O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

pondelok 6. augusta 2012

Holidays 30


Po chvíli sa odtiahol, no tvár mi nepustil. Opäť sa mi díval do očí, s tou nekonečnou láskou, ktorú mal pre mňa len on. Bola som ako v tranze, zhypnotizovaná jeho dokonalými modrými očami.
„Louis, čo to robíš!“ ozval sa zrazu nahnevaný Zayn a prerušil tak tú intimitu.
Obaja sme sa strhli, vrátili sa späť do reality a pozreli na Zayna. Ja previnilo a Louis prekvapene. Zaynov obviňujúci pohľad ma spaľoval a ja som bola donútená pozrieť sa do zeme.
„Sme späť!“ ozvalo sa zrazu a do kuchyne sa vrútili vysmiaty Liam s Danielle. „Hádajte, koho sme stretli.“
„Liam, teraz nie!“ osopil sa na neho Zayn a opäť venoval svoj pohľad nám dvom. Liam prekvapene zastal v dverách a zvedavo s Danielle sledoval situáciu v kuchyni.
Louis nechápal, čo sa deje, Zayn nechápal, čo sa deje, nikto naokolo nechápal, čo sa deje, len ja áno. Ja jediná som vedela celý príbeh. A teraz to budem musieť vysvetľovať. Nadýchla som sa, že začnem, no vtedy sa na Zayna osopil Louis.
„Čo tým myslíš, čo robím? Bozkávam svoje dievča!“
„Tvoje dievča?! Hádam si chcel povedať moje dievča!“
„Čože?“ vytrieštil oči Louis.
„Charlotte?!“ zvolali obaja. A je to tu. Toto nebude veľmi príjemné. Ani pre jedného z nás.
„Áno?“ zdvihla som previnilo hlavu.
„Vysvetlíš mu prosím, že sme spolu?“ pozrel na mňa Louis.
„Ehm, ehm, že chodíš so mnou!“ podotkol Zayn.
„Nie, nechodí!“ zrúkol na neho Louis.
„Ale chodí! Sama ti to povie! Odkiaľ sa vôbec poznáte!“ kričal Zayn.
„Dooosť!!!“ zvolala som, a všetky oči sa upreli na mňa. „Už ma z vás bolí hlava. Dáte si to konečne vysvetliť?!“
Obaja stíchli a upierali na mňa svoje pohľady. Nedokázala som sa im pozerať do očí, a tak som sklopila zrak a začala som rozprávať.
„Zayn, možno si pamätáš, keď bol Louis pred rokom na dovolenke v Grécku. Možno vám rozprával, že tam niekoho stretol a to som bola ja. Zamilovala som sa doňho a bola som šťastná. No potom prišiel koniec leta a ja som nechcela trpieť tým, že ho bohvieako dlho neuvidím, keďže ja som sa vraciala domov na Slovensko, odkiaľ pochádzam a on do Londýna. A tak som to musela ukončiť, pre dobro nás oboch. No nikdy som naňho neprestala myslieť, pretože dovtedy som nestretla nikoho, do koho by som bola tak zaľúbená,“ hovorila som. Chcela som ešte pokračovať, no Zayn sa len otočil na päte a odchádzal preč.
„Zayn, počkaj. Ja ...“ volala som za ním, no on ma prerušil.
„Potrebujem si to nechať prejsť hlavou. Nechajte ma samého,“ odvetil a tá trpkosť v jeho hlase ma neskutočne ubíjala. Aj keď som ho pravdepodobne nikdy veľmi nemilovala, vidieť ho, ako trpí kvôli mne ma ubíjalo. No ako som mala tušiť, že on a Louis sa poznajú?
Otočila som sa späť k do kuchyne a vedela som, že debata ešte neskončila. Ešte stále tam stál zmätený Louis a čakal na vysvetlenie. Chcela som mu do povedať medzi štyrmi očami, no oni by sa to aj tak dozvedeli, a tak som to zbytočne nekomplikovala a spustila som.
„Louis, vtedy na móle som vravela, že sa každý vrátime k starému životu a tamto necháme za nami. Bola som vtedy k tebe úprimná a povedala som ti všetko na rovinu. Nič som netajila, a tak nebudem ani teraz. Ten posledný rok bol jedným z najťažších v mojom živote. Nedokázala som na teba zabudnúť a neustále ma mátali spomienky na Krétu. Odmietala som jedného chlapca za druhým len preto, že som si nevedela predstaviť bozkávať niekoho iného ako teba. Po čase som sa z toho spamätala, no aj keď som opäť viedla normálny život, spomienky ma neustále doháňali. Všetko mi ťa pripomínalo,“ riekla som a pozerala mu pri tom do očí. No teraz príde tí ťažká časť. Sklopila som zrak a študovala som vzor na podlahe.
„V ten večer, keď bol ples, som tam bola so Zaynom a on ma mal predstaviť ostatným zo skupiny, no stretla som len dvoch. Nialla a Liama. Neviem, či to mám brať ako šťastie alebo nešťastie, že sme sa nestretli. Vtedy som vôbec netušila, že sa vy dvaja poznáte. Šli sme so Zaynom tancovať a on ma pobozkal. Vtedy som si tak nejak uvedomila, že je zbytočné smútiť a odkopávať všetkých, keď aj tak nie je šanca, že by sme sa niekedy stretli. A tak som mu bozk opätovala a zaumienila som si, že mu dám šancu. Potom som však v diaľke zbadala teba, ako tam tancuješ v náruči s nejakým dievčaťom a opäť na mňa všetko doľahlo. Utvrdila som sa však v domnienke, že si ma poslúchol a že si šťastný, a tak som sa rozhodla skúsiť to zo Zaynom. A tak sme teraz spolu, a ja ho nechcem raniť, prepáč,“ ukončila som svoj monológ.
V kuchyni nastalo hrobové ticho. Nikto ani len nedýchal a každý čakal, čo na to odpovie Louis.
„Nie je to tak. Neposlúchol som ťa. Harry by ti mohol rozprávať, v akom stave som sa vtedy ráno vrátil do domu. Chalani by ti mohli vymenúvať mesiace, počas ktorých som bol ako smrtka bez duše, čo som sa z toho nevedel spamätať. Zamiloval som sa do teba ako blázon a nemohol som ťa opustiť. Až pred pár mesiacmi som sa dal ako tak dokopy, kvôli rodine a chalanom, aby som ich netrápil. A na tom plese som bol len s kamarátkou. Nič spolu nemáme, a ja by som to ani nedokázal. Ľúbim ťa, Charlotte. Z celého môjho srdca. Vždy som ťa ľúbil a vždy aj budem.“
„Ale ja ...“ opäť som sa pozrela do zeme. „Nemôžem mu to urobiť, prepáč. Neopustím ho,“ povedala som a pobrala som sa preč. Nechala som ho tam stáť s ostatnými a ja som odišla pohľadať Zayna.

