O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

streda 10. októbra 2012

Up All Night 16

Po mesiaci :
 Po tom čo som bola v ich dome , som ani jedného z nich nevidela. Zaynovi som sa pokúšala zavolať , písať mu , ale bez odpovede , telefón bol vypnutý. S Harrym som sa rozišla , prevalili sa jeho mnohonásobné nevery , snažil sa to vysvetliť , ale čo chce vysvetliť na tom , že ma podviedol ? Ale , aj tak bol náš vzťah na bode mrazu , tak sme to ukončili a samozrejme už teraz sa pretŕča s inou s úsmevom od ucha k uchu . Aspoň som zistila aký naozaj je a je pre mňa len cudzím človekom. Láska k Zaynovi ma stále pálila na hrudi a trápila, v kúsku duši som verila , že sa ozve , že mu konečne poviem ako to cítim aj ja a hlavne , že to cítim rovnako. Angie som nemohla ďalej klamať , tak som jej to povedala , najprv sa na mňa urazila ale už sa rozprávame,ale stále to nie je to čo bývalo , s El si občas zavolám ale ona ma veľa práce s modelingom , takže sa nemáme kedy vídať.Doma medzi štyrmi stenami som už išla zošalieť.Rozhodla som sa , že pôjdem do Sturbucksu na jedno vanilkové latté a popozerám obchody.Do kupelne som sa nalíčiť a urobiť si vlasy , osprchovaná som už bola takže , stačilo si dať make up, zvýrazniť lícne kosti , jemne vytienovať oči a pretrieť riasy špirálou , pery som pretrela len leským labellom.Obliekla som si rifle , mikinu s trpaslikmi , koženu krémovu bundu s kožušinkou  a na hlavu čiapku , predsa len bolo už chladno , bol koniec novembra , obula sa a pobrala si po kávu.Cestou som v ušiach mala sluchadlá a nehala sa unášať Beyoncé, vždy keď som potrebovala , vypnúť som počúvala ju.Bola som tak unesená , že keď som vchádzala do Sturbucks, od niekoho som vrazila  a tej osobe vyletela káva."Och , prepáčte , zamyslela som sa , zaplatím Vám novú" pozrela som sa dotyčnej osobe do očí a na chvíľu som zamrzla. Usmial sa.

Zayn:

Po tom čo som zbabelo utiekol bez odpovede , som sa Nicole už neozval , hanbil som sa čo som spravil , tak som myslel , že to bude lepšie . Číslo som si spravil nové  a skoro mesiac som o nej nič nepočil , až kým... "Och , prepáčte ,zamyslela som sa , zaplatím Vám novú" keď sa na mňa pozrela akoby zamrzla.Ja som sa usmial, pri spomienke , že keď som vrazil ja do nej , povedal som to isté ."Dúfam , ze to zato zamyslenie stálo ."povedal som tie isté slová ako ona vtedy  a úsmevom som sa jej pozeral do jej hlbokých modrých očí , bola taká rozkošná . "Zayn" zašepkala a hodila sa mi okolo krku.Nečakal som takúto reakciu , myslel som , že v živote ma už nechce vidieť alebo , že na mňa zabudla , čokoľvek , len nie toto .Silno som ju objal "Nicole" uvolnila sa zo zovretia."Prečo si sa mi už neozval potom ? " pozrela smutnými očami na mňa.Sklonil som hlavu ," Hanbil som sa za seba , aký som bol zbabelec a ušiel som a ani som si nevypočul tvoju odpoveď." Na tvarí mi vyskočilo zopár vrások z mračenia. Nadvihla mi hlavu ."Moja odpoveď , bola a stále aj platí , že to cítim rovnako a , že ťa lúbim Zayn Malik"usmiala sa, ja som ju chytil do narúčia a zatočil s ňou" Panebože ďakujem " zakričal som sa celý obchod , rozosmiala sa a ja som jej dal bozk , bozk z ktorého som dostal elektrický šok a po tele zimomriavky.Bol som šťastný a bol som blbec , že som si nehal utiec mesiac s ňou pre svoju blbosť .Bál som sa , že ma odmietne a ja by som to nezniesol , ale to je už teraz všetko jedno , lebo ma lúbi a sme spolu .Konečne ! Vychádzali sme už ruka v ruke do auta v ktorom nás čakal šofér ,ktorý nás odviezol k nám , chcel som to chalanom ihneď oznámiť . Všetci chalani , vrátane Harryho už vedeli o tom ako som bezhlavo zaľubený do Nicole, myslel som , že s Harrym budem na nože , ale on už ma niaku svoju Jennifer a bolo mu to jedno .Liam mal pravdu , nezaslužil si ju .

3 komentáre: