O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

streda 3. októbra 2012

Up All Night 12

o 4 mesiace : S Harrym sme sa vídali čoraz menej a na krátko .Obaja sme mali veľa práce
 ja so školou a on so skupinou. Job v bare som musela nehať , lebo som nezvládala oboje .
S Eleanor a Angie sa stetávame dosť často , skoro každý deň ,chodíme na rôzne párty , nákupy , kávy alebo len tak sedíme na gauči , pozerame filmy a diskutujeme . Sú moja jediná opora , keď tu Harry nieje.
Liam sa dal dokopy už s novou Danielle a funguje im to ,sú šťastný , obaja si to zaslúžia rovnako.Angie a Zayn, obaja nevedia  čo od seba čakať Pripravovala som sa s babami ked v tom na notebooku blikol skype: Volá Harry. Stisla som prijať a nasilu som sa usmiala , trápilo som sa , že niesme spolu , ale nechcela som mu to dávať najavo a znepríjemňovať mu to ešte viac ako to je. "Ahoj láska.Ty sa niekam chystáš?" "Ahoj zlato , áno o chviľu prídu baby a ideme do baru" Nemal rád keď som chodila do baru , pretože tam chodí veľa chlapov, ktorý sa nás chcú zbaliť , resp . sa o to len pokúšajú."Nicole vieš , že som nerád ke´d tam chodíš , vieš , že dosť žiarlim a bojím sa o teba " rozplívala som sa nad jeho zamračeným žiarlivým výrazom a jeho slovami "Milujem ťa Harry , nemáš sa čoho báť" krasne som sa na ňho , ale teraz už úprimne usmiala.Vtom zazvonil zvonček ."Počkaj minútku len im otvorím ".Šla som otvoriť babám "Ahoj hviezda " zborovo ma pozdravili "Nazdar kočky, podte ďalej akurát volám s Harrym , že ešte vydržite chvílku ?" nahodila som psie očká " No čo už s tebou " povedala Angie s povzdychom ale s úsmevom na perách "Pozdrav ho " povedala Ell "Jasné " a už som utekala k notebooku."Som späť" usmiala som sa "Bola si dlho" "Ty si dlho na cestách a mne je dlho bez teba , tak minútku môžeš počkať aj ty, mimochodom pozdravuje ťa Ell " smutne som sa na ňho pozrela a on pozrel trpkým výrazom " Ja viem , že je to tažké sweetie , ale musíme to zvládnuť už len dva mesiace a som späť , pri tebe , nadlho a ďakujem"priližil ruku na obrazovku a usmial sa "Dlhé dva mesiace " priložila som ruku na jeho a usmiala sa tiež " Milujem ťa " "JA teba" zrzau som počula z druhej strany znamy hlas a to znamenalo , že Harry už musí ísť."Prepáč zlatko , ale.." " Ja viem , viem musíš ísť ... povinnosti Tak sa maj Ahoj " a vypla som to ešte epredtým než sa stihol odzdraviť.

Harry: Tak neskutočne mi chýba.Bolí ma keď vidím ju sa trápiť , aj keď sa to snaží zakryť ale , predomnou sa jej to nedarí, poznám ju natoľko a natoľko ju aj milujem , že viem ako sa cíti , a že predstiera , len aby som bol šťastný.Chýba mi jej vôňa, pery , telo mmmm....Bože Harry, už to vydrž !Hovoril som si vždy keď som na ňu myslel, ale nešlo to , nehorázne ju milujem. " Zem volá Harryho " povedal Louis a mával mi pred očami " Čo ? " " Si ako nepríčetný braček " povedal Zayn a usmial sa "Chýba ti , čo ? " povedal Liam , ale vedel odpoveď na jeho otázku "Hm.." sklonil som hlavu a pozeral na jej fotku v mobile.Ležala v posteli nahá zakrytá prikrývkov a nežne pozerala .Presne si pamätám ako sa vtedy nechcela fotiť.Pousmial som sa nad tou spomienkou a ďalej prezeral jej fotky a spomínal.

Zayn: Angie mi chýba, ale necítim k nej nič viac stále .Je to také , ako by šlo len o sex , na ktorý sa samozrejme nemôžem sťažovať , alebo o len vzájomnú príťažlivosť , v rozume mi stále vŕta Nicole. Nechápem prečo , ale dostala sa mi pod kožu.Rozmýšlal som nad ňou snáď každý deň.Bože Zayn, spametaj sa ! Je to Harryho priateľka.krútil som hlavou , chcel som odreagovať tak som si šiel po PSPčko a drvil.


Nicole : "Ešte jedno Nebeské pokušenie poprosím " kričala na časníka Angie a on len s úsmevom prikývol .Zábava bola ako vždy ,zabávali sme sa do neskorej noci , tancovali sme, sem tam prišli niaky chlapi , o ktorých ani jedna záujem samozrejme nemala. Celé vysmiate , mali sme totižto to čo v sebe , sme sa pobrali ku mne , kde sme všetky zaspali na gauči  a ráno sme sa zobudili s bolesťou hlavy a dolámaným chrbtom.Bola sobota a krásny deň , každá jedna sa osprchovala , ja som šla nakoniec, lebo som najdlhšie , predsa môj rituál je nadlho , ale medzi tým som spravila raňajky , miešané vajička , toasty , naliala im džus a zapla k tomu telku "Baby na stole máte raňajky , idem ja do tej sprchy", zobrala som si spodné prádlo a utekala do vytúženej sprchy .
 Angie a Nicole v bare
Webka s Harrym

3 komentáre: