O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

sobota 3. marca 2012

Always and Forever 16


Vošli sme do obývačky a sadli sme si.
„Tak, počúvam,“ povedal som.
„No vieš ... vlastne som sa chcela spýtať, prečo si tak zrazu odišiel z kuchyne,“ povedala.
„Ach tak, no ... spomenul som si, že som si nechal hore mobil a ten potrebujem mať vždy pri sebe. Bez neho to nie som ja,“ nevedel som, čo povedať. Tresol som prvú vec, čo ma napadla. Bola to úplná sprostosť, a vedel som, že vycítila, že klamem. No našťastie to nechala tak a ďalej to nerozoberala.
„Aha ... a teraz ty. Čo si mi chcel povedať?“ spýtala sa.
„Musíš mu to povedať,“ riekol.
„Nie, Harry ja nemôžem. Nedokážem to. A nechcem zraniť Eleanor, ak by nejakou náhodou. Nie som hnusná sviňa, Harry. Radšej budem trpieť ja, ako by som mala nechať trpieť svojich blízkych.“
A čo ja? Chcel som zakričať. Ja trpím. Za teba aj za seba. Kiežby si ty vedela, čo ja k tebe cítim a akú bolesť prežívam. Každú minútu sa mi zabára nôž stále hlbšie a hlbšie do srdca. Lenže nemohol som jej to povedať. Už teraz to má dosť ťažké.
„Emily. Teraz ma dobre počúvaj,“ chytil som ju za ramená, „Musíš mu to povedať, a to čím skôr. Buď budeš sklamaná alebo šťastná. A ak aj budeš sklamaná, tá bolesť prejde rýchlejšie ako táto, keď o tom ani nevie. Eleanor to pochopí. Ste kamarátky. Tvoje šťastie je prvoradé, rozumieš. Musíš myslieť aj na seba, nie len vždy na ostatných. Louis MUSÍ vedieť, že ho miluješ. Rozumieš mi. Už ďalej nedokážem pozerať na to, ako trpíš. Ak mu to nepovieš ty, tak mu to poviem ja.“
„Nie, Harry,“ šepla a rozplakala sa.
Panebože, to som nechcel. Nechcel som, aby kvôli tomu plakala. Bože, Harry. Ty si taký hlupák. Nadával som sám sebe. Nemal si na ňu zvyšovať hlas.
Objal som ju a nechal, nech sa vyplače.