Zayn
To, čo mi hovorila, mi v hlave spôsobovalo víchricu. Nechcel som to počúvať, no musel som. Keď skončila, otočil som sa na päte a pobral som sa preč. Nemohol som tam ďalej ostať. V hlave som mal zmätok a potreboval som byť sám. Potreboval som si to všetko prejsť a v pokoji o tom popremýšľať.
„Zayn, počkaj. Ja ...“ volala za mnou, no ja som ju prerušil.
„Potrebujem si to nechať prejsť hlavou. Nechajte ma samého,“ odvetil som a odišiel som preč. Vyšiel som na záhradu a sadol som si na hojdačku. Vždy to bolo moje miesto, kde som premýšľal.
Takže to dievča, kvôli ktorému sa Louis tak dlho trápil, to bola ona. To ona spôsobila, že sa Louis tak bezhlavo zamiloval a nedokázal sa spamätať z toho, že ju už neuvidí. A teraz sa stretli znovu a ich staré city sa obnovili. Čo som si myslel, ja hlupák, že by som vôbec mohol mať také šťastie, že by sa do mňa zamilovalo to najkrajšie a najmilšie dievča.
Odrazu mi došlo, čo sa stalo na tom plese. Vtedy, keď som sa pozeral za ňou ako odchádza, neďaleko nás tancoval Louis s El. Nevnímal som to, no práve to bolo pravdepodobnou príčinou, prečo sa rozplakala. Videla ho a spomenula si na tie časy, keď boli spolu. Bože môj, som ja ale tupec.
Odrazu som počul vŕzganie dverí a otočil som sa. Na záhradu práve vchádzala Charlotte a mierila ku mne. Rýchlo som si rukou zotrel slzy, ktoré mi ani neviem kedy stiekli po lícach, a čakal som, čo sa bude diať. Prisadla si ku mne a chvíľu bola ticho. Potom som to nevydržal a ozval som sa.
„Tak čo, prišla si mi dať kopačky?“ opýtal som sa žartovne.
„Čože?“ pozrela na mňa začudovane. „Nie, neprišla.“
„Ako je to možné,“ povedal som ironicky.
„Toto ti nespravím. S Louisom to bolo už dávno a obaja sme sa cez to už preniesli. Som teraz s tebou a nechystám sa to zmeniť. Iba ak...,“ zatrhla sa.
„Iba ak čo?“
„Iba ak by si to ty už viac nechcel,“ šepla.
„Blázniš?“ usmial som sa. Bol som rád, že mám šancu u nej zabojovať. Myslel som si, že je všetko stratené. Postavil som sa a chytil ju za ruky. Pozrela na mňa hore a nevedela, čo má robiť.
„Ľúbim ťa, a pokiaľ budeš o mňa stáť, vždy tu budem,“ povedal som a pobozkal ju. Bozk mi nesmelo opätovala. Potom sa odtiahla a pozrela na oblohu.
„Už by som mala ísť,“ riekla.
„Pôjdem s tebou,“ povedal som a ruka v ruke sme obišli dom a nasadli do auta. Jeff naštartoval auto a vyšiel von bránou. Cestou bola ticho a sledovala ulicu za oknom. Keď sme zastavili pri jej bytovke, pozrel som sa na ňu a povedal:
„Ľúbim ťa.“
Usmiala sa a pobozkala ma. Nechal som to tak a pomyslel si, že je teraz len zmätená a otrasená z toho všetkého. To sa zlepší. Vystúpila z auta a zakývala mi. Potom zmizla v bytovke a ja som sa vrátil späť. Zamieril som si to rovno do svojej izby. Nechcel som stretnúť Louisa a hlavne som nechcel vidieť výčitky na tvári chalanov. Zvalil som sa na posteľ a pri premýšľaní som zaspal. 

41 komentárov:

  1. Lauri!! To mi nemůžeš udělat! Chudák Louis! :( Ale pak chudák i Zayn! :( Proboha, to je situace..naprav to prosím! :)
    Jinak úplně perfektně napsané, jako vždy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ani ľúbim ťa mu neodpovie :D cssss :D chudák Zayn :D prečo mu to robíš? :D :D teším sa na časť keď bude z pohľadu Louisa... ale popravde sprostosť urobila... ale dokonalé to je :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. úžasne !!! teším sa na dalšiu a som zvedava ako sa to urvoná !! :D :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty ma zabíjaš! Už ani neviem na koho strane mám stáť. S Louisom sa bezvýhradne milujú, Zayn ľúbi Charlotte, ktorá mu ale nechce ublížiť. Musím uznať, že ani ja nechcem aby bol Zayn smutný, no nechcem ani aby bol smutný Louis.Som na rozhraní. No aj tak asi chcem aby bola s Louisom :D Som zvedavá, ako to vymyslíš :)
    Chcem vedieť písať tak ako ty! ... :) A ako to je s tým vydaním knihy? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) pred par dnami som to odoslala na otcov mail takze je to v jeho rukach :)

      Odstrániť
  5. Pecková ! :) vuhuuu strašne super! ale ..jooj prečo so Zaynom ? :D ako nič prosti tomu/nemu ale nech sa im do toho nemieša ! :D wrrr ! :D cííí ! :D nech skončí s Louisom ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja v tom mám celkom jasno .ešte 2 časti bude zo Zaynom ..potom si uvedomí aká krava to je ked odmietla Louisa ..zrazu sa tam objavý nová postava -Klaudia (iba tak náhodne vybraté meno) ..do Klaudie sa Zayn zalúbi a zabudne na LOUISOVU Charlotte .! v ešte lepšiom prípade za ku Klaudii a Zaynovy pridá aj Harry .(if you know what i mean ) ..a Charlotte a Louis budú žit štastne až do konca roka 2012 . -Klaudia :D :D :D :D :D :D super nie ? :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no :D :D pochybujem :D tak rýchlo sa to nevyrieši keďže sme na stretnutie s Louisom čakali dlho :D ale naša spisovateľka to vyrieši :-*

      Odstrániť
    2. tu Klaudiu si dam dopasovala uzasne :D :D ale si vedla if you know what i mean :D :D Gabi ano mas pravdu, take jednoduche to nebude :) :-*

      Odstrániť
    3. :( i don't know what you mean :/ :D :D -Klaudia :D :D

      Odstrániť
  7. som zvedava na pokracovanie. kedy dáš ďalšiu časť? :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Yeah ! Konečne ! Toto som potrebovala ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Prepáč dúfam mi odpustíš ale nejaký čas som nechodila na nijaký blog a samozrejme ani na tento. Nemala som naozaj čas. Písala som a no vieš. Bola to chyba! prečítala som zvyšok a je to bomba! Ja milujem tvoje poviedky! :)) :D a kedy bude ďalšia? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. pred časom som nejako prestala čítať tvoje poviedky (ešte počas školského roka) ani neviem prečo, asi som nemala čas alebo som si myslela že už to nebude také dobre..alebo .. ja neviem...ale napriek tomu som tvoj blok stále navštevovala a prečítala si skoro z každého príspevku 1-2 vety a vždy som to nechala tak... ale včera večer cca o 23:45 som sa nudila a povedala som si že si prečítam 1-2 časti(holidays) a pojdem spať haha vtipné , vieš prečo? ..pretože keď som sa do toho pustila...neskončila som kým som neprečítala 29.časť.. šla som spať o 4:45 ráno .. to vonku už bolo vidno a kohúty kikiríkali :D :D bože diveča ty máš ale talent, píšeš fakt úžastne! klobúk dole. čítala som už pár takých kníh ktoré ma pohltili ..ale vždy to bolo 1-2.. kapitoly ..fakt nechápem prečo som prestala čítať tvoje príbehy. Už sa to nikdy nestane! ;) držím ti palce aby bola z teba aspoň taká známa a úžasná spisovateľka ako J.K.Rowlingová alebo Stephanie Mayerová, fakt ti to prajem pretože doteraz ma takto dokázali pohlti iba och knihy..odteraz už aj tvoje príbehy ;) ...(dúfam že to nieje až moc dlhý komentár) :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem krasne :) som rada, ze sa ti pacia a dufam, ze sa mi to niekam podari dotiahnut :) neskutocne ma to bavi, uz len dostat nejaky napad za milion :D

      Odstrániť
  11. kráásne!! :) Och keby som bola na jej mieste asi by som nechala obidvoch a začala si s Niallom! :D Nikto by nemal výčitky! :D ..ale nie!! Som zvedavá čo sa z toho vykľuje! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Dokonalé!! Aj 29tka aj táto časť! Tešíím sa na pokračovanie ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Prečítala som si 14 či koľko častí a že.. wau O.o najlepšie keď tam baby chytali nervy, že to naťahuješ a žiadny Louis :D:D náhodou, mne sa páčilo že si ho dala bokom a naťahovala si to so Zaynom :) V minulej časti som mala slzy v očiach... Bolo také dojemnéé :DD ale nie, krásne si to napísala :) a k tejto časti môžem povedať len toľko čo sa dá ku každej :D chceš to znovu počuť?! :D stále sa opakujem, ale úúúžasné :O Ty máš tak neskutočný talent! :) Ja to už fakt nechápem, chcem ťa stretnúť! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) a ano chcem to pocut :D stale znova a znova :D velmi ma to tesi :P nemam s tym problem, mozme sa stretnut, len pokial nie si z opacneho konca :D odkial si? :D

      Odstrániť
    2. Tak to poviem ešte raz (určite nie posledný :D) - píšeš neuveriteľne strašne moc dobre! :D toto je ako nejaká kniha napísaná profesionálnym spisovateľom :P úúplne najviac to tu milujem :D mám ďalej hovoriť?! :D nie, pri ďalšej časti ktorú hneď utekám čítať :) ...Ja bývam pri Nitre, poprípade pri BA - niečo medzi tým :)

      Odstrániť
    3. dakujem dakujem dakujem :) taketo slova lahodia mojej dusi :D no ja som z Prešova, čož je na opačnom konci :/ ale niekedy sa snad stretneme :)

      Odstrániť
    4. Za máličko, ty si to zaslúžiš :) Fuu, v Prešove som bola pred 2 týždňami :D a ešte určite pôjdem, keďže moja mamina tam chodí na výšku :) ...Tak poprípade sa stretneme na koncerte, no čo! :D

      Odstrániť
  14. Ja som veľmi zvedavá ako to vymyslíš aj keď som si istá že na koniec bude aj tak s Louisom :)a ja by som to aj tak chcela...a ešte otázka:KEDY BUDE ĎALŠIA ČASŤ? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. chcela som este dnes dat :D no uz nemam vela casu, takze to mozno bude tesne po polnoci :D

      Odstrániť
  15. Takže bude časť? tak okolo polnoci?? fakt?? Juhuuu !! :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  16. už je okolo polnoci :D :D prosím prosím .nezaspi :D -Klaudia :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  17. boze je to genialne konecne som si nasla cas aby som to dobehla a dufam ze ked sa o dva tyzdne vratim budem mat co dobiehat.. :) uz sa nesmierne tesim :)

    OdpovedaťOdstrániť