O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

utorok 14. augusta 2012

Holidays 42


Harry pustil Wii a zapol karaoke. Povzbudený alkoholom sme sa doslova bili o to, aby sme mohli spievať. Ako prvá to vyhrala Amy a spustila spev na pieseň Unstoppable. Všetci sa perfektne bavili a tancovali v strede izby. Popritom sa píla ďalšia runda vodky a keď Amy dospievala, šla som za ňou ja.


Vybrala som si jednu zo slovenských piesní, ktoré mi nedávno poslala Lucy v snahe priviesť môj hudobný vkus k normálu – Run Run Run. Rozbíjala som sa, akoby som bola na pódiu, za čo som si na záver zaslúžila potlesk od všetkých.


Ďalší prišiel na rad Harry a ten si pustil jednu zo skvelých piesní od Bruna Marsa, ktorého som si hneď zamilovala - Runaway Baby. Bláznil sa tam a tá pieseň naňho naozaj sedela. Všetci sme sa smiali, keď si strhol tričko a skákal tam ako pojašený. Keď skončil, začali sme s holkami vriekať ako šialené fanynky a hádzali sme sa po ňom. Mali sme z toho poriadnu zábavu.


No potom sa zrazu otvorili dvere na dome a všetci stíchli. Každý upieral zrak ku vchodu a očakával, kto sa tam zjaví. Chvíľu trvalo, než sme zbadali akúsi postavu. Dievčenskú postavu. Postavu dievčaťa, čo vyšlo z Louisovej izby len v perine.
V hrdle mi vyskočila hrča a šokovane som pozerala raz na Louisa a raz na ňu. No on na ňu tiež len nechápavo hľadel ako celý zvyšok našej skromnej spoločnosti. Vo dverách zastala a otočila sa k Louisovi.
„Tak som tu, Louis,“ usmiala sa naširoko. Počkať! Kto ju pozval? Upierala som na Louisa pohľad typu ´What the fuck is this?´, no na mňa len zmätene pozrel a hodil na mňa výraz, že ani len netuší, čo sa deje. Nevedela som, či mu mám veriť, no niečo v mojom vnútri mi našepkávalo, že je to len nejaké hlúpe nedorozumenie a tak som len mlčky sledovala situáciu a upokojovala som sa, aby som nevyvolala žiarlivostnú scénu.
„El? Čo tu robiš?“ opýtal sa jej Louis zmätene.
„Prišla som predsa za tebou miláčik,“ usmiala sa a vykročila k nemu. „To, čo si o nás povedal v rádiu ma dojalo k slzám a tá pieseň ... bola nádherná. Bola by som hlúpa, keby som ti neodpustila, láska.“
WTF? Are you kidding me?! Toto je snáď zlý sen. Ona si myslela, že to bolo pre ňu? Ako na to prišla? Veď bolo nad slnko jasnejšie, že hovoril o nás dvoch. Alebo?! zapochybovala som. Vnútro mi lomcovalo v neistote a ja som nevedela, čo robiť. Ako sa mám zachovať.
Všetci okrem nej a Louisa teraz pozerali na mňa so súcitným pohľadom a mala som pocit, akoby sa ma snažili uistiť, že to bolo o nás. Veď predsa ... nevolal by ma tam Zayn, ak by to bolo pre ňu, že?
„El, to...“ začal Louis s vysvetľovaním, no ďaleko sa nedostal, pretože ho prerušila.
„Nemusíš mi to vysvetľovať, honey. Počula som každé tvoje slovo a hneď som sem utekala, lenže ste ešte neboli doma a tak som sa vrátila dnes po prehliadke. Ver mi, bude to ako za starých čias. Zvládneme to spolu.“
„El, ja...“
„Aj ja ťa milujem, Louis,“ usmiala sa a pristúpila k nemu, akoby ho chcela pobozkať. V tej chvíli som sa už nezdržala a nahlas som si odkašľala. El na mňa pozrela a zmätene zastavila.
„Ach, to si ty? Ku ktorému sa hlásiš?“
„Ehm, čože?“ nerozumela som jej.
„No tak, ak si tu, musíš s niekým z nich chodiť,“ zaškerila sa. Zmätene som sa zastavila a chvíľku som nevedela, čo povedať. No vtom sa ozval Louis.
„Chodí so mnou!“
Ona na mňa len šokovane vypleštila oči a otočila sa k Louisovi. Hľadela mu do tváre a o krok ustúpila dozadu. Louis len pokojne prešiel popri nej a podišiel ku mne. Objal ma okolo pása a vtisol mi bozk na líce.
„Ale ... ale... Louis, veď ... ty a ja ... to rádio ...“ koktala.
„V tom rádiu som nehovoril o nás, El. Bolo to o mne a o Charlotte. Ju milujem z celého srdca a navždy aj budem. Prepáč El,“ odvetil.
Ona tam len naďalej stála a zmätene sa na nás pozerala. Potom sa akoby prebrala, otočila sa na pätku a vybehla von dverami. O chvíľu na to sa za ňou pustil Harry a všetci len nechápavo sledovali, čo sa to deje. Prečo ide Harry za ňou? No to ma už nemuselo trápiť. Pravda sa ukázala a ja som sa len s úsmevom otočila k Louisovi.
„Aj ja ťa milujem z celého srdca,“ povedala som a pritisla som sa mu na pery. Bozk naberal na intenzite, no ja som sa odtiahla na pár milimetrov a zašepkala som tak, že to počul len Louis.
„A čo takto trošku súkromia?“
Len nepatrne prikývol a za ruku ma ťahal hore schodmi. No nikto to neriešil. Vedeli, že potrebujeme aj chvíľku pre seba.

