O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

streda 4. septembra 2013

Love Me For Me 27

niečo na dobrý spánok :) aj keď ... :P




„Dobre, takže sme dohodnuté?“ opýtala som sa naposledy.
„Samozrejme. Len si zbalím pár vecí a o polhodinu máš voľný byt. Užite si to,“ zasmiala sa a ja som sa voľky-nevoľky musela taktiež uškrnúť.
„To si píš,“ odvetila som s úsmevom na perách a zložila som hovor. Takže to by bolo vybavené. Ešte spraviť menší nákup a pripraviť sa. Netušila som, kedy sa ma Louis chystá prepadnúť, no predpokladala som, že skôr ako o 8 to nebude. Teda, dúfala som v to.
Prezliekla som sa do sivej košele, nových riflí a obula som si sivé čižmičky. Do väčšej kabelky som si zbalila svoje obľúbené oblečenie na váľanie, pretože som chcela, aby to, že tam naozaj bývam, vyzeralo vierohodne. Následne som si dala vlasy do copu a vyšla som von. 
Neďaleko internátu sme mali supermarket, do ktorého som zamierila, aby som nakúpila veci, čo som chcela na varenie. Netušila som, či má Ashley niečo v chladničke, no nechcela som riskovať, že by nemala práve to, čo som potrebovala. A tak som pre istotu kúpila všetko.
Následne som sa taxíkom odviezla k Ashley a s plnou taškou som sa vybrala hore.
„Dobrý večer, slečna Atkinsová,“ pozdravil ma vrátnik ako zvyčajne a ja som k nemu zamierila.
„Dobrý večer aj vám,“ usmiala som sa. „Čakám dnes návštevu. Louis Tomlinson. Pošlite ho priamo hore.“
„Iste, slečna,“ prikývol a ja som spokojne vyšla hore do bytu. Len čo som položila tašku na linku, poobzerala som sa dookola. Musím sa tu ešte raz poobzerať, aby som tu všetko poznala, pomyslela som si a tak som aj urobila. Následne som poodkladala celý nákup a s radosťou som zistila, že moje tušenie nekupovať víno či šampanské bolo správne. Toho tu mala Ashley habadej.
Keď bolo všetko na mieste, šla som do spálne a prezliekla som sa do voľného trička Moustache s odhaleným bruchom, čiernych legín a na nohy som si obula moje obľúbené sivé papučky. Takto vychystaná som poodkladala zvyšok oblečenia do šatníka a vrátila som sa do kuchyne, kde som sa pustila do varenia.
Nemala som čas na nejaké zdĺhavé recepty, pretože som sa ešte chcela stihnúť osprchovať, tak som zvolila cestoviny s kuracím mäsom. O polhodinu bolo všetko hotové a ja som sa rýchlosťou svetla osprchovala. Nič neprekoná pocit čistoty. Hádam len ... v mysli sa mi zjavila spomienka na posledné okamihy s Louisom a musela som uznať, že tie zatiaľ prekonali všetko.
Poupratovala som kuchyňu a rozhodovala som sa, či pripraviť aj tie jahody alebo nie. No napokon som to zavrhla a skryla som aj to šampanské. Prišlo mi to až príliš. Akoby som sa pripravovala a Louis by hneď vedel, koľko bije. Vlastne, určite to vedel aj teraz, no takto je to aspoň menej nápadné.
Kým som naňho čakala, sadla som si na gauč s knihou o Občianskom práve, ktorú som si so sebou vzala a zrejme som aj tušila, prečo. Stihla som prečítať tri kapitoly, keď zazvonil zvonček pri dverách.
„Hneď som tam!“ zakričala som a utekala som odložil knihu do svojej kabelky v spálni. Následne som dobehla k dverách a zhlboka som sa nadýchla tesne predtým, než som otvorila.
„Aloha,“ uškrnul sa Louis opierajúc sa o zárubňu dverí a vyzeral pri tom tak neskutočne sexy.
„Ahoj,“ usmiala som sa a pritisla som sa k nemu. Po jeho perách som túžila od sekundy, kedy sme sa ráno rozlúčili a nevydržala by som ho už ani o minútu dlhšie. Len čo bola moja túžba uspokojená, odtiahla som sa a uvoľnila som mu prechod dnu. „Vitaj.“
„Ďakujem,“ usmial sa a vošiel dnu. „Mám sa vyzuť?“ spýtal sa a uprel pohľad na moje papučky.
„Ou, nie. Ja ich len rada nosím, lebo sú pohodlné,“ uškrnula som sa. Následne Louis pomaly dvíhal pohľad od mojich chodidiel nahor až dosiahol moje oči a opäť sa mu na tvári usadil ten jeho typický sexy úškrn.
„Vyzeráš sexy,“ riekol a ja som sa začervenala.
„Veď je to len rozťahané tričko,“ pokrčila som plecami. „Ale ďakujem,“ usmiala som sa. „Si hladný?“
„Umieram od hladu. Chalani šli ešte do Nando´s, no ja som mieril priamo sem.“
„Tak poď. Varila som cestoviny,“ usmiala som sa a viedla som ho za ruku do kuchyne. Usadila som ho za stôl a doniesla som mu nabraté cestoviny. Potom si nabrala aj sebe, keďže som nič nejedla a môj žalúdok mi to začal dávať patrične najavo a sadla som si oproti nemu.
„Mňam, to je dokonalé,“ pochvaľoval si Louis a ja som spokojne s úsmevom na tvári dojedla svoju porciu. Následne sme ako zvyčajne spoločne umyli riad a šli do obývačky.
„Čo si robila celý deň?“ spýtal sa ma Louis.
„Všeličo. Bola som s Adamom na nákupoch, mala som stretnutie s Rayom a podobne,“ mávla som rukou. To stretnutie bola pravda, no nemala som ho ja. No keďže som sa na Ashley hrala, prečo to nevyužiť. „A ty?“
„Snažil sa zastaviť Harryho, aby mi nepodpálil byt a potom sme boli zvyšok dňa v štúdiu. Vážne dúfam, že keď sa tam vrátim, tak ho nájdem celý,“ povzdychol si Louis a ja som sa zasmiala.
„To je stále taký?“
„Máva svoje dni. Ale väčšinou je fajn. Práve naňho prišlo také obdobie, že robí jednu blbosť za druhou počnúc mojimi trakmi,“ prevrátil očami a ja som sa rozosmiala. „Čo ti je smiešne?“ zamračil sa Louis a to ma rozosmialo ešte viac, takže som nemohla lapiť dych. „Takže ja som ti smiešny?“ nadvihol výstražne obočie a v sekunde boli pri mne a začal ma štekliť.
„Nieeee! Louis, prosííííím! Prestaaaaaaň!“ smiala som sa ako šialená a pišťala som. Po pár minútach ma našťastie pustil a ja som lapala dych. „Susedia ma zabijú,“ povzdychla som si no s úsmevom na perách.
„Nech si zvykajú,“ uškrnul sa Louis.
„Pozrieme si nejaký film?“ snažila som sa zmeniť tému, aby ma opäť nezačal štekliť.
„Mám pre nás o niečo lepší program,“ usmial sa a prisunul sa ku mne. V tej sekunde som mala jeho pery na svojich a moje ruky vpletené v jeho vlasoch. Pritiahol si ma za pás k sebe, no neboli sme práve v najlepšej pozícií, keďže sme sedeli vedľa seba. A tak som sa nadvihla neodtrhnúť sa od jeho pier a sadla som si naňho obkročmo.
Boli sme na seba prilepený telo na telo a v bunky mi vnútri tancovali ako šialené. Louis mi bozkával krk, ucho, ramená, nos, pery ... všade, kde mohol. Ja som mu medzitým rukami blúdila pod tričkom, no po chvíli mi začalo zavadzať, tak som mu ho prevliekla cez hlavu a odhodila na zem.
Opäť som sa vrátila k jeho perách a prstami som kreslila čiary na jeho nahej pokožke. Potom sa Louis na chvíli odtiahol a pozrel mi do očí. Ja som sa rozplývala v tých jeho, kde sa odrážala číra vášeň a túžba tak ako v mojich.
Po niekoľkých sekundách, ktoré mi pripadali ako hodiny, sme sa opäť pobozkali, nežne a pomaly, no vložili sme do toho všetku našu túžbu. Louisove ruky skĺzli pod moje tričko na chrbte a vrátili sa dopredu na brucho. Následne putovali vyššie a vyššie, až pristali na mojich prsiach podopretých podprsenkou. Z úst mi vyšiel krátky ston a v lone som opäť pocítila to známe chvenie. Bože, ako ho chcem, pomyslela som si panvou som sa pritlačila ešte bližšie k nemu, cítiac jeho napnuté džínsy podo mnou. Louis prešiel opäť na môj krk a lem môjho trička putoval vyššie a vyššie. Dvihla som ruky a Louis mi ho prevliekol cez hlavy a odhodil k svojmu.
Znovu ma pobozkal a ja som sa potom pre zmenu sklonila k jeho krku. Cítila som Louisov dych na uchu a jeho prsty, ktoré krúžili po mojom chrbte a zakotvili v leme nohavíc na zadku. Prešla som od krku k Louisovým ústam a cítila som, ako sa jeho prsty znovu štverajú nahor, kým nedočiahli zapínanie podprsenky. O sekundu na to zovretie textilu okolo môjho hrudníka povolilo a ja som sa opäť pozrela do jeho očí. Pohľad mi opätoval a rukami mi pomaly zosúval ramienka z pliec.
Pomaly som ani nedýchala. Toto bolo prvýkrát, čo som bola pred niekým polonahá. Trošku ma to vystrašilo, no túžba bola silnejšia. Prevliekla som si ramienka cez zápästia a odhodila som ju na zem neodtŕhajúc oči od Louisového uhrančivého pohľadu. Chvíľu sme len tak sedeli, dívajúc sa na seba, bez pohybu a následne Louis sklopil pohľad a ja som sa zachvela. Zodvihol ruky a pomaly nimi láskal moje prsia a ja som prestávala existovať. Zaklonila som hlavu a plytko som dýchala užívajúc si pocity, ktoré mi jeho dotyky spôsobovali. Myslela som si, že explodujem.
Napokon som to nevydržala a opäť som sa naňho pozrela. Zvedavo ma sledoval a pokračoval v masáži. Ľahko som sa naňho usmiala a pobozkala som ho. Tvrdo a vášnivo. Dala som do toho všetky moje pocity, ktoré sa hromadili v mojej duši a spôsobovali, že čochvíľa vybuchnem. Jazykom som skúmala všetky zákutia jeho úst a pritiahla som sa k nemu ešte viac.
Chcela som ho. Hneď. A tak si odsadla trošku ďalej a bozkami som mu pokrývala krk, kľúčne kosti, hruď, brucho, pupok, až som po cestičke z jemných chĺpkov zišla k lemu nohavíc. Pozrela som sa naňho a v očiach som mu videla tú túžbu. Vedela som, že to chce rovnako ako ja.
S trasúcimi rukami no plne odhodlaná som rozopla gombík na jeho nohaviciach a vo chvíli, keď som sa načiahla po zips, ticho bytu prerušilo zvonenie mobilu. V momente som sa narovnala a neubránila som sa sklamanému pohľadu. Louis si rýchlo vytiahol z vrecka mobil.
„To je Roger. Musím ťa vziať, prepáč,“ pozrel na mňa ľútostivo a ja som prikývla.
„Áno, deje sa niečo?“ riekol Louis a hoci som odpoveď z telefónu nepočula, všimla som si na jeho tvári tú zmenu. Na očiach sa mu zračilo podráždenie a zlosť. Čo sa mohlo stať?
„Harold! Viem, že si to ty, takže nepokúšaj nič predstierať! V momente, nech si preč z môjho bytu, inak si ma neželaj. A najbližšie dni mi radšej ani nechoď na oči!“ precedil Louis pomedzi zuby a ja som sa naňho šokovane pozrela. Takého som ho ešte nezažila. Vždycky bol vysmiaty a máločo ho dokázalo rozhádzať. No toto už bolo veľa aj na mňa. Mala som sto chutí toho Harryho zabiť.
„Prepáč mi to. Harold nevie pochopiť, kedy už žart nie je žartom,“ pozrel na mňa ospravedlňujúco a ja som sa naňho nemohla hnevať aj keby som chcela. No ja som rozhodne nechcela.
„Ty za to nemôžeš,“ usmiala som sa smutne a zišla som z neho dole. Atmosféra bola fuč. A Louis to veľmi dobre vedel. Vzala som si podprsenku a pokúšala som sa ju zapnúť.

