O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

nedeľa 18. marca 2012

You Stole My Heart 21


Pred hotel som dorazil za necelú polhodinku a vkročil som dnu. Zamieril som na recepciu a povedal som:
„Dobrý deň, prišiel som za Kate Summersovou. Môžete mi povedať, na ktorej izbe je?“
„Prepáčte, ale osobné informácie nepodávame,“ odvetil recepčný.
„Ale ja s ňou mám dohodnutú schôzku.“
„Je mi to ľúto.“
Vtom zazvonil na recepcii telefón a on to zodvihol. Šiel som teda preč a rozmýšľal som, ako sa k nej dostanem. Jej mobil som mal vo vrecku, takže zavolať som jej nemohol. Na jej mamku som číslo nemal, keďže si ho zatajila. Čo som mal robiť?
„Prepáčte, pane?“ volal niekto. Otočil som sa, či to nie je na mňa. Ten recepčný na mňa kýval, aby som podišiel bližšie.
„Čo sa deje?“ opýtal som sa.
„Volala slečna Summersová. Informovala ma, že za ňou máte prísť, tak aby som vás pustil. Číslo izby je 5/19. Piate poschodie, devätnáste dvere.“
„Ďakujem vám,“ odvetil som a radostne som sa pobral hore. Keď som vystúpil na správnom poschodí, našiel som 19.-te dvere a zaklopal som. Vo dverách sa zjavila Kate.
„Ahoj, tak čo sa teda stalo?“ opýtala sa.
Nedokázal som jej odpovedať. Len som k nej pribehol a objal som ju, akoby to bolo naposledy.
„Zayn, čo to...“ chcela sa spýtať, no umlčal som ju náruživým bozkom plným vášne a oddanosti.
Keď som sa od nej odlepil, povedal som:
„Bože môj, tak som sa bál. Myslel som si, že ťa už nikdy neuvidím.“
A znovu som ju pobozkal. Tentoraz to trvalo o niečo dlhšie, než sme sa oddelili.
„Zayn, povieš mi už konečne, čo sa stalo?“ opýtala sa netrpezlivo.
„Áno, poďme dnu,“ odvetil som.
Vošli sme dnu a zavreli sme sa do jej izby. Posadili sme sa a ja som začal rozprávať.
„Vieš, keď si ráno tak narýchlo odišla, vrátil som sa do izby a premýšľal som o včerajšku. Boli najkrajšie okamihy môjho života. Potom som šiel k Harry, pretože som nechcel byť sám. Tam som si zapol telku a na BBC vysielali správu o leteckej katastrofe. Lietadlo, ktorým si mala letieť spadlo neďaleko New Yorku.“
„Čože?“ nemohla tomu uveriť.
„No. A preto som sa šialene zľakol a myslel som si, že si mŕtva. Totálne som sa zrútil a nevedel som, čo robiť. Dookola som opakoval stále to isté „Nie, nie, nie. Ona nemohla zomrieť.“. Bol som ako v tranze. Kričal som a neviem čo ešte až to počuli ostatní chalani a prišli k nám. Medzitým som ti volal, lenže ty si nezdvíhala. Túžil som, aby si to zodvihla a povedala mi, že ste ten let nestihli. Lenže nikto nedvíhal. Tvoj mobil bol v mojej izbe a ja som sa strašne bál, že si už mŕtva. Potom si Niall všimol, že už majú zoznam ľudí, ktorí prežili. Do tej chvíle som mal aspoň malú nádej, že si prežila, no keď prečítali všetky tie mená a tvoje nepovedali, zrútil som sa na zem a bol som totálne paralyzovaný. Chalani ma len upokojovali, až kým si nevolala. V tej chvíli mi zo srdca padol obrovský balvan a neskutočne som sa tešil, že ťa počujem. Že si živá a zdravá.“
„O môj bože. Neviem si ani len predstaviť, ako si sa mohol cítiť a čo si musel prežívať,“ povedala a objala ma.
Od objatia prešlo k bozkom a hladeniu. No nemohli sme si dovoliť viac, aj keď sme to obaja chceli. Vo vedľajšej izbe bola Katina mamka.
Pobrali sme sa teda von prejsť. Zastavili sme v parku a sadli sme si na trávnik. Rozprávali sme sa o toľkých veciach a ani sme nepostrehli ako rýchlo ten čas letí. Zrazu bol čas večere a mne pomaly začínalo škvŕkať v žalúdku. Zayn akoby to bol počul sa ma opýtal:
„Už je večer. Nechcela by si ísť na večeru?“
„Iste,“ odvetila som.
„Ok, tak ťa teda odprevadím do hotela a zatiaľ sa prichystáš a na seba si oblečieš nejaké pekné šaty, dobre?“
„A kam pôjdeme?“
„To sa nechaj prekvapiť. Zajtra odlietate, že?“
„Áno, pokiaľ stihneme lietadlo,“ zasmiala som sa.
„Tak si dnes zrobíme pekný posledný večer v New Yorku. Len ty a ja.“
Prikývla som a spoločne sme sa pobrali k hotelu. Tam sa so mnou Zayn rozlúčil a sľúbil, že po mňa príde o 8. Šla som teda do izby a rozmýšľala som, čo si obliecť. Narýchlo som sa ešte osprchovala a vyžehlila som si vlasy a potom som sa už len hrabala v mojom kufri. Napokon som predsa len niečo našla. Čierne šaty s bielymi pásikmi a k tomu čierne lodičky s bielou kabelkou a čierno-bielym náramkom. Bola som s výberom spokojná a tak som sa rýchlo obliekla a nalíčila.
Ani som sa nenazdala a už bolo o 5 minút 8. Povedala som mamke, že idem so Zaynom na večeru a pravdepodobne u neho budem spať, tak nech ma nečaká. Pre istotu som si nastavila na 8 ráno budík, aby som opäť nezaspala a potom som sa pobrala dole do haly.
Zayn tam už na mňa čakal a privítal ma s kyticou bielych ruží. Tie som mala najradšej. Usmiala som sa na neho a pobozkala som ho.
„Páni, si nádherná,“ pozrel sa na mňa lačne.
„Ďakujem. Aj ty vyzeráš úchvatne,“ odvetila som. Na sebe mal oblečený čierny oblek a kravatu. Chytila som ho po pazuchu a vybrali sme sa von, kde na nás už čakala biela limuzína so šoférom. Udivene som pozrela na Zayna a opýtala som sa ho:
„Ty si snáď robíš srandu! To si naozaj objednal limuzínu?“
„Chcem, aby bol tento večer výnimočný,“ usmial sa a otvoril mi dvere.
Nasadla som a on si hneď prisadol ku mne. V tichosti sme sa viezli ani neviem kam. No o pár minút auto zastavilo a mi sme vystúpili. Obzerala som sa dookola po nejakej reštaurácii, no žiadna tu nebola. Zayn ma len chytil za ruku a viedol ma do nejakej budovy. Nastúpili sme do výťahu a vyviezli sme sa na najvyššie poschodie. Potom sme prešli ešte jedno poschodie po schodoch a ocitli sme sa na streche vysokej budovy.
Očarene som tam stála a dívala som sa na tú nádheru. Bolo to prekrásne. V strede bola malá fontánka a dookola bola menšia záhradka. Kúsok od fontány bol prestretý stôl pre dvoch a na ňom stála zapálená sviečka. Po cestičke k stolu boli porozhadzované lupienky červených a ružových ruží. Bolo to ako z rozprávky. V živote som ani len nesnívala, že niečo takéto zažijem.
„Panebože, Zayn. To je prekrásne!“ zvolala som.
„Som rád, že sa ti to páči.“
„Ako si to všetko stihol?“
„Mal som pomocnú ruku,“ usmial sa a odtiahol mi stoličku. Sadla som si a následne si sadol aj on. Po pár sekundách ku nám prišiel Louis v obleku čašníka so šampanským. Vybuchla som smiechom. Vyzeral neskutočne smiešne. Len na mňa nevraživo pozrel a zašepkal.
„Na tvojom mieste by som sa nesmial. Nechcel by som, aby kuchárovi spadlo do jedla korenie.“
Na chvíľu som prestala a tvárila som sa vážne. No len čo odišiel opäť som vybuchla smiechom a Zayn so mnou.
„Neboj sa, určite to nemyslel vážne.“
„A kto je ten kuchár?“
„No predsa Harry.“
„A bude to jedlé?“ zasmiala som sa.
„Až ochutnáš Harryho večeru, už nikdy nebudeš chcieť jesť nič iné.“
„Tak to som teda zvedavá.“
Odrazu sa odniekiaľ ozvala romantická hudba a tichý spev. Otočila som sa, aby som videla kto to je. Neďaleko za nami stál Niall s gitarou a hral zatiaľ čo Liam spieval.
„To si zaangažoval všetkých chalanov?“ opýtala som sa s úsmevom.
„Tak nejak.“
Potom doniesol Louis jedlo. A doniesol nám ..... spaghetti a la italiano. Vyzeralo to naozaj lahodne.
„Óóó, niekto tu rád pozerá Disneyho.“
„Trošku inšpirácie nezaškodí,“ usmial sa Zayn.
Opatrne som do úst vložila prvé sústo. Najprv som sa bála, ako to bude chutiť, lenže to som absolútne nemusela. Bolo to úžasné. Lahodnejšie špageti som ešte nejedla. Nasledovali sme tradíciu a jedli sme spolu z jedného taniera. Takisto sme sa museli pomocou špageti pobozkať. Bez toho by to nebolo ono. Ešte sme sa pritom aj tvárili, akoby nič. No potom, keď sme sa pobozkali som to nezvládla a vybuchla som smiechom.
Keď sme sa navečerali, Zayn ma požiadal o tanec. Bolo to také romantické. Tancovali sme jednu pieseň, a potom sa všetci pobrali domov. Ostali sme sami. Sadli sme si k stolu a pripili sme si.
Vtom sa Zayn ozval:
„Kate, odkedy som ťa stretol, niečo ma k tebe ťahalo. A aj keď si sa ma snažila odplašiť, som rád, že som to vydržal a že sme teraz tu spolu. Neustále spomínam na všetko, čo sme spolu prežili ako aj na naše prvé milovanie. Nikdy na to nezabudnem. Milujem ťa, a preto...“ odrazu si kľakol a zo saka vybral krabičku.
O môj bože, len nech ma nežiada o ruku. Prosím, len to nie. Nie že by som si ho nechcela vziať, neskôr určite. Ale teraz? Veď sa ledva poznáme a mám len 18? Je to príliš skoro.
„A preto by som ti chcel darovať tento náhrdelník ako symbol mojej lásky k tebe,“ dokončil a otvoril krabičku. Vydýchla som si a pozrela som sa dnu. Vnútri ležal nádherný náhrdelník so srdiečkami.
„Zayn, je prekrásny,“ vzdychla som si.
„Som rád, že sa ti páči,“ odvetil a zapol mi ho na krk.
Hneď potom som sa postavilo a objala som ho okolo krku.
„Zayn Malik, aj ja som veľmi šťastná, že si tie moje odporné reči nezobral vážne. Ukradol si mi srdce a milujem ťa ako nikoho iného,“ povedala som a pobozkala som ho. Bol to vášnivý bozk plný emócií. Trval neskutočne dlho, hoci som mala pocit, že to bolo len pár sekúnd. Takýchto bozkov od Zayna, dúfam, zažijem ešte veľa. Veď máme pred sebou toľko času a možností. Keď sa vráti späť do Anglicka, budem ho prvá vítať na letisku a strávime spolu všetok voľný čas. Nič nás nerozdelí.

