O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

utorok 6. marca 2012

Always and Forever 24


Ahojte ... toto by mohol, ale nemusel byť koniec tejto poviedky. Dúfam, že sa vám táto časť bude páčiť, pretože som ju písala najradšej a miestami som pri nej aj vyronila slzičku. Ak nechcete, aby sa príbeh skončil, píšte komentáre ... uvidíme, ak budete chcieť, môžem pokračovať v tomto, alebo vymyslieť nejakú inú poviedku :-) tak teda píšte svoje názory ... A ďakujem vám krásne všetkým za úžasné komentáre a pochvaly :-*


Harry
Ubehol už deň medzitým ako som prišiel. Celý ten čas som ležal na pláži a rozmýšľal som. O mne, o Emily, o Louisovi, o všetkých ostatných a podobne. No počas toho všetkého som mal pred očami vždy obraz Emily a Louisa ako sa bozkávajú. Nemohol som ich dostať z hlavy nech som sa akokoľvek snažil. Večer som prišiel do domu a rozhodol som sa zabiť zvyšok času v kuchyni. Rád som varil  a hlavne keď som bol sám. Dúfam, že ma to aspoň na chvíľu odpúta.
Rozhodol som sa uvariť grilované kura s ryžou a hranolčekmi a zeleným šalátom. Vybral som teda potrebné prísady a rozložil som si ich po kuchyni. Začal som kuchtiť a po hodine a pol som bol so všetkým hotový. Na jednu osobu toho bolo síce veľa, ale nevadí. Odložím si to na zajtra. V pokoji som sa najedol a začal som spratúvať riady. Všetko som poumýval a uložil som sa vonku v hojdacej sieti.
Zatvoril som oči a predstavoval si džungľu a všetky možné potvory, čo tam žijú. Viem, znie to šialene, ale aspoň ma to odpútavalo od dotieravých myšlienok na Em. Vykreslil som seba ako trosečníka, ktorý sa snaží nájsť nejaké východisko z toho bludiska.
Zo zajatia hadom ma vyrušil dievčenský hlas:
„Harry? Haló, je tu niekto? Harry ozvi sa!“
To snáď nie je možné. Veď to je hlas Emily. Nie, nie. Emily tu nemôže byť, veď ona ani nevie, že tu som. To sa len niečí hlas podobá na ten jej. Ale odkiaľ by ten niekto vedel, ako sa volám? Nedávalo mi to zmysel. Ostávala mi jediná možnosť. Zaspal som a opäť ma trýzni sen o Em. Teda nočná mora. Opäť do toho nejako vkročí Louis a odnesie mi ju. Ako vždycky.
Ale niečo mi nahováralo, že to nie je sen. Uštipol som sa tak silno, ako sa len dalo a nič sa nedialo. Čo ak je to naozaj skutočnosť? Ale ako by Emily vedela, že som tu? Jediný, kto by jej to mohol povedať bol Liam. Žeby ma zradil? Ak keď som si myslel, že by som Liama najradšej zaškrtil, srdce mi začalo búšiť ako splašené. Konečne som mal nejaký dôkaz, že ešte žijem. Nevydržal som to a rozbehol som sa ku dverám. Ešte stále vytrvalo klopala na dvere a vykrikovala po mne.
„Harry, okamžite mi otvor! Viem, že si tu tak sa neschovávaj. Nemôžeš sa mi vyhýbať večne!“ kričala.
Obišiel som dom a zbadal som ju aj s kuframi stáť pred domom. To nemôže byť pravda. To sa mi len sníva. Bože, prečo mi toto robíš? Prečo ma takto trýzniš? Vysielal som modlitby do neba.
Vtom sa otočila a zbadala ma. Šokovane ostala stáť a pozerala na mňa. Pár sekúnd na to pustila všetko z ruky a rozbehla sa za mnou.
„Harry!!! Bože môj, Harry. Ako si mi chýbal?“ plakala a objala ma. Ešte stále zmetený som jej objatie opätoval a nevedel som, čo povedať.
„Emily? Čo tu preboha robíš? Ako si ma našla? A hlavne prečo si sem prišla?“ neveriaco som sa pýtal.
„Och, Harry. Keby som ti tu mala hneď všetko vysvetľovať, stáli by sme tu do svitania. Ale môžem ti ponúknuť jednu odpoveď, ktorá myslím že bude hovoriť za všetko,“ usmiala sa od ucha k uchu s plačom.
„Emily, ja ti nerozumiem. Prosím ťa vysvetli mi to,“ pozeral som na ňu zmetene.
„Žiadne slová k tomu netreba,“ odvetila a nahla sa ku mne. Vtom momente som pocítil jej jemné sladké pery na svojich a mal som pocit, že omdliem. Srdce mi išlo vyskočiť z hrude a kolena sa mi podlamovali. Ledva som sa udržal na nohách. Po chvíli sa odo mňa odtrhla a so šťastným úsmevom a slzami v očiach sa na mňa pozrela.   
„Emily, ty si pila?“
Neveriaco na mňa pozrela a začala sa smiať. Bože môj, Harry. Chápem, že jediný raz čo som sa ťa pokúšala pobozkať bolo v čase, keď som bola opitá, ale prisahám ti, že tentoraz nie som,“ smiala sa.
No potom zvážnela.
„Harry, milujem ťa!“ vyšlo z jej úst. Ešte stále som bol mimo a ničomu som nechápal.
„Nie Emily, ty miluješ Louisa,“ opravil som ju.
„Harry,“ pozrela na mňa so smrteľným výrazom na tvári, „To je tak ťažké pochopiť, že ťa milujem? Celý čas som ťa milovala. Odkedy sme spolu tancovali v tom klube, priťahoval si ma. Postupne som sa do teba zaľúbila, lenže ja hlúpa som si to neuvedomila. Myslela som jedine na Louisa a to bola osudová chyba. Po celý ten čas som milovala teba, a to som pochopila až dnes, keď si Louis tajne vypočul rozhovor Liama s Danielle. Potom mi to povedal, a ja som si začala všetko uvedomovať. Po celý ten čas som potrebovala byť s tebou. Strašne si mi chýbal, Harry,“ plakala.
Začal som si uvedomovať, čo hovorí. Je to naozaj pravda? Nesníva sa mi? Naozaj ma miluje? Konečne som začal chápať túto situáciu a pomaly sa mi na tvári rozjasňoval úsmev.
„Je to naozaj pravda, Emily? Naozaj ma miluješ?“ opýtal som sa.
„Áno, ty hlupáčik,“ usmiala sa na mňa. Bože ako mi ten úsmev chýbal. „Milujem ťa z celého srdca.“
„O môj bože. Ona ma miluje!“ zakričal som šťastne a zobral som ju do náručia. Celý svet sa točil okolo nás a my sme sa len šťastne smiali. Potom som zastavil a zahľadel sa jej do očí.
„Milujem ťa, Emily,“ zašepkal som a priblížil som sa k nej. Nežne som ju pobozkal a ona mi môj bozk opätovala. Pevne som ju objal a pritisol som sa k nej. Náš jemný, nežný bozk prerástol vo vášnivý súboj jazykov. Naše bozky nemali konca. Nikto z nás nechcel prestať. Táto chvíľa mohla trvať večne. Vtom mi prstami zašla popod tričko a vytiahla mi ho hore. Prekvapene som sa od nej nachvíľu odtiahol a zadíval som sa jej do očí. 
„Naozaj to chceš?“ opýtal som sa chrapľavo. Iba tíško prikývla a opäť ma začala bozkávať. Jemne som ju zdvihol zo zeme a vložil si ju do náručia. Celý čas som bol pritom prisatý na jej perách. Opatrne som ju odniesol dnu do spálne. Položil som ju na zem a bozkával ju ako nikdy predtým. Rukou som jej prešiel po čiarke na chrbte. Jemne sa zavlnila a odlepila sa od mojich pier. S ohníčkami vášne na mňa pozrela a ja som vedel, že toto je ten čas.
Vyzliekla mi tričko a opäť sa vrhla na moje pery. Pomaly som jej rozopínal zips na šatách a ramienka som jej zosunul nižšie. Šaty spadli na zem a ona predo mnou stála len v spodnom prádle. Okamžite som skamenela a lačne som hľadel na jej dokonalé telo. Rukami prešla k mojim šortkám a pomaly mi ich stiahla až k členkom. Potom sme si ľahli a nasledovala najlepšia no v mojom živote.

