O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

nedeľa 12. augusta 2012

Holidays 39


Tak tu je už sľúbená časť :) dúfam, že sa bude páčiť a poprosím, prečítajte si článok Ahojky a vyjadrite v ňom svoj názor. Prosím, obetujte tú jednu minútu, vďaka :)


Louis
„Povedal si jej, aby si dnes zapla HitsRadio?“ pýtal som sa Zayna už asi päťdesiatykrát.
„Áno, povedal a sľúbila mi, že si ho pustí. No ak sa ma to opýtaš ešte raz, prisahám, že si dám tú námahu a poviem jej, nech ho nepočúva,“ zlostil sa Zayn.
„Dobre, dobre. Prepáč, len som strašne nervózny,“ zamrmlal som.
Všetci chalani sme dnes mali mať rozhovor v HitsRádiu a chcel som to využiť v rámci môjho plánu na znovuzískanie Charlotte. Zayn mi mal zaistiť, že to bude počúvať a ja som dúfal, že sa všetko urovná. Práve sme všetci sedeli v nejakej miestnosti a čakali sme, kým nás zavolajú. Bol som neskutočne nervózny a dlane sa mi potili.
„Neboj sa, Louis, to bude v pohode,“ potľapkal mi po pleci Harry.
„Som strašne nervózny,“ priznal som.
„Ja viem. Hlavu hore,“ usmial sa.
Úsmev som mu opätoval, no nervozita zo mňa neopadla. Práve naopak, keď sa otvorili dvere a chlapík nás zavolal, že môžeme ísť do štúdia, celý som sa roztriasol a nemohol som sa pohnúť. Liam so Zaynom ma chytili z každej strany a pomohli mi nejako sa dotrepať do štúdia.
Zhlboka som sa nadýchol a snažil sa potlačiť trému. Ako-tak sa mi to darilo a ja som zvládol normálne odpovedať na zvyčajné otázky. Na záver sme boli s moderátorom dohodnutý, že sa nás spýta na súkromný život. A ja pôjdem ako posledný. Tak sa to malo začať.

Charlotte
Po pár minútach sme zrazu pristáli a pomocný pilot nás prišiel informovať. Nachádzali sme sa V Manchestri a pred lietadlom nás už čakal pripravený taxík. Všetky tri sme boli zmätené, no nastúpili sme dozadu a viezli sa bohviekam.
Odrazu sme zastavili a vystúpili sme pred  obrovskou budovou s názvom The Hits Radio. To rádio som poznala, pretože mi občas hralo pri varení, no inak nič. Začudovala som sa, čo robíme v Manchestri a prečo stojíme pred rádiom. Čo to odo mňa vlastne Zayn chce?
Odrazu vyšlo von pomerne mladé dievča vo veku okolo 28 a podišlo k nám.
„Vy ste Charlotte Manet?“ opýtala sa s úsmevom a pozerala pri tom na Lucy. Tá len šokovane pokrútila hlavou a ja som sa ozvala.
„To som ja.“
„Poďte za mnou, prosím?“
Všetky tri sme si vymenili začudované pohľady a nasledovali sme ju do budovy a následne do výťahu.
„Môžete nám povedať, čo sa tu deje a prečo tu sme?“
„Prepáčte, ale to ja netuším. Nariadili mi, aby som vás vyzdvihla pred budovou a zaviezla do štúdia.“
„Do štúdia? Počkať, počkať!!!“ zastavila som v strede chodby a Lucy s Amy do mňa narazili. „My nepôjdeme naživo do rádia!“
„Nie, to sa nebojte. Nebudete priamo vo vysielaní, len v miestnosti, kde sa kontroluje ozvučenie a podobné veci. Budete sa vlastne do štúdia dívať,“ vysvetlila nám.
Trošku som sa upokojila a váhavo som za ňou opäť vykročila.
„Ale na čo sa to budeme pozerať?“ nechápala som.
„To o chvíľu zistíte,“ usmiala sa a otvorila dvere. Ukázala nám, aby sme vošli dnu a zavrela ich za nami. V zámku zaštrkotal kľúčik a ja som sa v momente otočila k dverám.
„Čo to robíte? Pustite nás von!“ zabúchala som na dvere. „Ona nás tu fakticky zamkla!“ pozrela som nahnevane na Amy s Lucy. No tie mi nevenovali pozornosť a šokovane civeli na niečo za mnou. Prudko som sa otočila a ústa sa mi otvorili sami od seba, že by mi tam vošiel aj celý kúsok pizze.
Stála som oproti obrovskému mixážnemu pultu, kde sedel nejaký chlap so slúchadlami na ušiach a stláčal akési gombíky. No to ma tak nezarazilo. Čas od času zdvihol hlavu a pozrel sa pred seba. A tam bol ten háčik. Namiesto steny tam bolo obrovské okno a za ním sa nachádzalo štúdio. A v ňom ....
Nie, nie, nie, nie, nie!!!! Ja ho asi dokopem k smrti. Prečo mi toto robí?! Prečo mi spôsobuje takéto trápenie. Hádam sa v tom užíva? Nadávala som na Zayna, ktorý zorganizoval celú túto maškarádu. A prečo? Pretože v štúdiu za sklom nesedel len moderátor ale aj piati chalani, ktorý sa za krátky čas stali svetovou senzáciou. One Direction. A medzi nimi aj ... Louis.