Harry
„Ale ... ale... Louis, veď ... ty a ja ... to rádio ...“ koktala El. Nechápala, kedy sa to stihlo stať.
„V tom rádiu som nehovoril o nás, El. Bolo to o mne a o Charlotte. Ju milujem z celého srdca a navždy aj budem. Prepáč El,“ odvetil Louis a jej sa na tvári zjavil bolestný výraz, no mal som pocit, akoby som ho videl len ja. Nikomu na nej nezáležalo, no posledné dni som si tak nejak uvedomoval, že som akosi prepásol šancu byť s ňou, keď som ju zoznámil s Louisom.
Ona tam len naďalej stála a zmätene sa na nás pozerala. Potom sa akoby prebrala, otočila sa na pätku a vybehla von dverami. Nemohol som to tak nechať. Rozbehol som sa za ňou a pri bráne ju dobehol.
„El počkaj!“ zvolal som za ňou.
„Čo je?!“ zrúkla na mňa.
„Ja len ... chcel som sa uistiť, že si v poriadku,“ povedal som potichu.
„Ale hej. Len to zabolelo. Ani nie tým, že miluje inú. Tak nejak som už dávno vedela, že tá iskra medzi nami zhasla, no tá potupa pred vami všetkými. Prečo som si len myslela, že by mohol hovoriť o nás? Veď prečo by mňa niekto miloval,“ odvetila so slzami na krajíčku. Podišiel som bližšie k nej a objal ju. Na rameno mi padali jej slzy a ja som už nechcel, aby sa trápila.
„Nie je to tak, El. Chlapi sa za tebou trhajú. Si krásna,“ riekol som.
„Vážne si to myslíš?“ zdvihla hlavu a pozrela sa mi do očí.
„Naozaj. Len tak trošku ľutujem moment, kedy som vás s Louisom zoznámil,“ priznal som úprimne.
„Prečo?“ nechápala.
„Pretože som tak stratil šancu byť s tebou a musel som sa celý ten čas prizerať, ako sa s Louisom ľúbite. Preto som tak často striedal dievčatá. Potreboval som na teba zabudnúť. Hľadal som svoju spriaznenú dušu, no pri žiadnej som nedokázal zabudnúť.“
„Ty ... ty ma ...?“
„Ľúbim ťa, El.“
„Ach, Harry,“ vzdychla si a pobozkala ma. Bol som v nebi. Jej pery boli tak nádherné. Sladké a nežné.
„A čo Louis?“ opýtal som sa, keď sa po chvíli odtiahla.
„Louis bol niečo ako záložný plán,“ priznala.
„Takže teraz čo?“
„Skočíme ku mne?“ nahodila sexy zvodný úsmev.
„Že váhaš,“ zaškeril som sa a vyrazili sme k môjmu autu. Konečne! pomyslel som si. Konečne som šťastný.

