O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

streda 1. augusta 2012

Holidays 20

Rozhodla som sa, že dnes vám dám k časti pár videí s 1D :) tak si ich pozrite, či už pred alebo po prečítaní časti :) príjemnú zábavu

"Hi, I'm Niall." "Hi, I'm Harry." "Hi, I'm Zayn." "Hi, I'm Liam." "And I'm Jennifer." :D :D :D



2:55 - best moment :) ten rehot potom :D :D a Niall len "Ja nič, ja muzikant." :D :D :D


najlepšia verzia Heart Skips A Beat :-) nemožem, keď ukazujú Nialla, ako hrá na gitare na wécku :D :D :D a keď potom spieva ... aaa, my heart skips a beat ♥


úžasný cover ♥ predtým som ho ešte nepočula, vy možno áno, ale aj tak vám ho sem dám :)


a ako posledné .... One Direction Join The X Factor Australia!!! ♥ 


Večer, keď som prišla s plnými rukami domov, našla som kvetom vhodné miesto a pustila som sa do dezertu. Bol naozaj výborný a aspoň som zažehnala ďalšiu chuť na sladké. Potom som si spomenula na list a znovu som si ho prečítala. Ešte stále som tomu nemohla uveriť. Kto je, že ma pozýva naj jednu z najväčších udalostí Londýna? behalo mi v mysli. No to sa dozviem, až keď tam pôjdem, a tak som vytiahla mobil a odoslala mu SMS  ´Prijímam. Čakaj ma o 7 na Brackley Street 48 – Starbucks´ waitress´.
Ples sa konal už tento víkend, čiže o tri dni. Zajtra sa o tretej vyparím z práce a pôjdem na nákupy, aby som všetko stihla a nemusela vybavovať načas. Hádam budem mať šťastie a nájdem to, čo sa mi bude páčiť dostatočne rýchlo. S touto myšlienkou som sa uložila do postele, plná čokolády a sladko som zaspala.
Ráno prebehlo hladko ako zvyčajne, až na to, že som sa dnes obliekla trošku pohodlnejšie. Žiadne lodičky, ktoré by mi pri nakupovaní len prekážali. Keďže vonku bolo napodiv pekne slnečno, zvolila som si červené kraťasy s vyvýšeným pásom, biele tielko, červené Vansy, bielu tašku Adidas a červené okuliare Wayfarer. Takto vychystaná s plnou peňaženkou peňazí som vyrazila do roboty.


