O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

nedeľa 7. októbra 2012

Up All Night 14

Bolo ráno. Niečo po piatej a mne sa nedalo spať.Jednak vonku bola neskutočna búrka a mala som migrénu.Šla som si dať niaku tabletku , ktorú som zapila velkými dúškami vody.Kedže Harry ešte tvrdo spal,šla som do kúpelni , z vane vypustila vodu zo včera a osprchovala sa horúcou sprchou , keď som bola zo všetkým hotová a nechcela som budiť Harryho , tak som si rozčesala mokré vlasy  a začala sa líčiť , predtým som si nakrémovala tvár , dotvarovala obočie ,jemné zvýraznila lícne kosti , oči zvýraznila tmavomodrou ceruzkou a pretrela oči špirálou tak aby boli dlhé a husté , na pery som naniesla rúž ktorý, bol skoro telovej farby. Spokojná so sebou som šla do obývačky kde som si zapla telku a sledovala ranné správy.Samé vraždy,nehody,bankové lúpeže už sa nato nedalo pozerať , tak som prepla na MTV a akurát hrali záznam  z koncertu chalanov, tak som ho so záujmom sledovala.Všimala som si každeho jedného , aké majú perfektné hlasy a každý jeden je niečim výnimočným ale nebudem Vám klamať , všimala som si najviac  Zayna. Sama som netušila prečo , ale , áno ten chlapec zanechal vo mne stopu , dosť ma priťahoval  a nad jeho šarmom som sa rozptlývala,to ako sa občas na mňa pozrel a usmial sa. Tie jeho čokoladové oči, pleť, jeho havranie vlasy.Do čerta prestaň Nicole.Máš predsa Harryho , navyše Zayn mu je ako brat , prečo rozmýšlaš nad Zaynom.Z premýšlania ma vytrhol Harry, ktorý stál vo dverách , ešte rozospatý , všimol si , že sledujem ich koncert , pousmial sa."Obdivuješ svojho priateľa v telke?"žiarivo sa usmial "Tak niako"pousmiala som sa aj keď to bola lož."Vlastne prečo si tak skoro hore, veď je len sedem"prisadol si ku mne a objal ma rukou okolo pliec "Nedalo sa mi spať , kôli tej búrke " O tej hlave sa mi hovoriť nechcelo , robil by si len zbytočné starosti."Dáš si raňajky?" povedala som po chvíli pozerania do očí "No ak to není problém " usmial sa " Jasné , že nie " šla som do kuchyne a začala pripravovať toasty , on zatial sledoval telku a ja som sa mohla ponoriť znova do svojich myšlienok, myšlienok o Zaynovi.Prečo som vlastne dala prednosť Harrymu a nie jemu ? Keď on bol prvý , ktorý si ma chcel získať a bojoval o moje telefonné čislo dosť dlho.Pousmiala som sa pri spomienke nato , aký bol šťatsný keď ho získal.Krájala som akurát syr a zacítila som niečo teplé na svojej dlani.Krv.Paráda, porezala som sa.dala som si prst pod prúd  vody a obviazala obvezom . Toasty sa už dopekali a ja som stihla Harrymu naliať pohár pomarančového džusu, keď sa odpiekli hodila som ich na tanier a zaniesla mu všetko k telke."Mňam" zalizol sa "Ďakujem" a pobozkal ma.Predstavovala som si pritom Zayna.Ako by ma pobozkal on.Ale!No ták Nicol!

Zayn: 9:30.Angie ešte spala.Ja som sa zdvihol z posteli a pretrel si oči .Šiel som si po pohár pomarančového džúsu, sadol som si na linku a premýšlal o Nicole , ktorá mi v posledných dňoch berie spánok , myšlienky a vidím ju všade.Bol som celý nesvoj."Ránko" do kuchyne prišiel Liam."Aj tebe " odpovedal som ale stále som bol myšlienkami inde."Hallo, Zayn?"Kričal po mne Liam."No ?" pokrútil zamračene hlavou "Dáš si aj ty hrianky alebo nie ?" " Nie nemám chuť.Dík" Liam si prisadol ku mne ."Braček čo sa deje? Už dlhšiu dobu si ako vymenný.Povedz čo alebo kto ťa trápi?" Vedel som , že Liamovi je zbytočne klamať,tajiť pretože , jemu sa môžem zdôveriť zo všetkým. "Nicole" díval som sa pred seba a nie na neho.Takže som netušil ako reaguje.Uchcetol sa."Vedel som to".Pozrel som na ňho prekvapene."Pozri, to aký si šťastný , keď ju uvidíš u nás , ako sa na ňu pozeráš, ako sa mračíš keď vidíš ako ju Harry bozkáva "pozeral som sa ňho s vypulenými očami."Ale neboj , všimol som si to len ja " zasmial sa a potlapkal ma po ramene."A dalšia vec je to , že s Angie spolu stále nechodíte takže , asi necítiš k nej lásku takú ako napríklad k Nicole , mám pravdu ?"prikývol som "Síce je to Harryho priateľka , ale zas poznáš Harryho a jeho občasné úlety s fanúšičkami , po každom koncerte ,o ktorých určite Nicole nemá ani tušenia, nemám nič proti nemu , veď mi je takysto ako aj ty skoro ako brat ale ,myslím , že Nicole , je žena ktorá potrebuje verného chlapa, niekoho s kým sa bude cítiť bezpečne a šťastne a navyše , harry ti ju prebral , bol si prvý , ktorý o ňu resp. o jej číslo bojovať, tak sa skús s ňou o tom osamote porozprávať a aspoň budeš vedieť na čom si " žmurkol na mňa "Ďakujem  Liam" pousmial som sa na ňho a šiel do izby.Kde ležala už zobudená Angie.Na ňu som úplne zabudol."Ahoj zlatko". "Ahoj Angie" pousmial som sa ."Chcel by som sa o niečom porozprávať , resp. o nás" trošku som zvážnel a saol si k nej na postel."Musíme  stýmto prestať , snažil som sa k tebe cítiť , viac ako len kamarástvo , chcel som ťa lúbiť , veď vieš byť pár , ale myslím , že nám to nieje súdené , a z mojej strany to vždy bude len taká kamarástka láska,nechcem aby sme sa  pohádali a na seba zabudli ,lebo ťa mám naozaj rád a ďakujem ti za všetko čo sme spolu prežili ale takto to bude lepšie"celý čas som jej pozeral do očí, a ona len sklonila hlavu a po tvári jej tiekli slzy.Zdvihla sa z postele , zobrala všetky veci, zabuchla dvere a odišla.Nechcel som jej ubližiť , ale zasluži si vedieť pravdu a zbytočne sa netrápiť. Pomyslel som si.Zrazu sa otvorili dvere a v nich stál Liam."Povedal si jej pravdu ?" "No o Nicole nie ale nemôžem ju dlhšie naťahovať , keď k nej nič viac ako kamarástvo necítim." prikývol "To je pravda , kedy to chceš Nicole povedať ? " "Ešte neviem , možno dnes , keď sa Harry od nej vráti " "Zatiaľ ťa nehám samého , držím palce "pousmial sa zatvoril dvere na mojej izbe  a ja som sa vrútil do myšlienok o Nicole.


4 komentáre:

  1. Nádherné%):P Ta Zaynova fotka!:O:D Pěkně se to motá, jsem zvědavá, jak to bude dál:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tá Nicole, to ako vypadá, pride mi ako štetka.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krasne...ale este krajsie by to bolo keby sa vratila k harrymu

    OdpovedaťOdstrániť