O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

pondelok 8. októbra 2012

Up All Night 15

Zayn:
 Premýšlal som skoro 4 hodiny , čo jej poviem , jej reakcia , ako by to malo prebiehať z premýšlania ma vytrhol až vrčanie motoru , vyskočil som z postele sa pozrieť kto to je a ja som dúfal , že to je Harry , čakal som kým vystúpi a či vystúpi sám .Nevystúpil sám , vystúpil s ňou .Do čerta! pomyslel som si a znova zaliezol do postele , po lícach mi začali stekať slzy , prúdy sĺz , možno nám nieje ani súdené byť spolu , možno nemá absolutne o mňa záujem . Vzlyky som tlmil vankúšom , ktorý bol už celý premočený od sĺz, prvýkrat toto so mnou urobila ženská , niekto zaklopal na dvere."Môžem ?" bol to Liam . Šiel som mu otvoriť, keď ma videl skoro zmeravel."No do čerta" vošiel dnu ,buchol dvermi a zamkol."Harry je tu aj s Nicole, plány niako nevychádzajú , ale , mám nápad " pozrel som na ňho s nádejou "Rozprával som sa o tom s Danielle,prepáč ale vieš , že si hovoríme všetko " pozrel na mňa ospravedlňujúco"vymysleli sme druhú alternativu ako by si sa mohol porozprávať  s Nicole" potmehútsky sa usmieval "Pôjdem dole po Nicole , že s Danielle sa dávno nevideli , že sa chce s ňou porozprávať, pôjdeš do našej izby, a Danielle zatiaľ do tvojej , ja dole zabavím Harryho aby ho nenapadlo ísť hore ok ? " žiarivo som sa usmial a objal ho "Ďakujem braček " usmial sa tiež "Nieje zač , tak ideme na vec daj sa trošku do poriadku , nech ju nevystrašíš a choď do našej izby." žmurkol a zavrel dvere.Utekal som k zrkadlu v kúpeľni,preplahol si tvár studenou vodou , utrel sa a utekal do Liamovej a Daniellinej izby. Danille sa zdvihla z postele a usmiala sa na mňa "Veľa šťastia " zavrela dvere , sadol som si na postel a celý nervózny čakal Nicole na posteli .

Nicole: S Harrym sme sedeli u nich v izbe , do debát som sa nepušťala mlčky som sedela  na Harryho kolenách , občas sa usmiala ale inak myšlienkami inde.Z premýšľania ma vytrhol Liam "Ahoj Nicole " prišiel ma privítať , ja som sa zdvihla a objala ho " Je tu aj Danielle , chcela by ťa vidieť , môžeš isť so mnou hore " usmiala som sa " Iste , Harry idem hore ok ? " usmial sa "Ok , potom príď" a znova pokračoval v debate s chalanmi .Liam ma viedol po schodoch , hore , k jeho izbe.Otvoril dvere a to čo som videla ma prekvapilo , pozrela som na Liama a ten sa len pousmial , postrčil ma dnu a zavrel dvere ."Zayn ?" pousmiala som sa .Srdce mi poskočilo ."Ahoj Nicole "tiež sa pousmial" Chcel by som sa s tebou porozprávať , resp. ti niečo povedať .." sadla som si k nemu na posteľ, chytil ma za pravú ruku a pozrel sa mi do očí ,v jeho očiach som videla iskričky šťastia , nádeje , leskli sa mu , v tej chvíli bol neodolateľní."Odkedy som ťa prvýkrát videl , v tej kaviarni , ten tvoj úsmev , tvoje oči , počul tvoj hlas , nemohol som na teba prestať myslieť, dúfal som , že ťa ešte niekedy uvidím , že mi dáš svoje číslo , pôjdeme na rande , lenže ty si bola taká mrška " zasmiali sme sa obidvaja "a nehala si ma na ňho počkať , ovtedy som rozmýšlaš ako ťa získať a kde ťa ividím , spamoval som ti twitter , ale ty nič , až keď som ťa potom zbadal v tom bare , ako sa žiarivo usmievaš v tej chvíli som myslel , že vyskočím z pódia a prídem si po to číslo hneď , až napokom som to vydržal a potom si poň prišiel ,veril som , že dnes mi ho dáš a stalo sa , v tej chvíli som bol najšťastnejší človek na svete ."úsmev mu potom klesol "A potom sa tam dovalil Harry s tým svojim "baliacim" úsmevom a získal si ťa , bola s ním a mne šlo puknpť srdce , síce som mal Angie a keď som bol s ňou zvláadal som to , ale celý čas som na teba myslel ,vždy keď som ťa videl , išiel som puknúť od zavisti , že Harry mal moju krásku moje šťastie , moju lásku, trhaá mi srdce keď ťa vidím ako ťa bozkáva , ale naopak ma teší , že si šťastná.Lebo ťa milujem ..Nicole " stále sa usmieval ale po lícach mu stekali slzy  a mne takysto , sklonil hlavu "To je všetko , prepáč , že som ťa otravoval, mojimi výlemi len som to chcel dostať zo seba ...von " usmial sa a rozbehol sa z izby preč"Zayn ! Stoj !" kričala som za ním a po lícach mis tekali horúce slzy , chcela som mu povedať ako to cítim ja a že to cítim podobne , ale nestihla som , zmizol a už som počula len , ako štartuje auto a odchádza preč. Do izby vošla Dan."Ahoj Nicole , tak čo ?" pousmiala sa a keď videla moju uplakanú tvár , prišla a silno ma objala "Danielle , ja ho asi milujem ...to , to , čo mi povedal , tak to cítim aj ja " vzlykala som a plakala jej v naruči .Rozprávala som jej ako to prebiehalo , ako potom utiekol a nestihla som mu to povedať a ona ma upokojovala že všetko bude fajn , a že sa to vyrieši , nakoniec som zaspala na ich posteli .

5 komentárov:

  1. Toto bude hodne zaujímavé ;) Dalšiu! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. souhlasím :) .. Bude to ještě zajímavé ..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je to skvělé (jako obvykle)!:) Těším se na pokračování:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Trošku rozhadzane vety ale súper inak :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásne... Dan s Liamom aký organizéry :).. zlaté

    OdpovedaťOdstrániť