Katine šaty na večeru

náhrdelník od Zayna

45 komentárov:

  1. jaaaa som to vedelaaa :D:D:D:D:D:D:D:D: aj ked v istej chvili sme mali riedke :D:DD: ze ci ju ide poziadat o ruku :D:D:D ale tak .. no .. D::D:D a toť vsio? :D:D end,,.. :DD ? :DDD no OKa :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. njn ... uz nemam napady co by som tam vsunula ... musim si nejake drama nechat aj na liama a nialla :-)

      Odstrániť
    2. jop, presne, múdro.. ved uz si to aj tak ukoncila :)))) ale je to dobréé.. fakt :)

      Odstrániť
  2. Plačem! :) je to perfektné! aj ja chcem takú večeru! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ta vecera uplne klise =D vsetky romanticke filmy a rozpravky dokopy =D

      Odstrániť
    2. to poznám :) Lauri? kedy bude novinka? :)

      Odstrániť
  3. to je koniec alebo bude ešte nejake pokračovanie??

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ... BOžééééééé ďALEEEJ koksoooo .. si iný pán dievča ♥♥♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne,nádherne,užastne.....nemam slov proste naaadhera...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne, ako vždy :) Nieje posledná že? O:)...Mimochodom, máš talent dievča, strašne sa mi páčia tvoje príbehy... Plánuješ sa tomu venovať aj v budúcnosti? Ak áno, držím ti palce aj na psích nohách (:D:D) a verím, že sa ti bude dariť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. bohuzial uz je ... Zayn sa konci a zacne sa nieco nove ... a chcela by som sa tomu venovat lebo ma to velmi chytilo no neviem ci to vyjde .. tu na slovensku mam velmi malicku sancu :-/

      Odstrániť
    2. Teším sa na tú novú story, idem už čítať, lebo vidím, že si pridala :)...A tak to nesmieš brať, je veľa slovenských spisovateľov, čo sa uchytilo :) treba si veriť :)

      Odstrániť
  7. ááá ďalšiu prosím hneď teraz veď to sa nedá vydržať... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. úú ako som už povedla pri predchádzajúcej časti .. klobúk dole pred tvojim talentom dievča ;) .. tvoje príbehy sú úžasné .. aamm ..je toto už koniec? ... či ešte nie? .. neviem n o.. já myslím že už by to mohol byť koniec či? .. tedaa. ak maš nieč ešte napísané tak von s tým .. ale toto je nnádherné .. klobúk dole ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj uz to je koniec... i dont have any ideas =D a musim si nieco uchovat aj na dalsie poviedky :-)

      Odstrániť
    2. jáj no dobre :P :) .. aa teším sa na ďalšiu ;)

