O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

sobota 27. októbra 2012

Up All Night 25

Zayn : Nachvíľu som zamrzol keď som ju uvidel , ale nedal som s nej rozrušiť, tak som sa falošne usmial a odpovedal jej " Ahoj Nicole " stisol som tu holku vedľa mňa ešte pevnejšie, všimla si to a pozrela na tú holku a usmiala sa na ňu " Vidím , že sa skvelo bavíš Shenaya , tuto zo Zaynom " Shenaya , ako som zistil , nechápala a raz pozrela na mňa raz na ňu "Vy sa poznáte ?" spýala sa nás , ale ja som nespúšťal oči s Nicole , bola stále tak krásna ako vtedy " Viac ako si myslíš .." opovedal som sa stále sa jej vpíjal do očí . " Vieš ako som ti hovoril o tej holke čo mi zlomila srdce ? " prikývla a chcela niečo povedať ale skočila jej do toho Nicole " Vieš Shenaya , keď sme sa prvýkrát stretli aj s babami , ako som Vám hovorila o chlapcovi , ktorému som ubližila, kôli tomu , že som si nedala nič vysvetliť? Vtedy čo som bola tak na dne a vy ste ma z toho dostávali ?" znova prikývla a už sa jej to dávalo dokopy , ale Nicole si ju nevšímala stále a hľadela na mňa " Áno , viem... " pozrela na ňu Nicole " Tak ten ťa práve drží za bok " zdvihla sa zo stoličky , Harry sa len na nás s úškrnom prizeral " Oukej tak Vám dvom prijémnú zábavu , ty Harry sa maj pekne , Shenaya povedz Andrei , že músím náhle odísť , idem k Erikovi " Kto je do čerta Erik ? Shen prikývla a zosmutnela " Majte sa " zamračene si ma ešte obzrela a zmyzla , Harry sa za ňou rozbehol .

Nicole : " Oukej tak Vám dvom prijémnú zábavu , ty Harry sa maj pekne , Shenaya povedz Andrei , že músím náhle odísť , idem k Erikovi "( musela som si narýchlo nieoč vymyslieť )zdvihla som sa , pozrela ešte raz zamračene na Zayna , zvrtla sa opätku a schádzala po schodoch , snažila som sa byť silná , ale slzy boli silnejšia a jedna po druhej vyliezali von .Harry ma dobehol "Nicole počkaj .." zastala som " čo chceš ešte Harry ?" zhúkla som na ňho "Ja som ti nič neurobil , tak na mňa nekrič oukej ? " zvýšil hlas aj on " Prepáč , šepla som sa a sadla si na múrík. Pohladil ma po vlasoch , všimol si , že mi tečú slzy " No ták kľud" ešte som len viac začala plakať " Prečo som vtedy musela byť taká krava "kričala som cez zvlyky " Asi to tak malo byť " len pokrčil plecami a objal ma " Dáš mi aspoń tvoje číslo ? Aby sme občas vybehli na kávu len tak sa porozprávať ? " chvíľu som rozmýšlala či to je dobrý nápad , ale rozhodla som sa , že mu ho dám "Daj mobil " Nadšene mi ho podal a ja som mu ho tam naťukala a podala  "ďakujem " usmial sa a ja som len prikývla a odišla .. . Kráčala som pomaly nočnými ulicami Londýna , premýšlala nad všetkým , nad všetkými spomienkami , dobrými aj zlými , ale aj pritomnosťou , o Erikovi , o babách ako mi zmenili život , zrazu som stála pred vchodovými dverami . Zvláštne , absolutne som nemala pojem o čase. Vošla som do bytu , išla zmyť masku z tváre , chvílku som na seba len tak pozerala , potom som sa odhodlala ísť do sprchy ,zmyla som zo seba pot , špinu , o trochu lahšia som stade vyšla s bolesťou hlavy , ktorá predpokladám prišla od plaču, hodila som na seba Erikové tričko , ktoré tu mal , keď u mňa prespával , ľahla som si na posteľ a začala vdychovať jeho vôňu , po pol hodine som tvrdo zaspala úplne som zabudla , že som nehala otvorené dvere .

Nasledujúce ráno : Zobudila som skoro , vonku bolo sychravo , snažila som sa poťiahnuť perinu , niako to nešlo , niečo ju ťažilo , pozrela som sa vedľa čo to je . A tam sladko spal Erik . Moje zlatko , zrazu ma prešla chuť vstávať , pritúlila som k nemu a vtisla mu jemnú pusu na jeho krásne krojené pery .V spánku ma potiahol k sebe bližšie a znova pravidelne dýchal , zaspala som znova .

Harry : Odkedy sme zo Zaynom prišli z tej oslavy , je znova bez nálady aj keď sa to snaží hrdinsky zakrývať ,no ja viem presne ako to je , stále ju má niakym kúskom svojho srdca rád , a vždy bude . Som rád , že som ju včera videl , dosť ma zarazilo , že si našla priateľa, pretože Zayna milovala neuveriteľne, ale je to jej vec , jej život , chcela na neho zabudnúť a predsa klin sa klinom vybíja , aj ke´d bola sitý čas sama , je to jediné vysvetlenie pre mňa. Brnkal som si na gitare http://www.youtube.com/watch?v=RzhAS_GnJIc&feature=relmfu , keď do izby vošiel Zayn a zvalil sa mi na posteľ " Je rovnako krásna ako vtedy .." hladeľ do steny a ja som sa len nahlas usmial a znova hral jemné tóny piesne . Zayn poznal túto skladbu , aj slová , tak začal do toho jemne spievať


I remember tears streaming down your face
When I said, I'll never let you go
When all those shadows almost killed your light
I remember you said, Don't leave me here alone
But all that's dead and gone and passed tonight....

2 komentáre: