O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

nedeľa 22. apríla 2012

Taken 18


Liam
Ráno som sa zobudil dosť skoro, a tak som sa pobral do kuchyne dať si niečo pod zub. Celý dom ešte spal, tak som mal možnosť osamote premýšľať. Nechcel som si priznať, že ju ešte stále milujem. Veď to nie je možné. A čo Danielle. Ju tiež milujem. Môžem ich milovať obe? Dá sa to? Prečo sme sa museli stretnúť. Aj ona sa určite pýta túto otázku. Všetko sa len zamotalo.
Odrazu sa z chodby ozval dievčenský smiech a do kuchyne vošiel vysmiaty Harry s Rebeccou. Bože, ako ma pichlo pri srdci, keď som ich videl. Smiali sa spolu a usmievali jeden na druhého. V momente, ako ma zbadala, úsmev na tvári jej zamrzol a po chvíli sa stratil. Harry si nič nevšimol, len ma pozdravil a pokračoval ku linke.
„Dobré ránko, Liam. Sadni si, Becky. Čo si dáš? Hrianky, lievance, palacinky, toasty, vajíčka, slaninu?“ navrhoval jej.
„Hrianky by boli fajn. Ďakujem,“ odvetila a sadla si za stôl čo najďalej od mňa. Nečudoval som sa jej. Bolo to už dávno, a ešte stále ju to pravdepodobne trápilo. A teraz aj mňa, keď sme sa opäť stretli. Harry pripravoval hrianky a v kuchyni bolo také ticho, že sa dalo krájať.
„Voici, Madam,“ zvolal Harry a položil pred ňu tanier. Pozeral som sa do svojho taniera a snažil sa ich nevnímať. 
„Nech sa páči.“
„Aha, francúzsky sa neučím,“ odvetila ona s úsmevom. Už som to dlhšie nemohol zniesť. Tie ich vzájomné pohľady a úsmevy. Diera v mojej hrudi sa každou sekundou zväčšovala a spôsobovala mi nesmiernu bolesť. Odniesol som tanier a zmizol do svojej izby.
Opäť sa mi spustili slzy a ja som nechápal, čo sa to so mnou deje. Veď to bolo už dávno za mnou. Preniesol som sa cez to, že sa mi neozvala a žil som svoj život ďalej. Pomohla mi v tom najmä Danielle, takže som sa nemusel zamestnávať myšlienkami na Becky.
Ležal som tam na posteli neschopný pohybu a myšlienky mi len tak prúdili hlavou. Nevnímal som svet okolo seba. Netuším, koľko času ubehlo, čo som len tak v agónii sedel na posteli, no zrazu sa otvorili dvere a dnu vošla usmiata Danielle.
„Ahoj, zlato. Ako si sa vyspal?“ podišla ku mne a pobozkala ma.
Prebral som sa z tej nečinnosti a snažil som sa tváriť normálne.
„Ahoj, Dan. Ako vždy a ty?“
„Najprv som bola nepokojná kvôli Becky, ale potom už v pohode.“
Len čo povedala to meno, myklo mnou a mal som pocit, že sa roztrhnem. No v momente som sa spamätal a snažil som sa vyzerať normálne.
„Kam pôjdeme dnes?“
„Večer máme ten koncert, no do obedu by sme sa mohli ísť prejsť na pláž, čo ty na to?“
„Skvelý nápad. Pravdu povediac som v to dúfala, takže som sa pripravila,“ usmiala sa a nadvihla si tričko, čím odhalila ružové dvojdielne plavky. Bola nádherná, milá, starostlivá. Nezaslúžil som si ju. Mal som jej to povedať. Mala by vedieť pravdu. No nedokázal som to. Som zbabelec.
Obliekol som si plavky a pobrali sme sa na pláž. Strávili sme tam takmer celý deň. Pár hodín som sa tváril, že spím, aby som sa nemusel pretvarovať. Potom bol zrazu večer a my sme šli na koncert. Pofotili sme sa s fanúšičkami, rozdali sme pár podpisov a zaspievali songy. Potom sme sa vrátili naspäť do domu. No Harry niekde zaostal. Zase si našiel nejakú obeť, s ktorou strávi túto noc.
Bol som vyčerpaný a hneď som si ľahol do postele. Danielle šla do kúpeľne a potom sa vrátila celá voňavá a ľahla si ku mne. Pritúlila sa a začala ma bozkávať. Vedel som, čo chce, ale nebol som schopný dať jej to. Ospravedlnil som sa jej, že som unavený. Videl som ten smútok a ten zmätok v jej očiach a pri srdci ma pichlo. Ako som jej mohol klamať. Prečo som taký hajzel. Musím to napraviť. Zajtra nejako zariadim, aby k nám prišla aj Becky. Musíme sa porozprávať. A potom im to povieme. Musia to vedieť.

Becky
Celý deň strávila v posteli. Striedavo som spala a rozjímala. Nakoniec som si večer zapla televízor na hudobný kanál a sledovala som novinky vo svete pop music. Odrazu sa na obrazovke objavil obraz pláže nadránom a titulky oznamovali pieseň What Makes You Beautiful od One Direction.
Spozornela som a sledovala som pieseň. Boli vážne dobrí. O Liamovi som vedela, že vie spievať, veď už sa raz v X-Factore prebojoval do domu Simona Cowella, no ostatní boli tiež úžasní. A spolu im to pekne ladilo a pieseň bola vážne dobrá. Chytľavá. Musela som sa usmiať nad spomienkou, kedy sa Liam vrátil zo súťaže sklamaný a tvrdil, že vôbec nevie spievať a že to môže hodiť za hlavu.
Som silná, zvládnem to. Budem musieť. Nemôžem sa navždy skrývať. Bude ešte veľa situácií, kedy sa náhodne stretneme, a budem ich musieť zvládnuť. Tak prečo by som sa mala ukrývať. Nie! Vyjdem hrdo s hlavou hore a ukážem mu, že ma len tak nezlomí. Že som sa cez to preniesla a môžem v pohode byť s ním v jednej miestnosti a konverzovať s ním. Tak!
Rozhodla som sa a uvedomila som si, že presne to musím urobiť. Bol už večer a koncert už dávno začal. Nevadí. Možno ich stihnem, keď budú odchádzať. Obliekla som si čierno-červené šaty, obula si čierne lodičky a vlasy som si zopla do vysokého copu. Doladila som k tomu doplnky a vybrala som sa von z hotela.
Odchytila som si taxík a povedala mu adresu. Keď sme zastavili pred halou, zízala som tak s padnutou sánkou. Vonku stálo najmenej milión dievčat a všetky čakali len na nich. To je šialené. Ako ich v tom dave nájdem.
Zrazu začal dav šalieť. Všetky dievčatá vrieskali ich mená a snažili sa získať ich podpis. Videla som, ako sa dav rozostúpil a sledovala som ich, ako sa blížia k autu. Všetci už tam sedeli, len Harry sa niekde zdržal. Podbehla som sa zakričala som na neho z diaľky. Zdvihol hlavu a jeho pohľad sa stretol s mojím. Usmial sa a kývol na auto, ktoré sa rozbehlo po ulici až zmizlo preč.
Harry sa prebojoval ku mne a usmieval sa na mňa.
„Ahoj, takže si sa nakoniec rozhodla prísť?“ zakričal na mňa cez ten krik dievčat.
„Áno, len trošku neskoro,“ odvetila som mu nahlas.
„Nevadí, poďme odtiaľto, aby sme mali aspoň trochu pokoja.“
Chytil ma za ruku a rozbehol sa k ceste. Všetky dievčatá začali vrieskať a rozbehli sa za nami. Mala som opätky, ktoré ma spomaľovali, no snažila som sa bežať čo najrýchlejšie. Len čo sme dorazili k ceste, Harry stopol taxík a my sme rýchlo naskočili doň.
„Choďte, rýchlo!“ zvolal na šoféra. Ten hneď šliapol na plyn, až zapišťali gumy a auto sa rozbehlo.
„Kam ideme?“ pozrel na mňa.
„Netuším,“ usmiala som sa. „Ty povedz.“
„Tak nás zaveďte do nejakej dobrej talianskej reštaurácie,“ povedal šoférovi.
Pozrela som na neho, že prečo práve tam.
„Viem, že si nechcela ísť do reštiky, ale keď už si tak úžasne oblečená, bola by škoda to nevyužiť, hmm?“ usmial sa tým zvodným úsmevom, ktorý už párkrát skúšal v klube.
„Tak teda dobre,“ zasmiala som sa. „ A ďakujem.“
Zastavili sme pred nejakou nóbl reštauráciou.
„To ideme vážne tu?“
„Chceš ísť niekam inam?“
„Ja len ... že to je príliš luxusné.“
„Aspoň sem zapadneš,“ usmial sa.
„Už prestaň.“
„S čím?“
„S tými lichôtkami.“
„Pokúsim sa. Ideme dnu?“ ponúkol mi svoje rameno a ja som sa ho s vďakou chytila. Veď nakoniec, čo môžem stratiť? Akurát že ma odpúta od myšlienok na Liama. Veď klin sa klinom vybíja. Usmiala som sa nad touto možnosťou a spoločne sme vkročili do drahej reštaurácie.
Harry vybral stôl niekde vzadu, aby sme neboli rušení a objednal nám víno. Potom sme si objednali jedlo a schuti sme sa doň pustili. Pomedzi to mi rozprával o svojom živote a pýtal sa na ten môj. Povedala som mu všetko okrem časti s Liamom. Nemusí o tom vedieť.
Čím ďalej, tým viac sme sa zabávali a vymýšľali rôzne prípitky. Nálada bol v plnom prúde a ja som sa začala cítiť čoraz viac odviazane. Alkohol robil svoje, a tak keď Harry navrhol, aby sme už šli, nemala som žiadne námietky.
Zaplatil a vybrali sme sa von. Odchytili sme si taxík a ten nás odviezol pred môj hotel. Harry mi pomohol po schodoch a keď sa lúčil, naklonil sa, a chcel mi dať pusu. Neprotestovala som. Práve naopak, objala som ho a zintenzívnila pár bozk. Keď sme sa od seba odtrhli, pozrela som sa mu do očí a povedala som:
„Danielle dnes spí u vás. Nechceš ísť hore?“
Netušila som, čo ma to napadlo. Alkohol v mojej krvi si očividne robil, čo chcel a ja som sa mu nepriečila. Harry len prikývol a kývol taxikárovi, že môže ísť. Vošli sme do hotela a zamierili do izby. Tam som sa na neho nalepila a strhla som z neho šaty. Naše jazyky boli prepletené, telá sa navzájom dotýkali, prúdila nami vášeň. Hodili sme sa na posteľ a nechali naše pudy, aby nás ovládli. 


21 komentárov:

  1. ja už neviem čo ti mam pisat..:D stale sa opakujem...dokonalost sama o sebe :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. asi tak, nadhera, ale ona nebude s Harrym, ci? ;) krasne si to napisala :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Úplne úžasné, ja nemám slov :-) Oplatí sa čítať tieto príbehy keď má niekto talent ako ty :-) Teším sa na ďalšiu fajn sa to zamotáva :-) Každý tvoj príbeh má niečo do seba a tento určite bude úžasný a vážne by to chcelo dlhšie, nie len skončiť pri tom ako sa dajú dokopy :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale ja neviem co by som tam pisala ... nic take ma nenapada .. no uvidim este :-)

      Odstrániť
    2. Nič ťa nenapadá? Vážne? a toto je čo? :D :D bude to úžasné ako všetko :-) však porozmýšlať :-)

      Odstrániť
    3. ale myslim tak ze neviem o com by som pisala keby boli spolu =D

      Odstrániť
  4. máš talent, čo ti tu ešte budem hovoriť :D tá zapletka sa mi moc páči a som zvedavá, ako sa to vivinie))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Neviem co napisat len to ze je to DOKONALE!!!Ne dás este jeden prosim?! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Milujem tvoje príbehy! Sú úžasne, skevele píšeš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ahooj nadhera este raz, ja nevydrzim, ako to bude pokracovat? pls das este jednu?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. :O Nádherné, úžasné, dokonalé :) Nemám slov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. to je náádheraaaa ..:) ja som za to aby bola s Harrym :D .mám rada Liama ale Hazza je jedinečný :D predsa nemožeš urobit Haroldovi aby ho odmietla ..:Da fakt dúfam že príbeh bude pokračovat aj po tom ako sa dá dokopy s jedným s nich :) ..nech je to už ktorýkolvek ..bola by škoda keby to skončí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aaa .. preco vsetci chcete aby to pokracovalo :-D njn .. som zacala nad tym rozmyslat ale nakoniec predsa len je to poviedka s liamom no =D

      Odstrániť
  10. je to skvelé!! a dúfam že becky bude s liamom, akurat harryho mi je trošku ľúto :( mohla by si mu tam dať nejakú lásku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. dnes mám malé vianoce,už tretia časť za deň :-) Musím ťa pochváliť,už dlho ma žiadna poviedka nezaujala tak ako táto,len tak ďalej,máš talent!

    OdpovedaťOdstrániť