Zayn
Harry odišiel za El, Louis so Charlotte zmizli na záhradu, Liam s Danielle už šli tiež „spať“. Ostal som len ja s Niallom a dievčatá. Všimol som si, ako to medzi Niallom a Amy iskrí. Už odkedy sa mi o nej zmienil, videl som tie ohníčky v jeho očiach. A tu sa ukázalo, že ich má aj ona, pri pohľade na neho. Boli si navzájom súdení. Čochvíľa budú spolu, pomyslel som si.
Zapli sme preteky na Wii a hrali sme dvojice oproti sebe. Ja s Lucy a Niall s Amy. Aj keď som sa snažil hrať čo najlepšie, nemohol som od Lucy odtrhnúť pohľad. Ten top jej skvele obopínal jej úžasnú postavu a červená na mňa pôsobila ako afrodiziakum. Už od chvíle, kedy sme sa videli v rádiu, som pri pohľade na ňu onemel. Jej krásna anjelská tvár a jemné blond vlasy. Bola dokonalá.
Nikdy som ešte nezažil takýto pocit. Toto je láska na prvý pohľad? pýtal som sa sám seba, no odpoveď som už vedle. Áno. Ten pocit ma celý deň sužoval a ja som sa nemohol dočkať, kedy ju znovu uvidím. A zrazu bola tu a ja som mal takmer perfeknú príležitosť niečo podniknúť. Už sa len zbaviť Nialla a Amy.
Po hre sa Niall spýtal, či nie je niekto hladný, že ide do kuchyne po niečo. Dokonalé načasovanie. Dokonca som ani nemusel nič vymýšľať. Amy sa k nemu pridala a keď sa spýtali aj nás, či nejdeme, len sme sa s Lucy pozreli na seba a zakývali sme hlavami, že nie. Obaja sme vedeli, že po sebe už dlho pokukujú, tak prečo im nenechať chvíľku osamote. Možno sa konečne nakopnú.
„Tak čo budeme robiť?“ opýtal som sa Lucy.
„Ostali sme tu sami ako posledné socky. Všetci sa tu popárikovali,“ zamrmlala.
„No to hej, ale ...“
„Aké ale?“ pozrela na mňa s úškrnom Lucy. V tom momente bola neodolateľná. Už som ďalej nemohol čakať. Musel som pocítiť dotyk jej pier na svojich, a tak som sa natiahol k nej a pobozkal ju. Nebránila sa, len si obkrútila ruky okolo môjho krku a prstami mi vošla do vlasov. Bol to šok. Ani mi pri nej neblikala červená kontrolka ´Vlasy!´.
Keď sa odtiahla, venoval som jej dlhý zamilovaný pohľad a dodal som:
„Na túto chvíľu som čakal celý deň.“
„Takže si to mal naplánované?“ zasmiala sa.
„To nie, ale dúfal som,“ usmial som sa a vedel som, že som našiel dievča mojich snov.

