O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

pondelok 22. októbra 2012

Up All Night 20

Ráno : Vstávala som úplne odýchnutá , plná energie a s úsmevom na perách . Vošla som do kúpelne tvár len opláchla , pretrela krémom , dala make up ,lícenku oči pretrela špirálou, linku potiahla do ladnej vlnky a vlasy nehala voľne padať.Dala som si rifle  k tomu jednoduché tielko nato svetrík a na seba na seba teplú čiernu bundu .Zobrala kabelu , pobalila veci potrebné do školy , mobil penaženku kľuče , od bytu a od auta. Cestou do školy som sa zastavila pri Sturbucske po kávu a úháňala do školy. Svojho miláčika som odstavila na parkovisku a šla na vyučovanie .



Zayn: Nevyspatý , dolamaný ,vynervovaný som šiel do kuchyne postaviť na kávu , pri bare už sedel , myslím , že v podobnej nálade už Harry , mračil sa a nad niečim rozmýšlal " Tiež si sa postavil ľavou nohou ? Ahoj "zdvihol hlavu a prikývol "vyzerá to tak v posledných dňoch " odpovedal " Dáš si kávu ? " "Jasné , silnú ale "
Popíjali sme kávu v tichosti kým nedošli chalani plný smiechu a elánu do života . Louis zasa niečo vyvádzal .Liam nad nimi len krútil hlavou a Niall , čo by asi Niall robil v kuchyni ? Postavil som sa a šiel do izby sa schladiť do sprchy . Rozmýšlal som nad Emmou . Bojím sa , hrozne . Vypol som vodu . Osušil som sa obliekol sa , upravil si vlasy. Dnes máme niaky rozhovor v rádiu ale ešte predtým sa máme zastaviť u Joy , vraj potrebujeme niaku zmenu .

4 hodiny do rozhovoru : "Chalani idete ? Joy bude zúriť ak prídeme neskoro " zakričal som na nich a pomaly schádzali po jednom dole. Nasadli sme do Harryho jeepu a za 15 minút sme stáli pred velkým stýlistickým centrom. Joy nás už čakala , posadila nás každého do kresla . "Ktorý chce ísť prvý ? " povedala .Všetci boli ticho "Ja nehryziem " zasmiala " Len občas " povedala už vážne no tak pod ty Niall: Zafarbíme ťa . Som smrťou v očiach si sadal do kresla . O necelú polhodinku mal na hlave fialovu hmotu , narad šiel Harry , toho len zostrihala upravila , potom Liam ostrihala , hmm , pristane mu to , Louisa ako vždy len vyfúkala a učesala ."Zayn , chce to niaku zmenu čo povieš ? " usmiala sa na mňa. Som háklivý na vlasy , ale Joy vie čo robí videl som ako nesie , tu misku z ktorej  dávala Niallovi farbu . Zľakol som sa " Ja nechcem byť blondiak " zamračil som sa " Neboj sa nebudeš " pokrútila hlavou. Vytiahla zopár prameňov z ofiny a zafarbila mi ich . Po polhodine mi to zmyla .Vlasy vyfúkala .Všetci sme už boli dokonalo pripravený."WAU" povedali sme všetci zborovo . "Joy si proste užasná " povedal som , táto zmena s ami páčila .Hmmm ešte väčší fešákk ako predtým ."Poď narcis neobzeraj sa už toľko , nestihneme rozhovor " potiahli ma a o Hodinu sme už sedeli v rádiu a v živom vysielaní . Moderátor sa pýtal všetko od koncertov až po súkromie . " A na záver by sa Vás chceli niečo spýtať vaše fanúšičky ."Hálo tu Rádio D6 , koho máme nalinke a čo sa chceš opýtať a koho " ozval sa hlas ." Tu je Emma . Chcela by som sa opýtať Zayna ako sa mu páčila naša spoločná noc , lebo ja som si ju dokonalo užila a videla som , že aj ty , a ešte sa chcem spýtať či jeho nová priateľka , Nicole ? Tak sa volá ? Hej , či by sa nechcela niekedy pridať Ďakujem " falošne sa zasmiala a zložila . Toto je zlý sen.