Eleanor
Ráno som sa zobudila vedľa Lucasa.
„Dobré ráno, zlatíčko,“ povedal.
„Ahoj,“ odvetila som a pobozkala som ho.
Opäť som mala výčitky za to, čo sa túto noc stalo. S Lucasom sa poznám už dlhšie, ale len nedávno sme sa trošku viac zblížili. Raz sme boli v meste na pizzi a skončili sme u mňa v byte. Odvtedy sa to tiahne pár dní. Zakaždým, keď sme sa stretli, musela som myslieť na Louisa. Ach, aká som bola špina. Ani som mu to nedokázala povedať do očí. Lucasa som milovala a s Louisom som trávila čoraz menej času.
Musím mu to povedať. Rozhodla som sa. Bude to bolieť, ale zaslúži si vedieť pravdu. Nemôžem ho ťahať za nos. Vstala som teda z postele a obliekla som sa. Lucasa som nechala bez vysvetlenia tak a odišla som do domu chalanov.
Taxíkom to netrvalo dlho a už som im klopala na dvere. Otvoril mi Zayn.
„Ahoj, poď ďalej,“ povedal. „Ak hľadáš Louisa, práve šiel do svojej izby.“
„Ďakujem,“ riekla som a ihneď som vyštartovala po schodoch. Zaklopala som Louisovi sa dvere.
„Ďalej,“ ozvalo sa spoza dverí.
Vošla som dnu a zatvorila dvere. Hneď ku mne pribehol a pobozkal ma. Ách, jeho posledný bozk. Neodtiahla som sa, ale naplno si to užila.
„Louis, musíme sa porozprávať,“ povedala som, keď prestal.
„Iste chrobáčik, sadni si,“ povedal Louis s úsmevom na perách. Bol sladký, ale už som ho nemilovala tak, ako kedysi.
„Vieš, ide o nás. Už dlhšiu dobu to medzi nami škrípe a nemáme na seba čas. Teba, ja nemám na teba čas.“
„Áno, to som si všimol, ale to nejako vyriešime.“
„Nie, nevyriešime to. Tu nejde o teba. Ide len a len o mňa. To ja som na vine.“
„Ale zlato, nemusíš to brať všetko na seba.“
„Nie, Louis, ja to neberiem všetko na seba. Naozaj sa to môžem ja,“ povedala som s vážnou tvárou.
Asi vycítil, že to nie je sranda a zvážnel aj on.
„Vieš Louis, pamätáš sa na Lucasa? Toho, čo som ti predstavovala na tej oslave?“
Keď prikývol, pokračovala som.
„Ide o to, že ja a on. Nooo, my sme sa trošku zblížili a zamilovala som sa do neho. A aj on miluje mňa. Myslím, že by sme náš vzťah mali ukončiť.“
„Č-č-čože?“ nechápal. „To nemôžeš myslieť vážne, Eleanor. Veď ja ťa milujem.“
„Prepáč Louis, nechcem ti ublížiť, ale ja ťa už nemilujem. Ešte stále ťa mám rada, ale už to nie je láska. Moja láska teraz patrí inému,“ povedala som potichu. Bola som suka, vedela som to. Ale horšie by bolo, keby som ho naďalej ťahala za nos.
„Ako dlho ste už spolu?“ ticho sa spýtal.
„Už to bude pár dní.“
„Takže pár dní. Chceš povedať, že už pár dní si sa so mnou stretávala, hrala sa, že ma miluješ, a za mojím chrbtom si spávala s iným?“ kričal.
„Prepáč mi to. Nechcela som ti ublížiť.“
„Tak na to si mala myslieť skôr, než si mi nasadila parohy. Keby si mala aspoň toľko odvahy a povedala si mi to skôr. Ale nie, ona si bude užívať s niekým cudzím za mojím chrbtom a bude sa hrať na dokonalú priateľku. Vieš čo, vypadni,“ povedal. „VYPADNI! Už ťa nikdy nechcem vidieť!“ zakričal.
Otvorila som dvere a vyšla som von. V momente ich za mnou zabuchol. Bola som smutná, nechcela som ho raniť, ale musela som mu to povedať. Pobrala som sa teda dole. Z obývačky bolo počuť nejaké hlasy a tak som sa zastavila. Ticho som počúvala, čo sa tam deje.
„Nie, Harry ja nemôžem. Nedokážem to. A nechcem zraniť Eleanor, ak by nejakou náhodou. Nie som hnusná sviňa, Harry. Radšej budem trpieť ja, ako by som mala nechať trpieť svojich blízkych,“ hovorila Em.
„Emily. Teraz ma dobre počúvaj. Musíš mu to povedať, a to čím skôr. Buď budeš sklamaná alebo šťastná. A ak aj budeš sklamaná, tá bolesť prejde rýchlejšie ako táto, keď o tom ani nevie. Eleanor to pochopí. Ste kamarátky. Tvoje šťastie je prvoradé, rozumieš. Musíš myslieť aj na seba, nie len vždy na ostatných. Louis MUSÍ vedieť, že ho miluješ. Rozumieš mi. Už ďalej nedokážem pozerať na to, ako trpíš. Ak mu to nepovieš ty, tak mu to poviem ja,“ povedal Harry zvýšením hlasom.
„Nie, Harry,“ šepla Em a rozplakala sa.
Počkala som pár sekúnd a vošla som do obývačky. Obidvaja na mňa splašene pozreli. Asi som to nemala počuť. Ale s Louisom som sa práve rozišla, takže na tom nezáležalo.
„Em, povedz mu to,“ ozvala som sa. Pozrela na mňa ako na blázna. „O mňa si nemusíš robiť starosti. Práve sme sa s Louisom rozišli. Už som ho nemilovala tak, ako kedysi a nebolo fér ťahať ho za nos. Harry má pravdu, Em. Musíš mu to povedať. Nič tým nestratíš. Ak ťa miluje, budete spolu šťastní. Ak nie, bude to bolieť, ale nie večne. A teraz to máš ešte ľahšie, pretože som ti vlastne uvoľnila cestu,“ usmiala som sa na ňu.
„T-to myslíš vážne? Naozaj ste sa s Louisom rozišli?“ opýtala sa.
„Áno, práve som odišla z jeho izby. Teda lepšie povedané, vyhodil ma.“
„Ja to nezvládnem. Nie teraz, nie hneď. Určite je sklamaný a smutný. Nechcem mu teraz pridávať starostí.“
„Emily. Toto je tvoja šanca. Louis o tom musí vedieť!“ riekol Harry.
„O čom mám vedieť?“ vošiel do izby Louis.

taký menší citátik :-) hodi sa k tejto časti
(ak nevidno, tak si zväčšite)

21 komentárov:

  1. wááááááááu!!! neskutočnééé!!! ved si písala že máš čas do 00:00 :D :D skús vypotiť ešte jednu prosím

    OdpovedaťOdstrániť
  2. suhlasim s prvim komentarom.. když je ta krasna sobota :) urob jeste jeden :D kludne kraci:D mas strasne krasne casti tak sa nehnevaj ze toho po tebe tolko chceme :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. sorry ... dnes uz ne .. musim vas sklamat ... som uz strasne unavena a idem spat .. zajtra doobedu skusim nieco napisat :-)

      Odstrániť
  3. waww perfektne. Dnes som začala čitať tvoju story a ohromila ma..len tak ďalej :)dufam ze zajtra bude dalsia cast domi ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. V lete mám narodky.. ďalšiu časť chcem ako darček :DD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. =D pockaj si do leta :-) mozno nejake tie poviedky este napisem :-) potom sa ozvi a venujem =D

      Odstrániť
  5. áno Lauráááá skús ešte niečo vypotiť, lebo nezaspím !! :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ty nezaspis a ja uz teraz spim na stole skoro =D prepac ale dne uz fakt nevladzem ... zajtra si privstanem no a budem pisat :-)

      Odstrániť
  6. áá ... ešte jednu ..prosiiiim ;D :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Milujem tvoje pribehy :) len tak dalej, uz sa neviem dockat dalsej casti, uz aby bola :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. nie... nie,nie,nie.. nezaspím.. dúfam že nakoniec bude Em s Harrym.. ja neviem prečo..


    tvoj príbeh je nádherný a plačem nad nim..


    ale loui a em... nevydrzalo by im to..

    hazza s em.. to je niečo pre mna..
    ale je to len moj nazor.. nechcem ta ovplyvnovat.. :)
    mas talent, len pokracuj,ty sama vies najlepsie co sa ma stat.. :)) nebudem ta kybicovať je to skvele :)

    moj nazor je ovplyvneny tym, ze ja by som si vybrala harryho.. preto chcem aby s nim bola Em..

    ale mam take tusenie, ze viem co sa dalej stane.. uf.. asi nezaspím :)) nechám sa prekvapiť a zatial ti prajem vela inspiracii a dobrych napadov.. :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. =D dakujem :-) neboj sa neovplyvnujes ma =D ja sama zboznuje Harry a Louisa a nevedela by som si medzi nimi vybrat ... ale uz dopredu mam urcene co ako bude .. ten tu cesticku medzitym vytvaram spontanne =D

      Odstrániť
    2. Ok,Ok :D :D.. som zvedavá.. hrozne moc!! :D :D :D :)

      Odstrániť
  9. :O dievča..tak toto je neskutočnéé fakt! Veľký obdiv :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Táto časť zatial najlepšia zo všetkých ! Len tak Ďalej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ííííííííííí suuuuuuuuuuper :D :D milujem tento príbeh

    OdpovedaťOdstrániť
  12. úchvatné <3 milujem túto poviedku ;)

    OdpovedaťOdstrániť