Niall
Po hre som bol hladný, a tak som vstal, že idem do kuchyne. Pýtal som sa ostatných, či niečo nechcú, no postavila sa len Amy. Zayn s Lucy sa na seba pozreli a s úškrnom na tvárach zakývali hlavami, že nie. V duchu som sa usmial a poďakoval som im. Konečne som bol s Amy sám. Tak dlho mi motala hlavu.
Od chvíle, čo sme sa stretli v Nando´s,  som nemohol správať bez toho, aby som nemyslel na ňu. Chcel som poprosiť Charlotte, aby nám nejako dohodla schôdzku, no najprv som sa hanbil a potom sa už u nás ani neukazovala. A tak keď sa naskytla príležitosť, nakázal som Zaynovi, aby pozval aj ju.
A teraz sme zrazu boli sami a ja som nevedel, čo robiť.
„Čo si dáš?“ opýtal som sa jej a otvoril som chladničku. Vybral som len tekutý syr a zavrel som ju. Keď som sa otočil, predo mnou stála usmiata Amy a riekla:
„Ja nie som hladná. Aspoň nie môj žalúdok.“
Bola to narážka alebo si to len myslím? Čo ak nie a ja budem vyzerať za blázna? premýšľal som a zvažoval odpoveď.
„A po čom teda tvoje telo túži?“ zasmial som sa. Keď hrajeme, tak poriadne!
„No, ak by sa u vás našlo niečo milé, blonďavé, írske s nádhernými modrými očami, tak by som si pochutila,“ zasmiala sa.
„Tak v tom prípade vám musím pripraviť specialitu šéfkuchára,“ pridal som sa so smiechom a položil syr na stôl. Potom som podišiel bližšie k nej a chytil jej tvár do rúk. Nežne som pritisol moje pery na tie jej a spojil som ich v tom najkrajšom bozku. Keď som sa odtiahol a pozrel sa jej do očí, Amy sa na mňa len usmiala.
„No konečne!“ zahlásila a tentoraz ma pobozkala ona. Naše pery splynuli v jedno a my sme sa od seba nemohli odtrhnúť.
„Konečne som ťa našiel. Tú pravú!“ šepol som pomedzi bozky a oddal sa im naplno.


*The End*

55 komentárov:

  1. To je krásne a je to konec či si z nás robíš sradnu ?? krásne, krásne a ešte tisíc krát krásne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. woow :) krásny koniec, krásna celá poviedka :) už sa teším na tvoju ďalšiu poviedku, lebo verím v to že bude nejaká :) a bude taká super, ako tie predošlé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. koniec?? :OOOO krásny!! dokonalý! Najlepší! ;)) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. KONIEC? och, škoda, ale bolo to dokonalé, úplne bez chybičky :) neskutočný príbeh od začiatku až po koniec, som rada, že si v tomto príbehu našiel každý toho svojho :) neskutočne sa teším na ďalší príbeh :) bude to určite skvelé ako každý tvoj príbeh :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Koniec ?! Wáu!! :D a budeš ešte písať ?? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dik :) a ano budem, najblizsie bude poviedka s Harrym :)

      Odstrániť
  6. Wáááu :) úplne dokonalá,úžastná,najkrajšia časť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. :) waaaw úžasná úžasná úžasná :DD to je fakt koniec???? :) nevadi tešim sa na ďalšiu poviedku pretože píšeš báječne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krása... Toto bolo tak isto ako aj tie predošlé dokonalé.. :) krásna poviedka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mrs.CourtneyStyles14. augusta 2012 o 18:38

    super úžasné skvelé :D :D už sa teším na Harryho príbeh :D len nech ti nedojdú nápady :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Super koniec a teším sa už na ďalší príbeh... ;)!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. koniec ? skoro som sa rozplakala -_- ..je to geniálne, celé to bolo geniálne !

    OdpovedaťOdstrániť
  12. o moj boze !!! nádherné ukončenie !!ja ani neviem ako opísať tie tvoje poviedky !!! dokonalé jednoducho ! :D len tak dalej ..

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Nádherne !! Celý tento príbeh aj táto časť !! Si úplne skvelá :D:D:D Veľa šťastia v ďalšom písaní :D

