O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

nedeľa 5. augusta 2012

Holidays 29

Nech sa páči, vytúžená časť je konečne tu, a ako som sľúbila, cez víkend :) užite si ju a píšte komentáre, čo si myslíte :)


„Čo takto dať si ten športový battle na Wii?“ navrhla som.
„Už sa teším, ako ťa porazím,“ zaškeril sa Zayn.
„Tým si nebuď tak istý,“ usmiala som sa zákerne. V športe som bola celkom zdatná a tak som dúfala, že ma moje schopnosti nesklamú, a že Zayn nie je až taký profík, ako sa tvári. A tak sme šli do spoločenskej miestnosti a Zayn zapol obrovskú plazmu a hernú konzolu.
„Najprv mi však musíš vysvetliť, ako to funguje,“ povedala som trošku zmätene, keď mi podal malý biely ovládač. Čo s tým mám, preboha, robiť? V skratke mi vysvetlil, ako sa s tým narába a povedal, že vraj mám možnosť prvého výberu.
Vyzula som si teda lodičky a odkopla ich ku stene. Postavila som sa pred obrazovku a prezrela si  výber hier. Zaujal ma tenis a minigolf. No keďže som sa nechcela príliš zapotiť, vybrala som minigolf a prichystala sa na prvú jamku. Odpal som zvládla bravúrne na druhý pokus a s úsmevom znalca som odstúpila a uvoľnila miesto Zaynovi.


No keď sa trafil na prvý pokus, sánka mi klesla až k zemi a ja som si už zrazu nebola taká istá svojím víťazstvom. Musím zabrať, povedala som si , a pustila sa do toho s takou vervou, až som sama nevedela, odkiaľ sa berie. Po hodine bol stav vyrovnaný a od víťazstva ma delila jedna jamka. Ak sa trafím na prvý krát a Zayn to pokazí, vyhrávam. Ak to zvládneme obaja, bude remíza. No ja som tak veľmi túžila vyhrať.
Zaujala som postoj a pripravila sa. Jemne som ťukla do loptičky, aby skončila v jamke a keď sa blížila k nej, už som si myslela, že to mám v kapse, no loptička zakrúžila okolo jamky a vybrala sa nabok doprava. Čože? Nie, nie, to snáď nie je možné. Na druhý pokus už loptička skončila v jamke, no šanca, že by Zayn netrafil na prvý pokus bola mizivá. A hneď to aj dokázal svojím presne miereným zásahom.
„Vyhral som!“ zvýskol.
„Gratulujem,“ snažila som sa, aby som nevyzerala smutne alebo nahnevane.
„Ale bola to dobrá hrá. Si ťažký súper,“ dodal.
„Vďaka,“ zasvietil mi úsmev na perách.
„Nejdeme si dať niečo pod zub a napiť sa?“ navrhol.
„Jasné, už umieram od hladu.“
Obula som si naspäť lodičky a nasledovala som Zayna do kuchyne. Neprekvapilo ma, že tam bol Niall.
„Kto vyhral?“ spýtal sa.
„Zayn, ale len tesne o jeden bod,“ povedala som. „Nabudúce vyhrám ja.“
„No to isto,“ zasmial sa Zayn zo žartu. „Cíť sa tu ako doma a daj si, čo chceš.“
A tak som otvorila ľadničku, vybrala si vajíčka a uvarila som si ich namäkko. K tomu som si vzala rožky, lyžičku a soľ a sadla som si za stôl.
„Čo to je?“ pozerali chalani na môj tanier.
„Vajíčko,“ odvetila som.
„Ale, čo si s ním spravila?“ pýtal sa Niall.
„Chceš ochutnať? Je to dobré,“ usmiala som sa a rozlúpla som škrupinku. Ponorila som špičku lyžičky do soli a následne nabrala kúsok vajíčka. Natiahla som ruku k Niallovi, ktorý sa na to divne pozrel.
„Neboj, neotrávim ťa,“ zasmiala som sa a zjedla prvý lyžičku sama s rožkom. „Vidíš?“
Niall sa trošku osmelil a tak som mu nabrala ďalšiu lyžičku a šupla mu ju do úst. Odhryzol si z rožka a skúmavo prežúval.
„Tak aké to je?“ opýtala som sa.
„Mňam,“ oblizol sa Niall. „Toto ma musíš naučiť.“
„Iste, je to ľahké,“ usmiala som sa a kým som jedla, vysvetlila som mu jednoduchý postup, ako uvariť vajíčko na mäkko. Zaynovi to nedalo a tak ochutnal tiež. Aj jemu to zachutilo, a tak sa mi z troch vajíčok ušlo len jedno, lebo zvyšné dve mi zjedli oni. No boli takí zlatí.
Keď som už nemala čo jesť, umyla som za sebou riad a vybrala si ešte jablko, aby zaplnilo to prázdne miesto v žalúdku. Potom sme počuli škrípanie bŕzd a všetci spozorneli, kto sa sem valí. Buchli dvere a celým domom sa ozvalo: „Sme doma!!!!“
Ten hlas mi bol neskutočne povedomý, no nemohla som prísť na to, odkiaľ. Odrazu sa v dverách zjavila kučeravá hlava a ja som skamenela na stoličke s otvorenými ústami.
„H-H-Harry?“ dostala som zo seba. On sa otočil za hlasom a šokovane vypúlil oči.
„Charlotte?“ zvolal a pribehol ku mne. Tuho ma vystískal, zatiaľ, čo ja som mala ruky zvesené pri tele, a nemohla som sa pohnúť. „Čo ty tu?“
Nestihla som dopovedať, pretože vo dverách sa objavila akási postava s dvoma golfovými vakmi.
„Aspoň raz by si mi mohol pomôcť, Harold Edward Styles!“ ozval sa hlas.
O môj bože! O. Môj. Bože. To snáď nie je pravda. Prečo mi toto, bože, robíš?! preklínala som v duchu. Ten hlas som milovala nadovšetko na svete. Kedysi mi spôsoboval zimomriavky a úsmev na tvári. No tentoraz privolal len zmiešané pocity a slzy v očiach. Opäť.
Len čo sa predral dverami, otočil sa k nám a šokovane zastavil.
„Charlotte?“ zašepkal vrúcne, hlasom plným lásky. Ten hlas vo mne znovu vyvolal všetky pocity, no tisíckrát silnejšie, než v tú noc, keď som ho videla. Obnovila sa vo mne tá láska, ktorou som ho nadovšetko milovala. Tá radosť, ktorú som cítila, keď som bola s ním. To šťastie, ktoré ma napĺňalo pri jeho sladkých slovách a bozkoch.
„Ahoj, Louis,“ šepla som a pozrela do zeme. Do očí sa mi vtlačili slzy a ja som sa ich ani len neobťažovala zastaviť. Zayn s Niallom len zmätene sledovali situáciu okolo seba a nezmohli sa na slovo. Louis hodil tašky na zem a podišiel ku mne. Chytil mi tvár do dlaní a donútil ma pozrieť sa na neho. Len čo sa naše pohľady stretli, neexistoval nikto okrem nás. Nežne mi hľadel do očí a užíval si ten moment.
„Konečne ťa mám späť, láska. Tak si mi chýbala,“ šepol tak, že som ho počula len ja (a možno Harry, ktorý stál pár centimetrov od nás), sklonil sa ku mne a pobozkal ma. V tom bozku bolo všetko. Všetky jeho pocity, všetka tá láska, tá vášeň, čo medzi nami bola, všetko mi dal v tom bozku. A ja som sa nebránila. Konečne som dostala bozk, po ktorom som celý ten rok túžila. Bozk, ktorý ma vnútri spaľoval a v hlave mi vybuchovali ohňostroje. Bozk, ktorý mi pripomenul, aké je to naozaj celým srdcom milovať a byť milovaný. 