Opäť ma pichlo v hrudi a bolesť, ktorú som tak dlho necítili sa vrátila ako bleskom a znovu zaťažila moje srdce. Podlomili sa mi kolená a ja som sa zosypala k zemi. Zrejme som narobila riadny buchot, pretože chlapík od pultu sa k nám otočil a šokovane na nás hľadel. Keď sa ubezpečil, že som v poriadnu, prstom ukázal na malý stolík vedľa, kde boli položené tri veľké slúchadlá.
Opatrne som k nim podišla a nasadila si ich na uši. V momente sa mi v hlave ozval Zaynov zvonivý smiech. Otočila som sa späť k sklu a sledovala som situáciu, no tentoraz som už aj mohla počuť, čo sa tam odohráva.
„Takže tu mám poslednú otázku od ... Jessie, a tá sa pýta: Čo by ste robili, keby vám manažment povedal, že musíte odohrať koncert nahí? Hmm, veľmi zaujímava otázka,“ zasmial sa moderátor a očakával reakciu chalanov. Tí sa začali nahlas rehotať a ako prvý odvetil Harry.
„Ja by som s tým problém nemal,“ priznal otvorene. „Aj tak to už všetci vedia.“
„A čo ostatní?“ opýtal sa moderátor.
„Predpokladám, že Louis by s tým tiež nemal problém, keďže v jednom z rozhovorov, čo sme robili odpovedal na otázku, ako zvýšime záujem publika tak, že sa vyzlečieme. No by ostatní by sme sa k nim asi predsa len nepridali,“ odpovedal Liam s úsmevom.
„Nemohol by som v tom predsa nechať Harryho samého,“ obhajoval sa Louis.
Moderátor sa len znovu zasmial a povedal:
„Čas sa nám kráti, chlapci. Sme radi, že ste opäť prijali naše pozvanie sem, no na záver by som si dovolil ešte jednu otázku, ktorá určite zaujíma mnoho vašich fanúšičiek. Ako je to s vašim ľúbostným životom?“
„Ja som šťastný s Danielle,“ zahlásil Liam.
„Ja som single,“ odvetil Harry.
„Single.“ „Single,“ dodali Niall so Zaynom.
„A čo ty Louis? Nedávno vznikli klebety, že ste s Eleanor opäť spolu,“ poznamenal moderátor.
Vtedy vzniklo krátke ticho, počas ktorého som sa len zhlboka nadýchla a čakala som ďalšie bodnutie.
„Áno, od plesu Rainbow, ktorí sme navštívili spolu som počul veľa klebiet o tom, že sme opäť spolu, no nie je to tak. Ale musím priznať, že som zamilovaný. Osud nám doprial rozchod, no po čase nám opäť zviedol chodníčky dokopy a my sme sa stretli. Lenže ja som sa zachoval ako úplný idiot a spravil som tú najväčšiu hlúposť, ktorú si asi nikdy neodpustím. Odohnal som od seba to najúžasnejšie dievča na celom svete, ktoré bezpodmienečne milujem celým srdcom a to len kvôli môjmu egu, ktoré kedysi dosť utrpelo. Od toho momentu to neskutočne ľutujem a búcham sa hlavou o stenu, pretože som bol taký idiot. No ak toto počúva, chcel by som jej odkázať, že som ju vždy miloval, milujem a navždy aj budem najviac ako sa dá, a že ma to všetko veľmi mrzí. Keby som mohol vrátiť čas, ver, že by som to urobil, nehľadiac na to, čo by to stálo. A rád by som jej zaspieval jednu pesničku s pomocou chalanov, ak by som mohol,“ dodal na záver.
„Iste, nech sa páči,“ prikývol moderátor a odrazu zazneli tóny nejakej pre mňa neznámej piesne. Louis zavrel oči a začal spievať svojím nádherným čistým hlasom.