„Počkaj, pomôžem ti,“ riekol už oblečený Louis a pomohol mi. Následne som si cez hlavu prevliekla tričko a natiahla som sa po diaľkový ovládač. Zapla som CNN, kde práve začínal nejaký film a prisadla som si k Louisovi. Ten ma objal okolo ramien a ja som sa pritúlila k nemu, užívajúc si aspoň jeho blízkosť, keď nás tak hrubo vyrušili. Veď nech počká. Až potom spozná, čo je Zoey Flandersová zač! pomyslela som si a vedela som, že bez pomsty sa to nezaobíde. 


7 komentárov:

  1. Nemám slov...ako vždy-skvelé ;) teším sa na pokračovanie :) ...Maggie...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je to dokonalé :) Teším sa na ďalšiu časť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. zasaa ich vyrušili? :D to nemyslíš vážne! :D no tááák! :D :D ale dokonalé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. užastné kedy bude ďalšia

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Prisam bohu :D ked sa dakedy podari že ich stretnem :D ta Haroldovi vytrham šicke kučery ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Lauraaaaaaaa ... áno nech sa už spolu vyspia, ale nech mu to najprv povieeeeee !! Nech mu to povieee, prosííím :) prosim, prosim, prosim :)))) je to skvelé :3 fakt :) Veeeeľmi sa teším na ďaľšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Joj zas to Harry skazil .........please nech sa spolu už vyspia ale super časť :)

    OdpovedaťOdstrániť