O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

utorok 14. augusta 2012

Coincidence

Čawes :) 

Začínam písať novú poviedku, kde bude hlavná postava Harry a samozrejme nejaké dievča. Dlho som sa nevedela rozhodnúťnad názvom. Mala som na výber dve - Coincidence alebo Accidentally. Napokon som to dala do ankety a väčšia časť hlasovala za Coincidence, takže to bude názov novej story. Intro k nej nemám žiadne, oboznamovanie s postavami bude priamo v príbehu. Prvú časť dám pravdepodobne v štvrtok alebo piatok, a zajtra dám tú jednodielovku s Louisom. Hádam sa bude páčiť. 

Chcela by som ešte pripomenúť, že zajtra o 16:00 (dúfam, že nebudem opäť meškať a že mi nebude pískať notebook :D) budem robiť twitcam spolu s kamarátkou Erikou zo stránky Don't dream your life, live your dreams. Tak ak budete mať čas, príďte sa pozrieť. Link sem dám o niečo skôr. Chcela by som urobiť jedno prekvapko, no neviem, či bude, tak uvidíme zajtra :D 

Inak veľmi pekne ďakujem dievčatám, ktoré sa zapojili do môjho prieskumu s farbami a som rada, že boli názory tak pozitívne. Kamarát ich čítal tiež a neskutočne sa teší, že sa to ujalo, takže vďaka vám všetkým. Posnažíme sa dať dohromady stránku a pooboznamujeme s tým viac ľudí. Snáď sa potom podarí nejaká tá udalosť. 

A mám ešte na vás jednu prosbu. Chcela by som si dať na stenu namaľovať dve moje životné mottá a neviem sa rozhodnúť na type písma. A tak by som rada vedela váš názor. Pridávam sem dvoje obrázky (pre zväčšenie na ne klinite) a naľavo ako vždy budú dve ankety ku každému. 

A na záver by som chcela poďakovať vám všetkým, že tieto príbehy čítate a niektoré aj komentujete, za čo som veľmi vďačná a neskutošne ma teší, že sa vám príbehy tak páčia a dúfam, že s Coincidence vás nesklamem. Po tomto príbehu však asi začnem písať niečo iné, bez 1D na novom blogu, tak dúfam, že budete aj naďalej čítať a komentovať moje výtvory a dúfam, že sa budú aj naďalej páčiť. 

Ešte raz vďaka a vidíme sa zajtra na Twitcame :D teda vy vidíte mňa :) Pa




8 komentárov:

  1. K tým fontom: Believe 1 a to druhé tiež číslo 1.
    Inak milujem tvoje príbehy a berem z nich takú mini inšpiráciu aj do tých mojich. Ak by si mala záujem mohla by som ti dať link na moj blog kde píšem svoju vlastnú poviedku a písavala som aj na Facebook takže ak by si chcela tak ti pošlem link a držím palce v ďalšom písaní aj ja som asi pred dvoma dňami rozmýšlala že budem písať ale nie s 1D. No uvidíme inak ak máš icq tak by si si ma pridala? Veď odpovedz a ak by si chcela možeme sa skontaktovať. Ale ak nie tak sa nenaštvem veď to je predsa jedno len mi prídeš ako fajn baba a ak budem mať čas čeknem Twitcam! Len neviem tvoj Twitter! :-)
    tvoja čitateľka, Nath. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zahlasuj do ankety prosim :) a co sa tyka poviedky, rada si ju precitam ak budem mat cas, takze kludne sem hod ten link :) a icq som niekedy mala a uz ani neviem ake a i tak tam nechodim :) so socialnych sieti len FB, Twitter alebo Skype, kludne sa mi cez nieco ozvi :) A môj TT je @LauraVojtek, mám ho aj v profile uvedený :)

      Odstrániť
    2. Takže ok, v ankete som zahlasovala a môj blog je www.nath-stories.blogspot.com ak chceš tak si prečítaj a aj ostatné baby prečítajte si! :-) Ak chcete teda.
      Na Twitteri si ťa follownem pôjdem pozerať tú Twitcam za polhoďku. Tak ti tam aj napíšem. :-) A teším sa na prekvapko! :-)
      Nath

      Odstrániť
  2. Oboznamovanie s postavami bude priamo v príbehu? :D Som zvedavá na prvú časť no :) ..Dúfam, že stihnem twitcam pretože som minule nevidela! :D Aa ešte čo som chcela? :D jáj, ty budeš písať na novom blogu? Viem že to tu má názov s 1D, ale nebude to škoda? O.o každopádne, čítať to budem určite! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano, priamo v deji :) a ano, rozmyslala som aj tu ale jednak ze tu je uz ten nazov blogu priamo 1D a jednak tu uz je toho dost a chcem to mat predelene :) jednotlive blogy budu navzajom poprepajane, este nejako vymyslim dizajn ale kedze sa to nebude tykat 1D tak uz by bolo blbe davat to sem :)

      Odstrániť
  3. vau :) toľko veľa poviedok :) je tu toho na čítanie dosť :)
    ak by si si chcela dať na chvíľu pauzu od písania pozri náš blog :) práve ho rozbiehame :)

    OdpovedaťOdstrániť