Ráno som sa zobudil vyčerpaný, ale neskutočne šťastný. Vedľa mňa ležalo to najkrajšie dievča na svete, a milovalo ma. Jemne som ju pohladil po vlasoch a pozoroval ju v spánku. Bola taká sladká. Spala pokojne s úsmevom na perách. Chcel by som vedieť o čom sa jej snívalo. Vtom otvorila oči a ospalo na mňa pozrela.
„Ahoj slniečko,“ pobozkal som ju. „Ako si sa vyspala?“
„Že sa vôbec pýtaš. Ako som sa tak mohla po včerajšku vyspať? Je mi úžasne. Som taká šťastná. Toto sú najkrajšie okamihy môjho života. Milujem ťa,“ odvetila a zvalila sa na mňa. Začala ma všade bozkávať a nikto nevedel, kto má kde ruky a nohy. Boli sme navzájom prepletení, ale spokojný.
„Aj ja ťa milujem. Najviac na celom svete. A už ťa nechcem nikdy stratiť. Oddnes sa odo mňa nepohneš ani na krok,“ povedal som so smiechom.
„Bude mi potešením byť vo vašej prítomnosti celý čas, môj pane,“ zahlásila a opäť sa na mňa vrhla. Rozosmial som a užíval som si chuť jej pier a sladkosť jej bozkov. Celý ten čas som ju hladil po nahom tele a spôsoboval jej zimomriavky.  Potom vedľa mňa ostala ticho ležať, a tak som ju objal. Nič viac sme k životu nepotrebovali. Len sami seba navzájom. Emily ma naozaj milovala. Viac som si ani želať nemohol. Kto by to bol povedal, že to nakoniec takto dopadne?