You run, you hide
As tears fall from your eyes
They fall like snow
From a wounded soul

You hold inside
The hurt of great divide
The hole is starting to get old

So, come back to the light
To the love, you will find
It’s been here all along

So, come back to the start
And you’ll find in your heart
That you always belonged to Me

Just take the rope
I won’t let go
Give in, we can start again

I’m life, I’m hope
And I’m ready to explode
With how bad I want you back home

So, come back to the light
To the love, you will find
It’s been here all along

So, come back to the start
And you’ll find in your heart
That you always belonged to Me, to Me

You’re my daughter, you’re my son
You’re the one I long to love
And you’ve heard I chose to die
Do you know you’re the reason why?

So, come back to the light
To the love, you will find
It’s been here all along

So, come back to the start
And you’ll find in your heart
That you always belonged

So, come back to the light
To the love, you will find
It’s been here all along

So, come back to the start
And you’ll find in your heart
That you always belonged to Me, to Me
To Me, to Me

24 komentárov:

  1. Mrs.CourtneyStyles12. augusta 2012 o 17:35

    Co je to za pesnicku?? :D cast uzasna ako vzdy :DD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Grey Holiday - You Belong To Me - soundtrack k filmu Fireproof :) a vdaka

      Odstrániť
  2. super.. a dalšia bude kedy? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Úú..námet z Fireproof?? Milujem ten film :) okay späť k časti. Je FANTASTICKÁ!!! Keď som čítala toto Louisove vyznanie tak som si spomenula na tu jeho fotku z OH jak zíva! Neviem prečo! :D Ale je to naozaj kráásne!! :) Kedy bude ďalšia?? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D :D ziva??? :D :D nevidela som Fireproof ale chcem si to pozriet :) len som pocula tuto uzasnu pesnicku a hned mi prirastla k srdcu :) a vdaka .. dalsia asi zajtra, no mozno dam vecer, okolo polnoci :)

      Odstrániť
  4. Dokonalé to je :) hádam si zajtra prečítam ďalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty kokšo..fakt pěkná část! A zase dobře zvolená písnička :) Bezva! ;) Kdy bude další? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) bud zajtr alebo dnes okolo polnoci, neviem este :)

      Odstrániť
  6. super rýchlo ďalšiu chcem vedieť čo spraví Charlotte

    OdpovedaťOdstrániť
  7. dnes dnes dnes prosíme :)) ved viešš každý bude pozerat záverečný ceremoniál ..čo može byt lepšie ako popri tom ešte čítat tvoju úžasnú čast :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Po ceremonialy JUHUUU!! a Kolko bude mať častí tento príbeh?? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mozno :D a nepoviem, uvidite :P

      Odstrániť
    2. Prosííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím daj tu časť poceremonialy!! :)

      Odstrániť
    3. neviem sice, kedy je po ceremoniale lebo po 1D som ho vypla ale idem dat tu cast no :D

      Odstrániť
  9. ospravedlňujem sa za absenciu mojich komentárov, no nejako nemám čas vždy sem niečo napísať :) veľmi sa mi to páči a teším sa na novú poviedku s Harrym!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa pripájam.... Ta poviedka bude určite minimálne tk super ako tie predošlé :)

      Odstrániť
  10. romantickééé :) oooch

    OdpovedaťOdstrániť