      Odstrániť
  9. Uzasnee je to krasne pises :) a nebudes robit este nejaku s harrym? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. asi jo :-) ale az neskor ked vystriedam vsetkych :-) ale chcela by som lebo Harry ho mam najradsej ♥ :-P

      Odstrániť
    2. moje dievčaaa :)

      Odstrániť
  10. ako vzdy je to proste uplne dokonale a velmii pekne napisane .....uz sa tesim na dalsiu poviedku ...normalne som na tvojich poviedkach zavisla :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Užasnéééé...plačem :') konec toto už jeeeee?! doufam,ze dneska zacnes uz s tou novou at mam co cist.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj tejto je uz koniec ... zacnem s novou ale bude len uvod :-)

      Odstrániť
  12. áá..the end..sladký a romantický ako inak :D ale miestami nám už fakt lepilo, ale koniec dobrý všetko dobré..ou jéé teším sa na ďalšiu poviedku..niall bude sexi blonďáčik a ak sa k tomu pridá tvoj talent máme sa na čo tešíť..práve mi hrá tell me a lie a zaynove sólo no ako pekne :)..btw nádhera :)...Janii

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. thanx :-) ja zboznujem Zaynovo solo z Moments strasne krasne tam zneje :-)

      Odstrániť
  13. bude aj dnes nejaka nova cast ...myslim ako tej novej poviedky s niallom..?

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Píšeš naozaj krásne a už sa teším na novú poviedku.... bude prosím ešte dneska nejaká.... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Musím ti říct... Ty máš obrovskej Talent!! Četla jsem oba tvoje příběhy... Které si vymyslela, napsala a sdílela za poměrně krátkou dobu... A musím ti říct.. Neuvěřitelně tě obdivuju:) Zaprvé.. ty příběhy jsou úžasné a mohla bys konkurovat mnohým spisovatelkám:) A zadruhé.. Obdivuju to, jak rychle to si schopná psát!:O:) Jednou sem taky zkoušela něco napsat... A spolu se školou a všemi povinnostmi sem byla ráda, když jsem zvládla jednu (mnohem kratší než ty) za dva tři dny... A ještě jsem se furt musela opakovat... takových příběhů je totiž už na internetu milion... A proto doopravdy nechápu.. jak to zvládáš.. A ještě navíc se ti daří být naprosto originální...
    Závěrem → Jestli hodláš vydat knížku, věř, že budu první, kdo si ji koupí:D:) A nakonec bych měla menší dotaz... Kdy plánuješ přidat první část nového příběhu?:) Jsem totiž na těch příbězích úplně závislá!:D:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. o moj boze ... ty si uzasna ... nemam slov .. ani neviem ako ti podakovat ... za to ze pisem rychle mozu vsetky tieto uzasne komentare ktore mi vsetky pisete a dalej ma v tom povzbudzujete pretoze keby som nemala vas, take uzasne citatelky, tak by som sa na to asi vykaslala ... velmi ma to zacalo bavit a tak dufam, ze sa s pisanim niekam dostanem a vazne som zacala uvazovat nad zurnalistikou a pisanim v buducnosti no skola na slovensku nema uvoren a tak ked tak jedine v zahranici :-)

      Odstrániť
    2. No.. tak to určitě přeju hodně štěstí:P:) S takovým talentem se určitě někam dostaneš!:) A doufám, že až napíšeš knížku, tak dáš vědět:) Protože to si nenechám ujít:D:) Ale.. doopravdy nepřeháním.. když říkám.. že tohle je nejlepší příběh, co sem zatím četla:) A ještě jednou hodně štěstí:)

      Odstrániť
    3. dakujem krasne :-) a urcite to oznamim ak nieco vyjde =D

      Odstrániť
  16. prave som zistila ze sestra ma spoluziaka a ten ma priezvisko ze malik no fakt

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neeee !!! =D to fakt ... keby sa chcel stretnut s 1D tak ma vacsiu sancu :-P =DDDD

      Odstrániť
    2. ja mam tiež také priezvisko len s dĺžňom Malíková :D :D

      Odstrániť
    3. zavidim tym co sa volaju ze malikova ..ale ani take horanova neni na zahodenie ..:D

      Odstrániť
    4. :-) ja chcem stylesova alebo tomlinsonova =D ale jedine v pripade svadby s milacikmi =P ♥

      Odstrániť
  17. jeeeeeeeeeeej... to bolo krááásne... tesim sa na dalsie pribehy... ale dufam ze este niekedy das nieco o zaynovi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Tie saty su krasne kde si ich nasla??

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. uz netusim ... najskor asi WeHeartIt alebo Polyvore :)

      Odstrániť
  19. trošku narýchlo ukončené ,ale perfektné :) šikovná si ,..-Veve-

    OdpovedaťOdstrániť