O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

štvrtok 20. februára 2014

Challenge 10

„Allison?“ ozvala som sa do telefónu po skončení stretnutia v škôlke. Kim sedela na zadnom sedadle a ja som práve telefonovala s Ally.
„Ahoj, deje sa niečo?“ opýtala sa začudovane. Zvyčajne som jej o takomto čase netelefonovala, keďže som sa venovala deťom.
„Ale nie ... čosi ... aj keď ... vlastne...“ začala som koktať.
„Kriste pane, Emma. Vykokci sa!“
„Nooo, dnes som sa stretla s Harrym. Vlastne ... tak nejak som doňho narazila.“
„Are you fucking kidding me?!“ zvrieskla Ally do telefónu a ja som si ten môj musela dať ďalej od uší, aby som neohluchla.
„Nie, nesrandujem. Šla som od klientky a keď som sa ponáhľala z výťahu von, vrazila som doňho. Notebook mám rozbitý ale našťastie funguje.“
„Koho zaujíma nejaký notebook. Tak hovor. Podrobnosti!“ odvrkla Ally.
„Napríklad mňa. Mám v ňom dôležité informácie. A čo sa týka Harryho, pozval ma na kávu,“ usmiala som sa šťastne.
„A ako bolo?“
„Nešla som,“ odvetila som trošku menej nadšene.
„Ty si sa snáď zbláznila!“
„Nemohla som ísť, mala som rodičovské v škôlke,“ obraňovala som sa.
„A?“
„Nemôžem predsa uprednostniť kávu s nejakým sladkým spevákom pred deťmi.“
„Hej hej ... taže sa tam vraciaš znovu?“
„Kam?“
„No tam, kde si ho stretla, nie? Aby ste sa mohli stretnúť znova.“
„To nebude potrebné. Vypýtal si moje číslo. A ja som mu ho dala,“ zvolala som očarene.
„Uuuuu, len čo ti zavolá, daj mi vedieť, jasné!“
„Iste,“ zasmiala som sa. „Budeš prvá, ktorá o tom bude vedieť. Teda ... druhá. Prvá budem ja, hehe.“
„Ty ťava,“ zasmiala sa Ally, no z jej hlasu bolo cítiť radosť. „Len si naňho daj pozor, dobre?“
„Ako to myslíš?“ spozornela som.
„Ehm, nooo ... nejak. Len mu nenaleť.“
„Ally? Mohla by si byť konkrétnejšia? Vieš niečo, čo ja neviem?“
„Nie, nie. Len mám o teba strach, tak ako pred každým chlapom. Chápeš, nie?“ riekla Allison, no ja som mala pocit, akoby mi niečo zatajovala. A keďže nemalo zmysel to z nej ťahať, rozhodla som sa, že si to zistím sama.
„Chápem chápem. Ale nemusíš mať strach. Viem sa o seba postarať.“
„Tak dobre. Keby niečo, hneď mi volaj, jasné?“
„Iste,“ odvetila som a rozlúčila sa s ňou. Následne som nasadla do auta a vyrazila som domov. Keď sme s Kimmy vošli do domu, poslala som ju do izby vybaliť si ruksak a spraviť pár cvičení z knižky a ja som zapla polámaný notebook. Ako prvé som si zálohovala všetky súbory a následne som zapla internetový prehliadač s úmyslom vyhľadať si o Harrym to, čo sa Ally snažila zatajiť. Nech už to bolo čokoľvek.
Do Googlu som naťukala Harry One Direction, keďže som si nemohla spomenúť na jeho priezvisko, a prekvapene som zízala na to množstvo stránok, ktoré mi našlo. Toto bude ešte dlhý večer.

Po dvoch hodinách surfovania po všetkých možných bulvárnych časopisoch a informačných stránkach som skleslo vypla notebook a vyšla som na poschodie do svojej izby. Sadla som si na posteľ s nohami skrčenými pri tele a premýšľala som. Informácie, ktoré som zistila síce nemuseli byť pravdivé, no mala som pocit, že sú. Aj keď možno nie všetky. Niektoré z nich boli fakt pritiahnuté za vlasy.
Zamyslela som sa nad tým, prečo si ma vyhliadol. Keď bol taký prelietavý, ako som sa dočítala, prečo prejavil záujem o mňa. Veď určite by sa mu do postele hodila minimálne stovka dievčat. Tak prečo ja? Nerozumela som tomu. A navyše si pamätal moje meno. Po vyše dvoch mesiacoch. To mi prišlo viac než divné, no nevedela som si to vysvetliť.
Okej, tak faktom je, že je sukničkár. Nedokáže udržať vtáka medzi nohami a po jednej noci holku odkopne. Aj keď asi väčšina z nich sa nesťažuje. Predsa len, spali so slávnym Harrym Stylesom. No otázkou je, či to dokážem akceptovať. Zvládnem sa s ním stretnúť, keď viem, aký je a o čo mu ide? O čo ide vlastne mne? Prečo s ním na tú kávu tak strašne chcem ísť? Veď som si ešte prednedávnom vravela – žiadne vzťahy.
Bolo to divné. Myšlienky sa mi v hlave len kopili a ja som ich nevedela vyriešiť. Mala som poriadnu dilemu, no nemohla som nad tým stráviť celú noc. Bolo potrebné postarať sa aj o Kim a skontrolovať Thea. A tak som voľky-nevoľky vyliezla z postele a šla som si splniť všetky povinnosti. 

4 komentáre:

  1. Užasné :O som zvedavá co bude ďalej :O Ďakjem za časť :) dúfam ze čoskoro bude nová :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ach slavny sukničkar :-D :-D..krasna čast :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ooooo neviem sa dočkať na ďalšiu časť .... úžasnááá !!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dokonalé :O len stále neviem, čo jej mohla Ally zatajovať. Rýchlo ďaľšiu

    OdpovedaťOdstrániť