O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

sobota 4. augusta 2012

Holidays 26


Takže konečne tu máte niečo s Louisom. Ale netešte sa príliš, ešte sa nestretnú :P


Louis
„Na tom plese to bolo fajn, zatancovali sme si a bavili sa, ale nič viac medzi nami nebude. Už nie,“ povedal som rázne El. Pred pár dňami k nám prišla znovu, že chce, aby sme ostali aspoň priateľmi. Skoro, po roku. No súhlasil som, a odvtedy u nás bola takmer každý deň. Síce mi aspoň robila spoločnosť, keď boli chalani preč, no pomaly mi už začínala liezť na nervy. Vedel som, že odo mňa niečo chce, a tak som ju pozval na ples. Aspoň sa nebudem nudiť a ona sa uspokojí.
Samozrejme, keď sme došli spolu, novinári boli ako odtrhnutý z reťaze, že spolu znovu chodíme. Takže to bude v najbližšom výtlačku bulváru. No už mi to bolo jedno, zvykol som si na neustále klebety a nezaoberal sa tým. No El na tom záležalo. Myslela si, že už keď to bude v novinách, tak by to malo byť aj oficiálne, no ja som to už nechcel miešať. Už som ju neľúbil. Nič medzi nami nemohlo byť. No ona to zrejme nechápala.
„No tak, Louis, ako za starých čias. Veď sme sa predsa ľúbili, či nie?“ naliehala.
„Áno, ľúbili. No to bolo pred tým, než si sa so mnou rozišla. Bol som z toho na dne, no už som to prekonal (to leto jej spomínať nemusím, a vlastne ani sebe), a nechcem to zažiť znova. Už to nie je také, ako kedysi. Už ťa nemilujem,“ zakončil som to. Možno to bolo kruté, ale aspoň pravdivé a jej konečne doplo, že to so mnou nemá cenu.
„Fajn, ako chceš, ale nepríď potom za mnou s plačom, že ma chceš späť,“ vyhlásila a odišla. Konečne, vydýchol som si a vrátil sa späť k činnosti, ktorú som robil pred tým, než sa začala táto zbytočná debata. Natiahol som sa po mlieko a zasypal si cereálie.
Dnes som sa zobudil skoro, asi vďaka El, ktorá vytrvalo zvonila a nikto iný sa neunúval vstať z postele. A vlastne po včerajšku to bolo len dobré. Nechcel som prespať ďalší deň. Včera som ho síce preležal v posteli, ale to len kvôli tomu, že som bol unavený a z plesu sme sa vrátili až skoro ráno. No dnes už bol pondelok, začal sa nový týždeň a ja som sa chcel vrátiť späť do starých koľají.
Sadol som si za stôl a v pokoji si vychutnával raňajky. No ako inak, pokoj netrval dlho. V tomto dome je ticho len málokedy. Do kuchyne sa vrútil Harry s nákupnými taškami a hodil ich ma stôl. Vysypalo sa z nich pár jabĺk a šunka. Len som si vzdychol a pokračoval som v jedení.
„Ja som to vedel. Vedel som, že tie svine to zase dajú na titulku,“ zvolal a sadol si za stôl. Z tašky vytiahol nejaký časopis a strčil mi ho pred tvár. „Ako inak, kto je na hlavnej strene? Styles. A s kým? S Jennifer. Pozri sa na to. Tie svine z toho zase zrobili aféru, ako sa patrí. ´Ďalší úlovok lovca. Bude opäť len jedna z mnohých?´ Veď sme spolu šli len na ples. Ani som ju nepobozkal,“ rozčuľoval sa Harry.
„Prepáč Harry, ale môžeš si za to sám. Vieš veľmi dobre, že striedaš dievčatá ako na bežiacom páse, a oni potom so zlomeným srdcom utekajú k rodičom. Sám si si tú povesť vybudoval,“ povedal som bez záujmu.
Harry len nahodil urazenú grimasu a čítal ďalšie články. Keď držal otvorené noviny, všimol som si titulku. Nebol tam len Harry s Jen. O môj bože. Je to ...? Musí to byť ona. Ale, ako je to možné? Na prednej stránke novín sa v pravom roku nachádzala fotografia Charlotte v svetloružových plesových šatách. Ona tam bola? Ona je v Londýne?

pustite si k tomu, hodí sa aj textovo :-)

Z prvotného zmätenia sa vydrala zvedavosť a ja som sa len natiahol za novinami a vyšklbol ich Harrymu z rúk.
„Hééj, čo to robíš? Vráť mi to!“ zvolal nahnevane.
„Počkaj,“ šepol som a šokovane som sa pozeral na titulku. Bola odfotená ako vychádza zo sály a vedľa bola aj fotka Nathana. Bleskovo som prečítal nádpis k mini článku.


Záhadné dievča na plese. Nik nevie, kto to je.
V sobotu večer sa na benefičnom plese Rainbow ukázalo veľa známych tvári. Od rôznych spevákov, hercov až po politikov. S nimi prišlo dosť neznámych partnerov a partneriek, ale kto je toto dievča? Vstupovať do sály ju nikto nevidel a nikto nevie, s kým prišla a ako sa tam vlastne dostala. No krátko po jej odchode vyšiel zo sály aj mladý spevák skupiny The Wanted, Nathan Sykes. Bola to len náhoda, alebo spolu niečo majú? O Nathanovi je známe, že mal niečo so soulovou speváčkou a textárkou  Dionne Bromfiel. Žeby tomu bol už koniec? Alebo hrá Nathan na dve strany? A ak to bola len náhoda, kto je potom toto záhadné dievča?

Harry, ktorý čítal spolu so mnou odrazu zhíkol.
„Nie je to ... tá z Grécka ... Charlotte?“
Šokovane som prikývol. Ona je v Londýne. Bola na plese. Mohol som ju vidieť. Mohlo sa dať všetko do poriadku. Alebo existovala aj druhá možnosť. Už je zadaná a tak sa dostala na ten ples. A tak by som sa znovu trápil. No musel som to zistiť. Musel som ju vidieť. Aj tak už všetky city znovu vyplávali na povrch a bolesť v hrudi sa obnovila. Musím to zistiť. Za každú cenu.

Charlotte
Ráno som sa zobudila na zvonenie budíka. Všetko prebehlo ako zvyčajne a ja som vyrazila do práce. Celý deň som makala za pultom a popri som tom rozprávala Jasonovi, aké to tam bolo a koho som videla. Bol zo mňa sklamaný, že som mu nevedela vymenovať viac hostí.
Po záverečnej som sa pobrala domov a zložila som sa na gauči. Po dlhej dobe som zapla notebook a prihlásila sa na Facebook a Skype. Blikala mi tam nová žiadosť o priateľstvo od Zayna Malika, a tak som ho potvrdila a pozrela som sa, čo je nové. Medzitým som sa zahryzla do jablka a po polhodine som chcela vypnúť počítač, keď mi na Skype zablikala správa.

Lucy: no že sa aj ukážeš
Charlotte: pekný večer aj tebe J
Lucy: ako komu, „kamarátka“
Charlotte: Lucy? čo sa deje? Prečo tie úvodzovky? Poď na kameru
Zavolala som jej a medzitým mi Lucy poslala nejaký link.
Lucy: www.*********.com/48sdq54d8a4d5a45
         
„Myslela som si, že si hovoríme všetko ...  že nemáme tajomstvá. Chcem vysvetlenie!“ povedala Lucy vážne. Videla som ten jej výraz a nechápala som mu. A tak som rýchlo otvorila stránku, čo mi poslala a v momente, keď som tam uvidela seba a nejakého chalana, jablko mi zaskočilo a začala som sa dusiť.
„Si v poriadku?“ spýtala sa ma Lucy.
„Hej,“ odvetila som, keď som ten kúsok konečne dostala von. „Čo to, dočerta, je?“
„To sa pýtam ja teba. Prečo si mi nepovedala, že sa chystáš na dôležitý benefičný ples, kde budú všetky anglické celebrity? A čo je dôležitejšie, prečo neviem o tom, že más niečo s Nathanom Sykesom?“ vyblafla na mňa.
„Ehmm, s kým?“ nechápala som, o kom hovorí.
„Ten chalan, čo je na tej fotke vedľa teba, sa volá Nathan Sykes a je to spevák skupiny The Wanted.“
„Čože? The Wanted?“ názov tej skupiny som v živote nepočula.
„Že ma ešte tvoja hudobná neznalosť prekvapuje,“ pokrútila Lucy hlavou. „Čítaj ten článok.“
Pustila som sa do článku, a takmer som prestala dýchať. Ale veď ...? So Zaynom sme šli zadným vchodom, aby som nebola na titulke a aj tak sa tam dostanem. To snáď nie je pravda?!
„Ale veď ja toho chalan vôbec nepoznám. V živote som ho nevidela.“
„Veď som si všimla. Takže spolu nič nemáte?“
„S ním nie.“
„Počkať. Takže s niekým niečo máš?“ zaujalo to Lucy.
„No, na ten ples ma pozval jeden chalan, ako odškodné, že na mňa v práci vylial kávu. A teraz spolu asi sme, ja neviem. Nie je to oficiálne, ani sme sa o tom nebavili, len sme sa bozkávali,“ priznala som.
„Čože? Waa!!! A kto to je?“
„Volá sa Zayn Malik.“
„Ty snáď žartuješ?!?!?!“ zvýskla.
„No ... nie.“
„Veď je to ...“ začala, no ja som jej skočila do reči.
„Áno, viem. Je to spevák najpopulárnejšej chlapčenskej skupiny, po ktorej šalejú všetky dievčatá,“ odverklikovala som otrávene.
„No, áno. tak nejak,“ zasmiala sa Lucy nad mojím tónom. „Dievča, ty máš teda šťastie.“
„Ja ho ako celebritu nevnímam. Donedávna som ani nevedela, kto to je,“ zasmiala som sa tiež.
„Tak teda dobre, máš to vyžehlené. Ale chcem počuť všetky novinky, ak nejaké budú, jasné?“
„Rozkaz,“ zasalutovala som. Obe sme sa zasmiali a rozprávali ešte aspoň pol hodinu všetko, čo sa udialo v živote každej z nás. Medzitým som jej aj spomenula, to s Louisom, no už je to za mnou a prekonala som to. Zagratulovala mi a potom sme skončili, pretože ju mamka hnala do postele, keďže u nich už bola jedna ráno.
Vypla som počítač, dala sa do poriadku a unavene som zaľahla. V momente som bola mŕtva. 

