ale neviem s ktorym :)

      Odstrániť
    2. Veľmi by som chcela s Lukom :) ale keď tak, može byť aj Beau alebo Jai :D :D ale musí to byť Brooks!! :)

      Odstrániť
    3. uvidime este :) Brooks jendoznacne ;)

      Odstrániť
  9. Gratulejeeeeem k 200 000 návštevam ..!!! -Klaudia :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. poviedkou s Janoskians by si ma nesmierne potešila :) hlavne ak by bola hl. postava jeden z bratov Brooks-ových :D :)*
    k časti...o5 raz úžasná :) len takďalej ;) a gratulujem k návštevnosti :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hlavná postava bude určite nejaký Brooks, len zatiaľ neviem, kto :) a dakujem twice

      Odstrániť
  11. hm :D vieš o tom, že aj ja som rozmýšľala nad tým, že budem písať niečo s Janoskians ? :D ale bolo to ešte pred tvojou anketou :D ale to je jedno..
    ešte som chcela povedať, že toto bola skvelá časť ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website
    yourself or did you

    hire someone to do it for you? Plz answer back as I'm looking to construct my own blog and

    would like to find out where u got this from. thanks
    Stop by my web site ; 10 Interesting Facts About Spain For Kids

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or

    something. I think that you can do with some pics to drive the message
    home a bit, but

    instead of that, this is fantastic blog. A great read. I will certainly be back.
    My weblog - http://mrts.da.iscte.pt

    OdpovedaťOdstrániť
  14. A formidable share, I simply given this onto a colleague who was doing just a little evaluation on this.
    And he the truth is purchased me breakfast
    because I

    found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx
    for the treat! But yeah Thnkx for

    spending the time to debate this, I really feel strongly about it and love
    reading

    extra on this topic. If potential, as you grow

    to be expertise, would you thoughts updating your weblog
    with more

    details? It's highly helpful for me. Huge thumb up for this

    weblog post!
    Feel free to visit my web-site ... wikicocina.com.ar

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Yesterday, while I was at work, my cousin stole my iPad and tested to

    see if it can survive a thirty foot drop, just so she can be a youtube sensation.
    My iPad is now destroyed and she has 83 views. I know this is completely off topic but I

    had to share it with someone!
    Also see my web site - chry.pe.kr

    OdpovedaťOdstrániť