O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

utorok 7. augusta 2012

Holidays 31


Louis

viem, že som sem už ten song raz dávala, no k tejto časti sa hodí lepšie, takže ešte raz :D

Nechápal som, prečo mi toto robí. Sama povedala, že ma nikdy neprestala milovať, tak prečo sa vracia opäť k Zaynovi. Nechce mu ublížiť? Ubližuje mu ešte viac tým, že mu klame. Prečo s ním ostáva, ak ho nemiluje? Z ľútosti?
Nedokázal som si to vysvetliť. No jedno som vedel. Už po druhý krát je moje srdce roztrieštené na kusy opäť kvôli nej. Cítil som, ako sa mi pľúca zvierajú a tlačia mi na srdce. No to tam už nebolo, tak prečo to tak veľmi bolí? Aj keď bola bolesť neúprosná, rozhodol som sa definitívne. Musím na ňu zabudnúť, a to hneď. Sama mi dala najavo, že sa to medzi nami skončilo, a tak som nemal dôvod sa kvôli nej trápiť. Aspoň som si to nahováral.
Spamätal som sa a odišiel som do svojej izby. Cestou som zahliadol Zayna a Charlotte, ako sa bozkávajú v záhrade na hojdačke. Opäť ma stislo pri srdce a bolesť bola neopísateľná. Toto už musí skončiť, povedal som si a trielil som do izby. Prezliekol som sa zo spoteného golfového oblečenia a osprchoval som sa. Hodil som na seba čisté veci a vyšiel som z domu.
Rýchlym krokom som si to mieril k svojmu autu a nastúpil som. Onedlho som už stál pred žltou bytovkou. Zaparkoval som a vystúpil von. Podišiel som k zvončekom a stisol ten s menom Calder. Ozval sa hlas Eleanor.
„Áno? Kto je tam?“
„Tu je Louis, prosím ťa, otvor.“
Už som len počul bzučanie dverí a poľahky som ich otvoril. Vybehol som schodmi na štvrté poschodie a zaklopal som na dvere. Otvorila mi El v nočnej košeli.
„Louis? Čo tu, pre boha, robíš?“ spýtala sa začudovane. Nič som neodpovedal, len som sa chvatne prisal na jej pery a zatlačil som ju dnu do bytu. Neodporovala a po pár sekundách, keď sa stihla spamätať mi bozk opätovala a jemne jazykom blúdila po spodnej pere. Zdvihol som ju zo zeme a ona si okrútila nohy okolo mojich bokov. Kráčal som rovno do spálne k jej posteli a tam som ju zvalil do mäkkých perín. Ľahol som si k nej a o chvíľu sme už na sebe nemali nič. Po spoločnom vrchole sme obaja sladko zaspali.


Charlotte
Zayn ma odviezol domov a predtým, než som stihla vystúpiť riekol: „Ľúbim ťa.“
Odo mňa sa čakalo, že mu odpoviem to isté, no ja som toho nebola schopná. Nedokázala som mu takto zaklamať do očí. A tak som sa len usmiala a pobozkala ho. Vzápätí som vystúpila a kráčala rovno do môjho bytu. Tam som sa zvalila do postele a srdcervúco som sa rozplakala. Potrebovala som niekoho pri sebe, no Lucy bola niekoľko stovák kilometrov ďaleko. Vtom som si spomenula na Amy a zavolala som jej.
„Ahoj, Charlotte. Čože tak večer?“ spýtala sa ma radostne.
„Amy? Máš čas?“ opýtala som sa pomedzi vzlyky.
„Iste, čo sa stalo?“
„Príď prosím ku mne. Potom ti to vysvetlím.“
„Hneď som tam!“ zvolala a zrušila hovor.
O 10 minút som sa ozvalo zvonenie zdola. Len som jej otvorila dvere bzučiakom a odomkla som aj tie od bytu. Len čo zastavil výťah na treťom poschodí, vyrútila sa z neho vydesená Amy a utekala ku mne. Hodila som sa jej do náručia a usedavo som plakala.
„No poď moja. Poďme dnu, tam mi povieš, čo sa stalo.“
Mlčky som prikývla a zvalila som sa na gauč do obývačky. Amy zamkla byt a prisadla si ku mne.
„No hovor,“ povedala a ja som spustila celý príbeh od Grécka, ktorý som občas prerušovala vzlykmi a smrkaním do vreckoviek. Amy len ticho sedela a počúvala.
„A teraz neviem, čo mám robiť,“ riekla som zúfalo. „Nechcem sklamať Zayna, ale moje srdce mu nepatrí. To vždy patrilo Louisovi a ani nikdy neprestane. Zayna mám úprimne rada, no Louisa milujem.“
„Tak mu to povedz. Zayn to určite pochopí.“
„Lenže ja už som povedala Louisovi, že je medzi nami koniec a že to Zaynovi nespravím. Je koniec, chápeš? Opäť som to skazila najviac, ako som mohla!“
„Neboj, to sa vyrieši. Všetko sa dá do poriadku. Uvidíš, aké to bude so Zaynom a ak to naozaj nebude mať zmysel, tak mu povieš pravdu. Ublíži mu to, no vždy je to lepšie ako mu hlúpo klamať.“
„Ja viem, ale ja to nedokážem. Som príliš zbabelá. A navyše, po tom, čo som mu povedala a znovu mu zlomila srdce ma bude Louis doživotne nenávidieť,“ plakala som.
„Neboj, ak ťa naozaj ľúbi, odpustí ti. Každý robí chyby a my musíme vedieť ľuďom odpúšťať. To sa vyrieši,“ upokojovala ma Amy a hladila po chrbte, zatiaľ čo som jej ja močila tričko slzami.
„Ostaneš tu na noc, prosím? Nechcem byť dnes sama.“
„Iste,“ usmiala sa. „Nespravím ti čaj? Pomôže ti na bolesť hlavy. Určite ti už ide prasknúť od toľkého plaču.“
„Ďakujem ti,“ pokúsila som sa o úsmev a sledovala Amy, ako sa zvŕta v kuchyni. Po chvíľke doniesla dve šálky zeleného čaju a podala mi ich.
„Necukrovaný,“ usmiala sa.
„Ďakujem. Už vieš, čo mám rada.“
Vypila som horúci čaj a pobrala sa do izby. Prezliekla som sa do svojej pásikavej nočnej košele a umyla som si tvár. 


Potom som sa vrátila k Amy a riekla som:
„Cíť sa tu ako doma. Kľudne si niečo požičaj na spanie.“
„A kde budem spať?“ opýtala sa.
„Gauče sú pohodlné, no ak chceš, môžeš spať aj so mnou. Posteľ je dosť veľká pre obe.“
„Okey,“ usmiala sa. „Idem zatiaľ do sprchy.“
Ja som si ľahla do postele a čakala na ňu, no skôr než prišla, premohla ma únava a ja som zaspala.

25 komentárov:

  1. Supeeeer !! A kedy bude dalšia?? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. omg omg omg ..toto nieeee :DD Louis a El ?? El milujem ale tu nemá fakt čo robit ! :D možem sa opýtat že po kolkú čast to máš predpísané momentálne ?? :)) inak zase úžasna čast ale to sem už ani nemusím písat :) -Klaudia :D _:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja chcem Charlotte a Louisa spolu :D no taaak :D nemôžeš mi také robiť :D nech neklame Zaynovi, nech Louis nespí s Eleanor keď všetci vieme že si to chce rozdať zo Charlotte :D páči sa mi časť :D ale už ich daj dokopy :D aj keď napínaky sa mi páčia :D no ale no :D snáď sa chápeme :D ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Píšem tiež ale oproti tvojim som len malý amater vôbec sa to tvojim story nevyrovná sú úžasné a šup šup bo ma trafí šľak :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vieš čo sa mi páči? :D že si začala písať story dlhšie... Takto tam dáš všetko čo chceš :) ...No a k časti! :D keď taak strašne chceš počuť moje (:D) slová :D je to brutálne dobré! ja som normálne hrdá na Slovensko, že sú tu takýto ľudia, ktorý v živote dúfam dosiahnu veľa :) A ty dosiahneš! viem to :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemáš mi za čo ďakovať :)Ďakuj bohu, hahaha :D dobre, je ráno O.o

      Odstrániť
    2. Počuj, nepridáš si ma na FB? :) Mohli by sme si niekedy písať :P to bude super, keď si budem písať s takouto osobnosťou :OO :DDD

      Odstrániť
    3. ale no s akou osobnostou :D :D jasne ... pridaj si ma Laura Vojteková :)

      Odstrániť
  6. Je to super!! :) Normálne mi je teraz ľúto Eleanor! :D Neviem prečo mi nieje ľúto ani Zayna,ani Louisa ale Eleanor! :D No ale som zvedavá na pokračoovanie! :) btw kedy bude nová časť? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Najvtipnejsie je ze som vypinala pocitac 00:07 s tym, ze to das asi o dost neskor :-D vobec ma dnes neslo rozdrapit :-D lebo mi ukazalo dnes ze to uverejnila 00:08, ale malo to aj jednu vyhodu, mala som si aspon co v robote precitat :-D nechapem kde beries tolko napadov, ja som sa len tak z nudy pokusala pisat a napisala som iba dve dlhe a potom ma napady presli, teda par ich mam, ale neviem o tom napisat viac ako 3 strany. ale viac menej sa mi nechce :-D ja som to pisala lebo sa mi nechcelo ucit do skoly :-D dnes som tak rozmyslala ako.som sa dostala k tvojmu blogu a pravdu povediac netusim, ale som rada, ze som tu lebo pises asi najlepsie zo vsetkych, brala by som niekedy zalubenu story, ale len taku bez 1D. a je velka skoda ze byvas na SR lebo tu to je biedne, nejaka amerika, anglicko a si slavna :-) a inak Lousa by som zaskrtila, hned bezi za inou, ale tak chapem ho, byt na jeho mieste spravim to iste. no proste je to uplne uzasne a tesim sa na pokracovanie. a prepac za maxi komentar no nudim sa v robote :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neospravedlnuj sa :D ja som len rada, ze mam co citat :D hehe ... no zaradom ... dakujem :) tie story som myslela ze budem pisat, ale som si povedala najprv, ze dokoncim vsetykch piatich, lenze potom mi prisiel celkom dobry napad s Harrym takze este ta bude asi s 1D a potom som chcela skusit pisat aj nieco ine :) uvidim, ze sa to uchyti :D a to zo Slovenskom velmi neriesim, pretoze tu aj tak neplanujem ostat :D uz len dva roky a dufam, ze sa mi podari dostat niekam na univerzitu do zahranicia :) a potom už len smer Londýn a tam planujem byvat :D ale o londyne som snivala uz davnejsie, takze to nie je kvoli chalanom, aj ked by som sa potesila, keby som ich tam stretla :D

      Odstrániť
  8. moja bodaj by ti to vyslo, budem ti drzat palce :-) ked uz mne nic zatial nevyhadza tak aspon niekomu inemu :-) ale mozno sa to zmeni po maturite nikdy neviem... budem mat 20 a zivot pred sebou :-) aj moj sen bol vzdy vypadnut zo slovenska, proste je to tu o nicom. moj sen bol NY, Londyn a Monaco :-) proste iny zivot ako toto tu. teraz ma zacalo zaujimat Francuzsko :-D ale keby si mam vyberat podla toho kde najdem akych chlapov idem do Londyna :-D odmalicka som zrala futbalistov a anglicania ;-) ach.:-D ale nie len futbalisti su tam pekni :-D napr. aj jedna skupina chlapcenska sa da :-D teda aj dve :-D napr. ja pozeram f1 a fandim anglickemu timu a aglickym pilom :-D a cim to je netusim :-D a moja uchytia sa aj ine poviedky :-) ja ich citat budem ;-) ja zboznujem knihy a zalubene pribehy, aj ked citam iba fantazy mohla by som si precitat aj nieco normalne, nevedela by si nieco odporucit?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem a drzim aj tebe palce, aby sa ti darilo a dosiahla si co chces :) a co sa tych inych poviedok tyka, soma rada :) a knihu typ nejaky no ... prave som nedavno citala Neumieraj, moja láska a je to fakt pekny dojemny pribeh , som na konci revala jak zbesneta :D ale medzi moje oblubene knihy patri jednoznacne Večná láska od Judith O'Brienovej - to je asi ta najkrajsia kniha aku som kedy citala, uz asi 10 krat som ju preciatla a nikdy nemam dost :D je to taky historicky roma z obdobia Tudorovcov z Anglicka :) a potom mam este oblubenu seriu knih a to Školu noci - zboznujem tie knihy, to najlepsie co som citala aj s tou vecnou laskou fakt :D

      Odstrániť
  9. tak na tie knihy sa pozriem :-) rada si poplacem, strasne by som si chcela precitat knihy od Nicholasa Sparksa ako je Dear John, The Notebook a I walk to remember. je sice.pravda ze som to videla sfilmovane, ale ako kniha to bude este lepsie :-) a skolu noci.citam aj ja a dokonca som plakala aj pri tom :-D Heath bol moja laska a zomrel, aj ked teraz mi svita na lepsie.casy a vrati.sa no ale v inej podobe ach.:-D hadam som ti ale nic neprezradila dopredu a uz si to citala :-D boze aka som rada ze mam wifi na mobile :-D neviem co by som robila.:-D a inak cast das cca kedy? reku ci si.to precitam az doma alebo este v robote :-D a moja vazne ani nerozmyslaj o tom ze by to nikto necital pribehy mimo 1D :-) boli by sprosti :-D prisli by o vela :-) mas tu stale citatelky a tie to citat budu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) posnazim sa nieco vymysliet no :D a tie knihy co si spominala si asi tiez pojdem niekde pozicat lebo som to tiez videla len sfilmovane a su to nadherne pribehy :D ten posledny som sice nevidela len pocula som o tom taze musim zohnat nejako :D a skola noci je uzasna :D citala som po moment, ked sa vracia z ostrova naspat do tulsy, ebo knihy mam doma len po 4.cast a chodim do knihkupectva vysedavat :D :D ale teraz som dlho nemala cas takze som nedocitala :D

      Odstrániť
  10. Boha..oni si to snad nikdy nevysvětlí! :/ Charlotte je pitomá, že jim to neřekně narovinu a Louis taky, když šel hned za El! :( Je mi jich líto :( Ale jinak úžasná část, úplně hustá! :))

    OdpovedaťOdstrániť