30 komentárov:

  1. are you fucking kidding me ?? :O toto nieje možneeee !! idme to prečítat ešte aposn 10x túto čast ..a pokúsit sa nepríst o nervy pri myšlienke že musím čakat až do zajtra ..panebožeee ..nechceš kandidovat na prezidentku ?? určite by som ta volila ..haha začnem sa podpisovat menom lebo ti tu nechávam komentár každý sprostý den aj 2x a ty ma poznáš iba ako anonyma :D -Klaudia :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem ale na prezintku som este mlada, najprv si zsikavam fanklub :D :D :D a tesi ma Klaudix - mozem ta tak volat? :)

      Odstrániť
    2. jasne že môžeš :D

      Odstrániť
  2. inak ..túto čast si pridala pod názvom "Taken 29" :DDDDDDDD ale máš odpustene kedže je vela hodín :D -kludia :DDDD

    OdpovedaťOdstrániť
  3. aaaaaaaaaaaaaaaaa mega ultra super špica :D :D len chudačik Zayn :/ a tešim sa na zajtra ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. konečne sa stretli :) som zvedavá na reakciu Zayna hlavne ;) teším sa na ďalšiu :) btw nevolá sa to Holiday náhodou? :D Taken bola tá predošlá nie? ;) či sa mýlim? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano ano :D nejako som si nevsimla ... vela hodin no :D :D

      Odstrániť
  5. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..zabi ma,zabi ma,zabi ma!! ... To je aké super? Najprv chcem aby sa stetli a boli spolu a teraz?? Chudááák Zayn!! :-/ ...Ale ono sa to nejako vyrieši že? Povedz že áno! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ááááááááááááá som mimo.. :D a kedy nude dalšia.. a SUPER !! LAska moja :-* :DDD

    OdpovedaťOdstrániť
  7. koooonečneeeee :) som sa dočkala :) ale takto skončiť ? ach, prečo to robíš ? O.o uhm no, teším sa na ďalšiu časť ! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zayn mimo koľaj :D :D no krásna časť :D pokračovanie bude masaker :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Chudáček Zayn :) Ale je to perfektní :D ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Skvelé ale čo Zayn bojím sa ale ty to vymislíš kedy bude dalšia ?

    OdpovedaťOdstrániť
  11. tatzo cast je supris !! konecne su spolu ale zase Zayna mi je luto no :/ nevadi kaslime na Zayna a radujme sa s Louim :D kvolu tomuto stretnutiu som cely pribeh prerozpravala kamartke a ona to prezivala so mnou :D bolo to dojemne ako sme to spolu citali :D :) waaa a co najskor dalsiu hej ?? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no este by som sa tak neradovala :) ved pockaj dalej :)

      Odstrániť
  12. si robič srandu však ?.. ty kokos... no chcem vidieť Zayna čo urobí ked toto uvidí... toto bude ešte iný masaker... whochu... teším sa

    OdpovedaťOdstrániť
  13. brutálne.. whou už sa nemôžem dočkať kedy bude ďalšia časť.. krásne.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. kedy bude dalšia ?? :)) -Klaudia :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Madafaka! To je neuvěřitelnej díl! Konečně se setkali! :) Ale jsem zvědavá, co na to Zayn :D

    OdpovedaťOdstrániť