O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

pondelok 3. februára 2014

Challenge 6

Emma
Predierala som sa davom ľudí späť k baru a dúfala som, že tam nájdem jedného zo súrodencov, pretože som nechcela byť sama. To si nemala odísť od toho krásavca, pripomenulo mi moje podvedomie a ja som si povzdychla. Možno to bola hlúposť no ja som nebola žiadnou bábkou, s ktorou sa mohol chlapec hrať. A navyše som bola opitá, takže všetko som mohla zhodiť na alkohol.
„Tak tu si!“ zvolala Allison, keď ma uvidela a vrhla sa mi okolo krku.
„Hovoríš to, akoby som sa niekam stratila,“ zasmiala som sa.
„A nie?“ nadvihla obočie.
„Veď som predsa Alecovi povedala, že sa vrátim neskôr. Kde vlastne je?“
„Asi na to nejako zabudol. Išiel na toaletu. Kde máš foťák?“
„Hííí, ostal hore pri Harrym. Dôjdem poň,“ odvetila som a neochotne som sa otočila naspäť. O minútu som sa ocitla pri ochranke, ktorá strážila vstup do VIP, no keď som chcela prejsť, nepustili ma.
„Pred chvíľou som odtiaľto odišla. Len som si na stole zabudla foťák!“ vysvetľovala som, no to mi nebolo na nič platné. Nech som skúšala čokoľvek, nič nepomohlo. Už-už som sa chcela otočiť a odísť, keď ma niekto chytil za pás a postavil sa vedľa mňa.
„Tak tu si,“ usmial sa na mňa a dal mi pusu na líce. „Ona je tu so mnou.“
Ochrankár nás pustil dnu a ja som len v šoku kráčala s mojim záchrancom.
„Ďakujem, ja ... zabudla som si tu foťák a ...“ odrazu som onemela. Konečne sa mi naskytol pohľad na môjho záchrancu a ja som skoro onemela.
„D-d-douglas Booth?“ zakoktala som sa a s otvorenými ústami som naňho čumela.
„K vaším službám,“ uklonil sa s úškrnom a zvedavo naklonil hlavu nabok. „A ty si?“
„E-emma. Emma Reed,“ podala som mu ruku a nervózne som sa usmiala.
„Pleasure to meet you,“ usmial sa Douglas a jemne ju zovrel vo svojej veľkej dlani. Dívala som sa naňho s očarovaním a nedokázala som ho pustiť. Toho chlapa som milovala odkedy som videla film LOL, na ktorý ma donútila pozerať Allison.
„Ja-ja ďakujem. Asi by som ... mala by som ísť ... nájsť ten foťák,“ koktala som ako postihnutá puberťáčka. Preboha, Emma. Upokoj sa! Vyhrešila som sa v mysli a ako-tak sa spamätala. „Tešilo ma.“
„Mňa viac. Hádam sa ešte uvidíme,“ žmurkol na mňa a pustil mi ruku. Ja som sa len usmiala a sklopila som pohľad, pretože som cítila, ako mi horia líca. Pomaly som sa vydala smerom k stolu, kde sedel Harry a v mysli som si celú tú scénu prehrávala znovu a znovu. Srdce mi bilo ako o preteky a prstami som si nahmatala miesto na tvári, kde ma pobozkal. Kristepane, Douglas Booth mi dal pusu na líce! Šalela som vo vnútri.
So širokým úsmevom na tvári som sa blížila k správnemu stolu až kým som nezazrela Harryho, ako tam sedí s drinkom v ruke a naprázdno pozerá pred seba.
„Ahoj,“ pozdravila som mu a zastala som na kraji stola. Otočil svoj pohľad ku mne a na tvári sa mu zjavilo prekvapenie. „Prišla som po foťák,“ usmiala som sa nervózne. Ani neviem, prečo som bola nervózna.
„Ach tak,“ povzdychol si s hlasom plným sklamania. „Tu je.“
Vzala som si ho do ruky, no pri jeho skleslom výraze ma pichlo pri srdci. Žeby bol taký skleslý kvôli tomu, že som odišla? Cítila som sa previnilo, no stalo sa, čo sa malo stať.
„Tak ja teda pôjdem. Už ma čakajú,“ riekla som.
„Uh-huh,“ prikývol Harry s chabým úsmevom na tvári. Vtedy som sa z ničoho nič nahla a pobozkala som ho na líce.
„Hádam sa ešte stretneme,“ usmiala som sa a dala si fotoaparát k tvári. Keď na mňa Harry pozrel, stisla som spúšť a odfotila si ho. „Maj sa,“ zakývala som mu a otočila som sa späť. Cestou späť mi nedalo a obzerala som sa na každú stranu, či neuvidím Douglasa, no nestalo sa a tak som došla až k Ally, predsa len šťastná a vysmiata ako slniečko.
„Si veľmi opitá, Ally?“ opýtala som sa.
„Čože?!“ pozrela na mňa divne, akoby som bola padnutá na hlavu.
„Budeš si dnešok pamätať? Pretože ak ja nie, tento moment by som si rada zapamätala,“ riekla som.
„Mala by som si pamätať všetko. Prečo? Čo sa stalo?“
„Práve som stretla Douglasa Bootha a on ma pobozkal na líce,“ povzdychla som si zasnene.
„Čože si?!“ vypúlila oči Allison a takmer vyliala pohár vody, ktorý držala.
„Nechceli ma pustiť do VIP sekcie, a on prišiel, dal mi pusu a dostal ma tam. Asi počul, ako sa rozprávam s tým ochrankárom. Potom sme sa zoznámili a on povedal, že ´Hádam sa ešte uvidíme´!“
„Ty si zo mňa snáď robíš srandu! Najprv stretneš Harryho Stylesa, speváka z One Direction, po ktorom šalie polovica dievčat z celého sveta, ideš s ním do VIP sekcie, vrátiš sa sama a napokon stretneš aj Douglasa Bootha, s ktorým sa zoznámiš a on ti dá pusu na líce? Tento svet je tak nespravodlivý,“ zasmiala sa Allison, no ja som ju prestala počúvať v momente, keď spomenula slovo One Direction. O nich som už počula. Bola to najznámejšia skupina na svete a všetky dievčatá ich milovali. Počula som aj pár ich pesničiek, no nikdy som nejako neriešila, z koho vlastne skupina pozostáva.
„Počkaj, počkaj. Čo si to povedala? To o Harrym?“
„Že si stretla Harryho Stylesa, speváka z One Direction, ktorého miluje ...“
„To stačí...“ riekla som a vzápätí mi to došlo. Bozkávala som sa s megaznámym chalanom, ktorého chce takmer každé dievča na svete.
„Deje sa niečo?“ zamračila sa Ally.
„Nie, nie. Ja len ... neuvedomila som si, že je to Harry Styles. Priezvisko nikdy nepovedal,“ odvetila som a zapla prezeranie fotiek. Priblížila som poslednú fotku, na ktorej bol sám a nedokázala som tomu uveriť. Bola som s Harrym Stylesom!
„Ty si ho nespoznala?!“ vybuchla Ally.
„Ehm, no nie. Viem, kto sú, no členov osobitne nepoznám,“ pokrčila som plecami.
„Dievča zlaté, kde to ty žiješ!“ pokrútila nado mnou hlavou a napila sa. Ja som sa medzitým zapozerala na fotku a usmiala som sa. Možno napokon nebolo tak zlé, že som šla von sa zabaviť. Na tento večer teda rozhodne nezabudnem, pomyslela som si v duchu a nahlas som sa ozvala.
„Nepôjdeme už domov?“

„Tak teda poďme,“ prikývla Allison a zamávala na Aleca, ktorý neďaleko tancoval s akýmsi dievčaťom. 

3 komentáre:

  1. Mega, mega, mega :3 :3 Milujéém ho :D lepšieho chalana si tam vopchať nemohla :3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. super :D len tak dalej :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty si uuuuzasna spisovatelka, uznavam Ta, milujem Ta! :) :D tesim sa na dalsiu caaaast :)

    OdpovedaťOdstrániť