26 komentárov:

  1. Nathanom Sykes :D bože mne je tak nesympatický :D ale The Wanted majú super pesničky :D ich ešte môžem počúvať narozdiel od 1D :D ale tak úžasná časť :) teším sa dnes na ďalšiu :D :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D bol prvy, ktory ma napadol :) a dakujem :) nemozes pocuvat 1D? :D

      Odstrániť
    2. Bohužiaľ už nie :D na WMYB som alergická :D prepočúvaná :D a ostatné no neviem :D v mobile ich všetky prepínam :D no proste nepočúvam ich už :D ale pozerať sa na nich môžem stále :D a aj príbehy (najmä tvoje) čítať môžem stále :D tak som zvedavá na druhé CD, teda ak ma to bude ešte držať :D

      Odstrániť
    3. no musim sa priznat ze podobne som na tom aj ja :D dnes som na kupalisku pocuvala MP3ku a ked mi zaplo Taken hned som ju prepla na ine :) niekedy mam svoje chvilku ale tiez ich uz nejako nepocuvam :) ja mam prepocuvanu strasne One Thing :D ale bavi ma o nich pisat a kukat obrazky videa a somariny :D a tiez cakam na novy album :D :D :D uz v septembri mame novy song tak son zvedava :D

      Odstrániť
    4. Ja si viem predstaviť ako v septembri budem myslieť na 1D :D mojou hlavnou úlohou bude naladiť sa na maturitný ročník :D a to ma vydrbe s prepáčením :D ja sa viac menej teším na klip, ako na pesničku :D ale tá bude asi skôr :D kiežby to dali naraz :D no a videá si aj ja rada pozriem, najmä také zostrihy, ale najviac ma vie pobaviť aký boli na začiatku a najmä Harry ako sa vytiahol :D je z neho kus :D :D :D aj keď Zayn je Zayn :D neviem čo na ňom toľko vidím :D

      Odstrániť
  2. Cau hviezda :-)

    Skúšala som písať komentár ku poviedke cez mobil ale nešlo a niako som sa dostala na net tak , že rekú ťa idem pochváliť a napísať ti o tom TAKEN , keď mám čas. Btw: budúci týždeň som už doma takže môžme kecať a kecať :-) hrozne sa teším :-* plus konečne začnem písať poviedku skusim niečo načarbať aj teraz

    Ja neviem ale hrozne som si ťa oblúbila kôli týmto poviedkam :D

    A už nech ich Louis vidí so Zaynom !!! :-D

    xixi Nicole

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D dakujem krasne :) tesim sa ;-) idem checknut mail :)

      Odstrániť
  3. je to úplne úžasné. Už sa teším ako sa stretne s Louisom. Dúfam že dalsiu čast stihnes pridat ešte dnes :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wow....nádherná časť ako vždy ;)*

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Bože môj ty si úplne geniálna!! AKo takto môžeš písať?? Stále ma prekvapuješ!! opäť skvelá časť , teším sa na dalšiu :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nádherné. Kedy bude ďalšia časť?:) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. genialne, genialne a ešte raz genialne :) konečne aj louis :) už len kedy a stretnu daj prosíííím dnes ešte časť :) tešim a na ňu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nathan! :))) Môj Nathan!!! :)) :D Chudák chlapec z ničoho nič ho obvinili! :D Inač nádherná, skvelá, úžasná časť! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. aaach bože :D prosím ..ešte jednúúúú ..ešte jednúú ..máme striebro na OH tak to treba oslávit ešte jednou -dvoma častami ! :D :D :D prosíme :D .:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D :D prave som pozerala rozstrel :D :D dam dam :D

      Odstrániť
  10. Nádherná časť :D :D ale ja už chcem aby sa konečne stretli.. a aby to bolo poriadne zamotané lebo ja také milujem :D :D :D Ale chcem aby bola s Louim :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Super časť! :) Len sa chcem spýtať že keď boli v Grécku tak 1D Lucy nepoznala?? Lebo nespoznala ani Harryho ani Louisa...:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. asi ne :D :D to som nejako nedomyslela hehe :D :D tak dajme tomu, ze sa o nich dozvedela az neskor a nechcela jej o tom hovorit aby sa kvoli Louisovi znovu netrapila hej? :D :D

      Odstrániť
    2. Aha! :D ...Okay! :D Súhlasím! :D

      Odstrániť