Tých pár hodín zbehlo strašne rýchlo, bez hocijakej nehody alebo trapasu a o tretej som sa už lúčila s Jasonom. Na ulici som si odchytila taxík a povedala mu, nech ma zavezie do nejakého salónu so spoločenskými šatami, keďže som ešte o žiadnych obchodoch v Londýne nemala ani tušenia.
Po 15 minútach cesty zastavil pred nejakým butikom. Poďakovala som sa, zaplatila mu aj s prepitným a vošla dnu. Na názov som sa ani len nepozrela. Len čo som sa ocitla za dverami, pribehla ku mne nadšená predavačka a pýtala sa ma, čo si želám, aké sú moje predstavy a podobne.
Vysvetlila som jej, že potrebujem nejaké šaty na ples, je jedno akej farby. Keď sa ma však pýtala na dĺžku, zaváhala som. Veď ja som v živote na žiadnom plese nebola. Aké šaty sa nosia? Kratšie by boli síce pre mňa pohodlnejšie, no nechcela som riskovať žiadne faux pas (fó-pa), a tak som radšej zvolila dlhé. Predavačka mi vyhradila vešiaky s vyhovujúcimi šatami a následne som sa už len prehrabávala asi tuctom šiat.
Napokon po skúšaní snáď stoviek kusov som sa nevedela rozhodnúť medzi dvoma. A tak som to nechala na cenu a vybrala tie lacnejšie. Hádam nebudem míňať ťažko zarobené peniaze za nejaké luxusné šaty, ktoré si oblečiem raz. 
A tak som predavačke ukázala, ktoré beriem a ona ich zavesila ku pokladni. Myslela som si, že končíme a už len zaplatím, no ona otvorila ďalšie dvere a ja som sa ocitla v raji. Bolo tam snáď milión topánok všetkých možných vzorov a farieb. A takisto aj kabelky a doplnky.
Trvalo ďalšiu hodinu, než som odtiaľ odišla so všetkým potrebným. No konečne som to zaplatila a pobrala som sa domov. Šaty som vyložila na čestné miesto do šatníka a topánky spolu s doplnkami na poličku. Už som sa nevedela dočkať, kedy si ich oblečiem.
Aj keď som na ten ples sprvu nechcela ísť, teraz som sa naň celkom tešila. Čo tam po tom, že tam bude aj Zayn. V najhoršom prípade ho nechám tak a odídem preč. A čo sa týka celebrít, klamala som, keď som Jasonovi vravela, že ma nezaujímajú. Predsa len som dievča, a drby ma zaujímajú. Aspoň budem mať čo rozprávať svojím vnučkám, zasmiala som sa v duchu a vrátila som sa do izby.
Spravila som si toasty a navečerala sa. Ani som nezapínala telku, pretože som bola zasnívaná do sobotňajšej noci. Môj prvý ples. Predstavovala som si, aké to bude, nechala som fantáziu, aby pracovala a len som si užívala ten skvelý pocit, ktorý som pri tom nadobudla. Toto mi vždy pomáhalo dostať sa aj z tej najťažšej situácie.
Zahĺbená v svojich myšlienkach som zaspala. V obývačke, na gauči. Ráno, keď som sa zobudila a zistila som, kde som spala, myslela som si, že budem celá dolámaná. No opak bol pravdou a ja som sa vyspala do ružova. Ten gauč bol naozaj kvalitný a pohodlný.
Šla som teda do sprchy a prebrala sa studenou vodou. Následne som sa rýchlo dala do poriadku a dojedla som včerajšie toasty z ľadničky. Hodila som na seba prvé, čo mi prišlo pod ruku a šla som do práce.
Pozdravila som sa s Jasonom a začala pracovať. No celý deň som lietala v oblakoch.
„Očividne sa na ten ples začínaš tešiť, keď si už aj pospevuješ,“ povedal s úsmevom Jason.
Vrátila som sa späť na zem a uvedomila som si, že popri obsluhovaní zákazníkov si hmkám. No čo už. Pokrčila som plecami a s úsmevom som sa ďalej venovala práci. Jason to viac nekomentoval a šiel si po svojom.
Po záverečnej som sa rýchlo prezliekla, zamávala som mu a trielila som domov. Ani neviem, prečo som sa tak ponáhľala. Doma som sa najedla a umyla. V pyžame som zaľahla do postele a uložila sa na spánok. A to bolo len pár minút po 8. No na sobotu som sa tak tešila. Budík som si prestavila za jednu, keďže cez víkendy nepracujem, aby som sa vyspala do krásy.
Zobudila som sa ešte pred zvonením budíka. No aj tak som si pekne oddýchla, a plná síl som sa obliekla a vyrazila von na obed. Dnes som nemala chuť niečo variť, a tak som zamierila do McDonaldu a objednala si McChicken Menu. Vzala som si ho so sebou a doma som sa najedla do prasknutia. Ešte pol hodinku som musela len tak oddychovať, pretože som nemala síl sa ani len pohnúť.
A potom sa začali prípravy. Do vane oholiť sa, umyť vlasy, naniesť na nich masku, čakať 30 minút, než si ju môžem spláchnuť, medzitým nalakovať nechty na nohách, po zaschnutí spláchnuť masku z vlasov, nechať ich voľne vyschnúť, aby som mala pekné kučery, vyčistiť pleť, naniesť na ňu masku, nalakovať nechty na rukách, počkať, kým lak zaschne, umyť si z tváre masku, nakrémovať si telo aj tvár, rozčesať vlasy.
Toto všetko trvalo približne tri hodiny. Na hodinkách práve svietil čas 17:48 a ja som mala ešte hodinu aj pár minút, aby som si upravila vlasy do nejakého tvaru, nalíčila sa a obliekla. To stihnem, ešte mám fúru času, opakovala som si stále dookola.
Sadla som si pred zrkadlo a premýšľala, čo s vlasmi. Skúšala som snáď sto účesov, no žiaden sa mi nepáčil natoľko, aby som si ho nechala. Napokon som si vrchnú polovičku vlasov zopla vzadu do mašle a spokojná s konečným výsledkom som sa pustila do líčenia. Tam som nemala nad čím rozmýšľať. Jemný make-up, očné tiene v tvare dymového líčenia v odtieňoch hnedej, špirála, trošku farby na líčka, no tak, aby som nevyzerala ako Marfuša a na pery marhuľový lesk.


Usmiala som sa na seba v zrkadle a šla som skontrolovať čas. Skvele, ešte mám 15 minút. Chytro som vošla do šatníka, zvesila svetloružové šaty na jedno ramienko z vešiaka a opatrne som si ich obliekla. Následne som si obula strieborné lodičky s otvorenou špičkou a na ruku si nasadila strieborný náramok. Do uší som zapichla visiace náušnice a do malej striebornej kabelky som vložila mobil prepnutý na tiché zvonenie, kľúče, zrkadielko, púder a pár drobných.


Takto vychystaná som sa naposledy obzrela vo veľkom zrkadle v šatníku a mrkla som na hodinky. O minútu 7. A tak som vyšla z bytu a zamkla som za sebou. Výťahom som sa zviezla na prízemie a vystúpila von. Na ceste pred bytovkou stál čierny mercedes s tmavými sklami a z neho vystúpil Zayn.
„Si tu presne,“ usmiala som sa.
„Pri takýchto príležitostiach nikdy nemeškám,“ usmial sa aj on a podal mi rameno. „Vyzeráš báječne.“
„Ďakujem, ty tiež,“ odvetila som a vôbec som nemusela klamať. Mal na sebe čierny oblek, ktorý mu dokonale sadol a vyzeral v ňom úžasne. Chytila som sa ho a spoločne sme podišli k autu. Ako pravý gentleman mi otvoril dvere a ja som si nasadla. Potom nasadol z druhej strany a už sme sa viezli ulicami Londýna na benefičný ples Rainbow. 

23 komentárov:

  1. super časť teším sa na dalšiu :) a dakujem za komentár na mojom blogu.. dúfam že sa bude páčiť aj nová poviedka ;) x

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) a zaslúžila si si ho, tú poviedku som zhltla na jeden šup :) som zvedava na dalsiu ;)

      Odstrániť
  2. Skvelá časť :) ... a kedy bude ďalšia ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) a zajtra a možno aj dnes večer, keď tu bude viac komentov :P ;-)

      Odstrániť
  3. Teším sa na ďalšiu ;)... Btw, dnes som mala v Mekáči McChicken Menu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. úžasná časť! :)) pridaj ešte dnes! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Borie? Dáš mi link na tvoj blog ? Ináč súper časť ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vdaka :) a klikni si na jej profil a tam ma napísané Dance To The Top :)

      Odstrániť
  6. Prosíííííííííííííííííííííííííííím dalšiu !!! Lubim ťa! :) :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ďalsiuuuuu :D chcem uz to, kde sa stretnu s louiim :D neviesm sa dockat :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Dokonalé, úžasné, nádherné, no prostě tak, jak to umíš jenom ty:) A s těma videama ses vážně trefila, všechny se mi hrozně líbí:D:) Už se těším na další část:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ty videa jsem všecky už viděla, ale nezaškodilo se podívat znovu :DD Ta část je skvělá, jen tak dál! Těšim se na další ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. aj ja som všetky videa videla apson 100 x ..ale možem pozerat stále dookola :)) a prosím ..ešte jednu čast dnes !! prosím prosím prosím :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. nemam cas pisat nejaky obsiahli koment bo sa chytro vrham na dalsiu.. len to ze je to super "!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. I'm not sure exactly why but this site is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I'll chеck
    back lаter and see іf the ρгοblem still еxists.


    Stοp by my blοg ρoѕt ... Online Payday Loan
    Visit my web-site :: Pay Day Loans

    OdpovedaťOdstrániť