Nicole : Odchádzala som zo školy. Mala pustené rádio v ktoorm chlapci mali rozhovor . Smiala som sa keď som ich počúvala .Končili a ja som čakala , že zachvíľu sa mi Zayn uričte ozve , až kým " A na záver by sa Vás chceli niečo spýtať vaše fanúšičky ."Hálo tu Rádio D6 , koho máme na linke a čo sa chceš opýtať a koho " ozval sa hlas ." Tu je Emma . Chcela by som sa opýtať Zayna ako sa mu páčila naša spoločná noc , lebo ja som si ju dokonalo užila a videla som , že aj ty , a ešte sa chcem spýtať či jeho nová priateľka , Nicole ? Tak sa volá ? Hej , či by sa nechcela niekedy pridať Ďakujem " Čo to dopekla má znamenať? Aká noc ? do očí sa mi hrnuli slzy , bola som kúsok od bytu , tak som so slzami zaliatimi zaparkovala pred bytom a bežala do bytu . zabuchla som dvere a zvalila sa na posteľ, plakala som dlho , mala som asi 100 neprijatých hovorov od Zayna , plnú schránku smsiek . Pokašlal to nech si to odserie .Vzchopila som sa a povedala si: Dosť ! už bolo dosť sĺz.Nezaslúži si ich . Videla som že mi bliká mobil , Harry ? Čo do paroma chce ? " No ?" zdvihla som " Otvor mi dvere " Bolo mi jedno , že prišiel , nech je tu , aspoň nebudem sama."Otvor si ich , nezamikala som " a zložila som .Vošiel do dverí a zamkol. " Čo keby  ťa tu niekto predol hm ? " neodpovedala som a stála mu chrbtom. Prišiel ku mne odzadu a objal ma . Nebránila som sa ako by som sa určie bránila inokedy.Rukami išiel nižšie a nižšie .K bokom ku zadku " O čo sa snažíš Styles ? " pousmial sa a zdvihol jedno obočie " Sám neviem " Vedela som presne o čo mu ide a chcela osm to aj ja . Môžem aj ja predsa keď aj on .Otočila som sa k nemu ." Ale ja presne viem čo chcem " zašepkala som mu do ucha .Bola som taká zúfala , že som sa chcela vyspať s bývalím. No a čo . Dala som si dole tričko  a aj jemu . " Tak mi ukáž čo to chceš " zašepkal mi na pery. Prisala som sa mu na pery a skočila mu do náručia .vyzliekal mi podprsenku a hodil ma na postel. vyzliekol si gate , trenky , mne tiež neostal ani kúsok oblečenia . Ruky mi dal za chrbát a nežne ma miloval .Ja som mu vzdychala obkročmo na ňom . Vystriedali sme veľa polôh , unášali sme sa vášňou  skoro 3 hodiny až vyvrcholil už k druhému orgazmu a ja som ani nepočítala koľkýkrát som bola ja . Potom ma pobozkal do vlasov , šiel do sprchy . Ja som už bola v polospánku keď si ľahol ku mne . " Páčilo sa ti ?" pošepkal "Myslíš dnešok , keď mi Zayn spravil to isté čo ty rokom ? Alebo náš sex ? " " To druhé " povedal trochu mrzuto ." Tak ten bol super " pobozkala osm ho na vrch nosa " Dobrú noc " a zaspala som s výčitkami aká som hlúpa sviňa. Ách ..

2 komentáre:

  1. Ty kokšoo :D Ty si to pekne zamotala !!! Som zvedavá na pokračovanie :) By the way :) Amazing :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No ty... ty:DD úplně úžasné!:D Těším se na pokračování!:)

    OdpovedaťOdstrániť