O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

štvrtok 25. októbra 2012

Up All Night 23


V ten istý deň: 
Chcela som zahnať depresívne myšlienky a tak som sa vybrala do baru v strede Londýna. Cesta netrvala dlho lebo od centra som to nemala  ďaleko.Sadla som si k baru kde som uvidela skupinku báb ako o niečom živo kecajú a zabávajú sa.Hmm, už si ani nepametám kedy som ja naposledy vyšla s niakymi kamarátkami von. Vlastne , veď ja už žiadne nemám a s Angie sa už nestretávame . Okolo mňa akurát prešla jedna z nich . Bola to vysoká tmavovlasá kráska. „Ahoj“ prekvapene som na ňu pozrela .“Ahoj?“ .“Ja len , že všimli sme si s babami , že tu sedíš tak sama a smutná , takže či by si sa k nám nechcela pridať „ usmiala sa na mňa .“Prečo nie „ usmiala som sa tiež a drink zobrala k nim. „Ako sa vlastne voláš ? „ spýtala sa ma cestou  „ Nicole“ akurát sme prišli ku stolu.“Ták baby , toto je Nicole, Nicole toto sú Ekaterina , Anabel,Shenaya a ja som Andrea „ zakývala som im na pozdrav „Teší nás „ ozvali sa zborovo a každá ma postupne objala .

O pol roka:
 Anabel dofajčievala poslednú cigaretu a ja som volala s Erikom. „Chýbaš mi zlatko „ pousmiala som sa „ Aj ty mne „ „ Zajtra sa vidíme ? „ opýtal sa ma .“ Samozrejme , že áno , mám chuť na skate , odkedy si ma to naučil , som na ňom ako zavislá „ zasmiala som sa .“..A tak sa z načančanej princeznej stala malá krásna rebelka „ zvodný smiech . „Héj až tak načančaná som nebola ! „ zasmiala som sa tiež . „ No neviem „ provokoval ma . „Počuj zlato , Anabel ma už netrpezlivo čaká. Tak zajtra .Ľúbim ťa „ chvíľku ticho .“ No tak fajn , zatiaľ pa „  zložil. „ Asi nebol moc nadšený , že idem niekam s tebou , lebo vraj ma navádzaš na zlé chodníčky „ Anabel sa zasmiala . „Nech nepindá  , hej ? No poďme „ postavila sa a oprašila si zadok . „ Uvidíš „ žmurkla na mňa a potiahla ma .
V aute:
 „ Ideme k Andrei ? „ cestu som poznala dokonale . „ Neviem či si taká zaneprázdnená , že si zabudla alebo čo , ale dnes oslavuje 20 „ zahíkala som . „Do kelu .Poď niekam na pumpu kúpim aspoň nejaké šampanské „ zastavila pri najbližšej , kúpila som čo bolo treba a už sme uháňali k nej .
„Ahoj Andie“ objala som ju „Všetko naj „ pobozkala som ju na líce „Ďakujem láska „ usmiala sa a silno ma stisla . Za mnou nasledovala Anabel .Ostatné baby tam už čakali. „Tak aký je program ? „ opýtala som sa ich „ No na ôsmu máme objednanú limuzínu a potom jeden apartmán kde  bude poriadná párty so všetkým čo k tomu patrí „ žmurkla na nás a my sme na ňu skočili „ Ty si užasná „ „áááááá“ ozýval sa zo všadiaľ piskot . „ Ale ešte predtým sa ideme upraviť „ prevrátila som oči .“Odkedy som s Erikom , som zvyknutá chodiť len minimálne nalíčená a mať všetko v paži , ale samozrejme to čo je potrebné , to robím , zasa akú takú hygienú mám hej ? „ A hlavne  tuto našu krásku Nicole „ schytila ma za ruky a tahali ku zrkadlu , vlasy mi už siahali jemne pod zadok takže sa s nimi mohli dokonale vyhrať .Vyčesali mi ich do obrovské chvosta , naličili ma obliekli , sexy oblečenie .Fúha , takto som sa dávno nevidela .Hmm.Stále vyzerám dobre .Kusla som si do pery.“No čo povieš ? „ „ Je to paráda ďakujem baby „  .Potom sa všetky pripravili a mohli sme vyraziť .



Limuzína : „Baby póza“ Shenaya nás fotila . Pilo sa šampanské , plno smiechu , viezli sme sa nočným Londýnom


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára