O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

pondelok 13. augusta 2012

Holidays 41


Tak tu máte ďalšiu časť Holidays :) dúfam, že sa bude páčiť a chcela by som oznámiť, že v stredu približne okolo 3 alebo 4, to ešte upresním robím twitcam s Erikou so stránky Don't dream your life, live your dreams. Tak ak chcete, príďte sa pozrieť, link sem dám potom a bude aj menšie prekvapko, pokiaľ sa mi to dovtedy podarí pripraviť. :)


Louis
Je moja! Konečne ju mám spať! Celý čas mi tieto myšlienky chodili po rozume. Bol som tak šťastný, ako nikdy. Už ju nikdy nenechám odísť. Za žiadnu cenu. Budem ju nasledovať aj na kraj sveta, tak to bude potrebné.
Celú noc sme dobiehali celé tie mesiace, čo sme boli odlúčení. Krajšiu noc som nezažil. Ráno som sa zobudil svieži ako rybička, s úsmevom na tvári a pri pohľade na spiacu Charlotte vedľa mňa sa mi nálada zlepšila ešte desaťnásobne.
Ležal som vedľa nej a pozoroval ju, ako sladko spí. Podchvíľou sa usmiala, keď sa jej snívalo niečo pekné. Dúfam, že je to niečo o nás, zasmial som sa v duchu. Napokon som vstal a rozhodol sa spraviť jej raňajky do postele. Opatrne som odišiel z izby, aby som ju nezobudil a zamieril som do kuchyne. Z ľadničky som vybral všetko potrebné na toasty a o chvíľu som ich už aj s džúsom niesol hore do izby. Keď som vošiel dnu, ospalo otvorila oči a pozrela na mňa.
„Dobré ránko,“ usmiala sa a posadila sa na posteli. Celá žiarila. Veď bodaj by nie, ja tiež.
„Aj tebe, láska,“ opätoval som jej úsmev a položil pred ňu tácku. „Dobrú chuť,“ prisadol som si k nej na kraj postele.
„Jéj, to si nemusel. Stačí mi jeden bozk a už budem sýta,“ zasmiala sa.
„Tvoje prianie mi je rozkazom,“ zasalutoval som a nežne ju pobozkal. „A teraz papaj, nech má aj tvoj žalúdok splnené prianie.“
„Už sa do toho idem pustiť, ale musíš mi s tým pomôcť.“
A tak som sme sa pustili do jedenia a medzičasom som ju sledoval, ako si vychutnáva toasty a usmieval som sa pri tom. Len pohľad na ňu mi stačil, aby som bol šťastný. Chcel som oslavovať, že sme konečne opäť spolu. To nie je zlý nápad, pomyslel som si.
„Charlotte? Čo by si povedala na takú menšiu oslavu dnes večer?“ opýtal som sa jej.
„Znie to super,“ odvetila, keď dojedla sústo.
„Zavolala by si aj tie svoje kamarátky a urobili by sme si tu takú párty,“ navrhol som.
„Súhlas,“ zahlásila. „Hneď, keď prídem domov im zavolám. Dúfam, že Lucy nebude mať nejakú prácu.“
„Počkať, počkať. Ty chceš ísť domov? Tu sa ti nepáči?“ zaškeril som sa.
„Jasné, že páči. S tebou sa mi páči kdekoľvek, ale predsa len sa musím prezliecť a podobné veci, no.“
„Tak dobre,“ súhlasil som. „Pôjdem s tebou.“
„To nemusíš. Veď sa večer uvidíme,“ usmiala sa a pohladila ma po líci.
„Vravel som ti, že sa už od teba nehnem ani na krok.“
„Nevedela som, že je to doslovné,“ zasmiala sa.
„Ako vidíš, je. A protestovať nemá zmysel.“
„Tak dobre,“ usmiala sa. „Len sa oblečiem a môžeme ísť.“
Hodila na seba oblečenie zo včera, ja som si dal moje obľúbené modré pásikavé tričko a čierne rifle a spoločne sme vyšli von. Celý dom ešte spal, čiže o nás nik nevedel. Ukázal som na moje auto a odviezol som nás tam, kde mi nadiktovala.

Charlotte
Viezli sme sa v jeho aute ku mne domov a ja som absolútne nevnímala svet okolo seba. Cítila som len dokonalé šťastie a Louisa vedľa seba, a to mi úplne stačilo. Keď sme zastavili pred bytovkou, vystúpili sme von a vošli do bytu.
„Nech sa páči, poď ďalej do môjho kráľovstva,“ ukázala som rukou dnu. Vošiel do obývačky a všetko si prezeral.
„Máš to tu pekné,“ povedal.
„Vďaka,“ usmiala som sa. „Cíť sa tu ako doma. Idem do sprchy.“
Zamierila som do kúpeľne a zhodila som zo seba oblečenie. Hneď šlo do práčky a ja som vliezla pod sprchu. Nechala som si padať teplú vodu na plecia a premýšľala som o posledných dvoch dňoch. Musela som sa usmievať ako blázon, no našťastie ma nikto nevidel.
Odrazu som na svojich bokoch pocítila dotyk a otočila som hlavu. Za mnou stál nahý Louis a usmieval sa.
„Nemohol som odolať, prepáč,“ pokrčil plecami.
Celá som sa otočila k nemu a prisvojila som si jeho pery. Bozkávala som ho celým srdcom a plná vášne a samozrejme, že to neskončilo len pri bozkoch. Po krásnom zosynchronizovanom orgazme sme sa navzájom umyli a vrátili sa do obývačky. Louis si obliekol svoje veci a ja som šla v uteráku do šatníka.
Rozmýšľala som, čo si vezmem. Napokon som zvolila pásikavé tričko, rifle a modré sako. Na nohy som si obula biele lodičky a do kabelky prebalila veci ako zvyčajne. Sako som si prehodila len cez ruku, aby mi nebolo teplo a vrátila som sa k Louisovi.


„Jéj, mrkvička. Vyzeráš úžasne!“ povedal, keď ma zbadal.
„Nič extra,“ pokrčila som plecami.
„Máš pásiky, to je extra. Každý bude vedieť, že patríme k sebe,“ ukázal na svoje tričko. Len som sa nad tým zasmiala a prisadla som si k nemu na gauč.
„Tak čo budeme dnes robiť?“ opýtala som sa ho.
„Čo len chceš. Ja sa prispôsobím.“
„A čo keby sme spolu zorganizovali tú párty. Pôjdeme na nákup, pripravíme izbu a podobne?“ navrhla som.
„To znie super. Poďme na to,“ usmial sa a pobozkal ma.
„Ešte chvíľku to snáď môže počkať,“ zasmiala som sa a oddala som sa bozkom.
Napokon sme predsa len vyzarili do města a cestou v aute som zavolala Amy a Lucy. Obe nadšene súhlasili, a tak mi Louis nadiktoval adresu, ktorú som im povedala a Amy navrhla, že môže zobrať Lucy autom.
A tak už boli všetci hostia pozvaní a trebalo už len prichystať samotnú oslavu. S Louisom sme sa vrhli do obchodov a nakúpili sme jedlo, pitie a všetko ostatné. Cestou sme skočili na obed do Nando´s a s nákupom sme sa vrátili do ich domu a všetko sme vybalili v kuchyni.
Dievčatá mali prísť o 6 a tak nám ostávali ešte tri hodiny k dobru. Sadli sme si pred telku a pridali sme sa k chalanom, čo pozerali Inception. Keď film skončil, odniesli sme veci do spoločenskej miestnosti a všetko pripravili na stôl. O chvíľu sa už ozvalo zvonenie ohlasujúce príchod auta. Chalani otvorili bránu a ja som ich šla privítať.
Obe vyzerali úžasne. Lucy mala na sebe červený top s čiernymi legínami a červené lodičky. Lucy sa nahodila do čiernej a obliekla si čierny top, svetlé rifle a čierne vysoké sandále. Každá si k tomu samozrejme zladila nejaké tie doplnky a ja som ich nemohla nepochváliť za outfity.


Pozvala som ich dnu a viedla k chalanom. Tí už stihli pustiť hudbu a naliať vodku.
„Neviem, či ste sa včera stihli zoznámiť, ale toto sú moje najlepšie kamarátky Amy a Lucy,“ ukázala som na nich, „a toto je Harry, Zayn, Niall, Liam a Louis.“
Všetci si najvzájom zakývali, keďže osobitné predstavovanie by bolo príliš zdĺhavé. Odrazu začal opäť zvoniť zvonček a Liam utekal otvoriť.
„Pozval som aj Danielle. Dúfam, že to nevadí,“ pozrel na mňa.
„Iste, že nie. Veď je to váš dom,“ usmiala som sa a šla ju objať. Predstavila sa Lucy aj Amy a o pár minút už bola zábava v riadnom prúde. 

29 komentárov:

  1. Užasne! Skvele! Vynikajúce! :)
    Kedy bude ďalšia ?? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Páni to je úžasne takže zajtra a koľko bude mať častí ? teda ak môžem vedieť ?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelá :) Ak to nie je tajné, do koľkej časti bude táto story? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Úžasná, Perfektná, Skvelá, Superná, Vynikajúca.. A ja neviem ešte aká časť ! :) Teším sa na ďalšiu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super! Nádherné :)) teším na ďalšiu časť ! :) a kedy bude? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jééé je to krááásne .. šupito ďalšiu .. :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. waw :) úžasna už sa tešim na ďalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Woohoo, ty jsi poklad..dala jsi je dohromady a já se tu usmívám jak měsíček na hnoji! Supeeeeer, těšing na další :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. je to super...ja už chcem ďalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. KEdy už bude dalša?? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahojte:) Mohla by som vás poprosiť, aby ste si pozreli môj blog? http://icanloveyoumorethanthisx.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Lauri prosím ťa ako si založím blog ? :) Vôbec mi to nejde.. Presnejšie to neviem ! :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. musis mat ucet na gmaili :) a potom si daj www.blogger.com a tam sa prihlasis cez gmail a tam ti uz pise ze vytvorit novy blog :)

      Odstrániť
    2. Áno.. mám účet.. Ale ja som to robila úplne inak ! :D Ďakujem za pomoc ! :) :)

      Odstrániť
  13. pfffffff .ani ti sem nejdem písat aké to bolo zase úžasne ..lebo to je samozrejmost ..radšej ta poprosím aby is nám em dala už novú čaaast :))

    OdpovedaťOdstrániť