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Krásna story :) Zabila si ma s tým Harrym a El :D alebo Zaynove vlasy :D:D Inak všetko totálne brutálne :) ..No, spomínala som ti, že chystám dlhší komentár :D Je koniec ďalšej story a zrejme predposlednej s 1D, tak sa do toho pustím :) Začnem tak, že keď si bola na dovolenke začala som čítať tvoje úplne prvé dva príbehy. Aj keď som si ich pamätala môžem povedať, že neľutujem :) Tvoj príbeh so Zaynom si budem pamätať asi do konca života. Dostal ma a to myslím doslovne! Chcem ti povedať, že mi viac-menej zmenil život. Nie úplne, ale moje zmýšľanie. Naučila som sa pri ňom veľa no asi najdôležitejšia vec z toho všetkého je, že som sa naučila vážiť pravých priateľov - aj keď ich je pomerne málo - a veci ako sú zrak a sluch... Neraz som pri tom príbehu plakala. Bol iný ako ostatné už len tým, že hlavná postava bolo slepé dievča. Vážim si, že si také dokázala napísať a tým si si získala určite viac ľudí ako len mňa. Ten príbeh pre mňa znamenal naozaj veľa :) ..Na tvoj blog som sa dostala pri tvojich úplných začiatkoch. Spomínam si ako si sa tešila pri prvej tisícke :) A pozri kde až si teraz! Bola som tvojou vernou čitateľkou od začiatku a s istotou viem povedať, že tu budem až do konca. Ďakujem ti úplne za všetko a prajem ti len to najlepšie, nech sa ti darí aj s blogom aj v živote :)

    Určite som zabudla napísať všetko, čo som chcela ale nevadí. Teším sa na ďalší príbeh :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem krasne :) toho Harryho som k El dopasovala na poslednu chvilu, lebo som nechcela, aby "trpela" no :) You Stole My Heart som si dosť užívala už len tým, že som dostala ani neviem odkiaľ ten nápad, ale úplne ma pohltil :) dakujem, že si ostala a že sa ti moje pribehy este stale pacia a dufam, ze sa budu pacit aj nadalej, aj ked mozno nebudu s 1D :) :-*

      Odstrániť
    2. Nemáš za čo :) Verím, aj mňa úplne. Bol to úúplne krásny príbeh :) ..To, že nebudú s 1D schvaľujem! :D aspoň bude zmena :) A predsa je iné, keď sa ti tam nemiešajú ďalší štyria chalani... Som strašne na to zvedavá a verím, že vymyslíš zas niečo geniálne čo sa mi bude páčiť :)

      Odstrániť
    3. :D :D :D to s tym miesanim hlavne no :D :D a dakujem sa doveru, dufam, ze nesklamem ;-)

      Odstrániť
    4. Niekedy to pomáha, ale zas niekedy je blbé vymýšľať čo spraviť s nimi a hento a toto :DD Určite nesklameš, po toľkých príbehoch pochybujem že sa mi ďalšie nebudú páčiť :)

      Odstrániť
  15. To už je konec? :( Jsem normálně koukala, co ty v tomhle dílu nevymslíš..dokonalej konec!! Dokonalá povídka!! Těšim se na další povídku, s kým bude? Teda jestli bude, doufááám! Úžasnýýý! :*

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Vauuuuuuuuuuu :) každý si našiel tú pravú :) Krásne! :):):)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. krááááásne!!! :D nečakala som už koniec, ale vymyslela si to perfektne! :D každý skončil s niekým a sú šťastný...tak ako to má byť!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) nechcela som to rozoberat az do svadby napriklad :) to si pekne vychutnam v poslednej poviedke :) predpokladam, ze bude jedna z tych dlhsich no :)

      Odstrániť
    2. už sa tešíííím :D a ešte k tomu ked bude s Harrym, mojim N1. :D

      Odstrániť
  18. waauuuu ... ja sa teším ešte aj za nich že sú spolu :D :D ale to s Harrym na tom som pozerala že WTF? .. :D :D Inak to je prekrásne :3

    OdpovedaťOdstrániť
  19. omg .neviem čo mám napísat ..ja som jeden stých ludí čo najprv prečítajú komentáre ku časti a až potom idú na čast ..a ked som na konci uvidela "the end" skoro ma hodilo o zem ..nemohla som sa donútit prečítat to až do teraz ..pretože vieeeš ..ja som nechcela aby to skončilo . :D s El a Harrym si ma zabila .ale ved vieš ..ja som skôr bola za tú postavu Klaudiu ..if u know what i mean ..:DD ale tak kedže mám El rada tak jej to prepáčim .:D .aa už sa nenormálne teším na poviedku s Harrym ..mám návrh na meno postavy ..taká Klaudia alebo Claudia ..vieš .bud originálna také meno tu ešte nebolo :D :D :D ooch bože .-Klaudia :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zvysili mi dvaja a uz som nechcela vymyslat novu postavu :D a mena uz mam vymyslena, prepac :) uz mam niekolko casti dopredu vies :)

      Odstrániť
  20. Huh, čo povedať. :D :D El s Harrym ma totálne priklincovali k stoličke, ja som vedela, že ty to len tak nenecháš! :D Najskôr som si myslela, že skončí s Lucy, ale toto je ešte lepšie. :)xx
    Niall a Amy...ježiši, ja som úplne dúfala, že ty ich dáš dokopy a normálne sa mi splnilo prianie! :D :D Najlepší pár (samozrejme, hneď po Louisovi a Charlotte ). ♥ A Zayn a Lucy...no, konečne našiel pravú lásku. :) Zaslúžil si to. ^_^

    Keď som na konci uvidela to *The End*, zovrelo mi vnútro, a pred očami sa mi premietlo zhruba všetko, čo zažili. A ešte raz ti hovorím, že neľutujem ani minútu, ktorú som nad týmto tu strávila. :) Som strašne rada, že som tvoj blog našla (aj keď dosť neskoro :/ ) a už sa teším na novú poviedku, ktorá bude s mojim najobľúbenejším členom ♥ a verím, že bude ešte lepšia (ak sa to, samozrejme, dá, o čom silno pochybujem :D ) ako táto. :)
    No a rozhodla som sa, že od dnešného dňa budem tráviť čas nad tvojimi predošlými poviedkami, a ak si niekde nájdeš nejaký zablúdený komentár ešte pri tvojich začiatkoch, pokojne ho ignoruj- bude totiž odo mňa. :D :D :)
    Takže...som nehorázne rada, že táto poviedka skončila happy-endom, teším sa úplne najviac na ďalšiu a idem sa rozplývať nad tvojimi už dopísanými dielami, o ktorých už teraz viem, že budú úžasné. :)xx
    With love, *Aďka* . ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem krasne :) a Harry a El neboli planovani, len to tak nejak vyslo :) zvysok som mala urcene uz predtym :) a neplanojem ich ignorovat, pretoze poctivo citam vsetky komentare, len niekedy davnejsie som na ne vsetky neodpovedala :) a este raz dakujem :-*

      Odstrániť
  21. no proste nadhera!!!!!!!! mohla by si dat aj nejaky epilog??

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. epilog zatim nebude, pretoze neskor v tom mozno budem pokracovat a potom by sa nedalo s epilogom

      Odstrániť
  22. Úžasný koniec :) Proste Super :D Škoda , že to už skončilo :(

    OdpovedaťOdstrániť
  23. wáááááááááááááááááá nááádhernéééééééé :) :) :) milujem tuto story ..

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Ahoj..tento príbeh som našla len teraz , ale neskutočne nádherný :) skvelé nápady..neskončilo sa to prirýchlo,,proste skvelé :) gratulujem k tak skvele napísanej story:) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  25. ach krajsi koniec som ešte necitala :D krajsie to už nemohlo byt :) kraasne

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Celý příběh je nádherný.Je to opravdu úžasné děkuju že si to vůbec napsala je to opravdu dokonalé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  27. úžasné to je... El s Harrym? ahá, ale možno ju aj v skutočnosti vážne ľúbi ;DD a len som chcela, že tie časti čo si písala z pohľadu Louisa boli také... akoby viac precítené... možno je to tým že sa mi s nich najviac páči, ale najviac som pri nich plakala :) čo dodať? no len že to čítam celé už po neviem koľkatý krát, a stále ma to celé priklincuje k ntb :/ mám pocit že je to ešte lepšie ako moja najobľúbenejšia kniha :)) - je to pravda!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. páni :) tak to ti teda krásne ďakujem :) som veľmi rada

      Odstrániť