78 komentárov:

  1. sice to rikam nerada,ale asi uz toto bude konec... :(( jinak by se to asi uz rozvinout nedalo.ale pises nadherne a tesim se na další povídku,kde bude hodne zapojeny Zayn,že jo?! :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zimomriavky som mala na celom tele keď som to čítala :O
    Dievča , máš obrovský talent !!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nechcem koniec :D:D nejaká zápletka ešte by bodla

    OdpovedaťOdstrániť
  4. cicuška.... je to bohovské. asi si to vytalčím a zrobim menšiu knihu :D a nerozvíjaj to dalej...leda že by si chcela aby Em bola tehotná. a dalši koniec s nabuchanym dievčom ktore bude mať dceru/syna s chlapcom z 1D by som už asi nezniesla...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Laura,opováž sa to skončiť !! :D ale nie je to supeer,a je to super. :D prosíím kľudne si aj vymysli niečo iné, len pokračuj,lebo sem chodím aj trikrát za deň, a ak tu nič ďalej nebude tak sa zblázdnim !!! :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. =D fakt si ma potesila ... dakujem ti velmi ... ale asi zacnem ked tak nieco ine vymyslat lebo nemam uz sajnu co nove by sa do tohto vztahu mohlo doplnit ... a nechcem tak pridat stereotyp ze spolu chodili, zobrali sa a mali spolu deti ... nebavi ma velmi pisat o vztahu ako je vela dalsich poviedok ... ja mam radsej ten priebeh a nejake zapletky okolo toho :-) lenze toto bola moja prva poviedka a neviem ci mam az taku dobru fantaziu aby som vymyslela nieco take, aby to nebolo podobne ... no pokusim sa :-)

      Odstrániť
    2. mojkááá,aj mne sa také páčia :D a keď nebudeš mať fantáziu, neboj ja ti pošlem :P :D

      Odstrániť
  6. Nieee pokračuj v tomtoo:) ale aj ked to vyzera ako koniec..tak radšej napíše nejaku novu poviedku len neprestavaj s pisanim.. je to krasne :) aaaa nova poviedka by mohla byt s Liamom :) to by som bola velmi rada :-* maš talent

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem krasne ... uz mam v hlave napady na nove story tak uvidime :-)

      Odstrániť
    2. Tak to sa velmi tešim:)

      Odstrániť
  7. Nemám slov...je to nadherne a som rada že to takto dopadlo :) a kedže som natom pribehu zavisla neviem čo teraz budem robiť :O

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neboj .. bude dalsi pribeh :-) uz mam vymyslene :-)

      Odstrániť
  8. nekonči pokračuj ešte prosíím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Je to veľmi pekné....len neprestávaj písať..začni niečo nové veľmi by som súhlasila keby nová poviedka bola so Zaynom :) veľmi pekne píšeš :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Woooooooow zacala som to citat llen dnes!! Je to strasne super :) podla mna by si mohla zacat novu poviedku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :-) asi pojde nova poviedka ... tento pribeh sa uz asi skoncil :-)

      Odstrániť
  11. Prosím ťa , pokračuj v tom :P :) ... mohla by si trebárs pridať nejakú postavu .. alebo písať z pohľadu niekoho ineho .. ale bolo by super ak by to nadväzovalo na toto .. je to úžasné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ďakujem Ti, že si vyplnila moje nudné dni :) Každú hodinku som sem chodila kontrolovať či pribudla už ďalšia časť :)Si naozaj šikovná...
    Myslím, že tento príbeh už skončil, skončil tak ako mal, dokonca ešte lepšie ako som si predstavovala :) Myslím že dalej by ma to už nebavilo...
    Preto by som radšej prívitala nový príbeh, kde hlavnú úlohu obsadí Zayn a Nail, moji najmilovanejši:) aby si každá z nás prišla na svoje... :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem krasne :-) ano ... tiez si myslim ze toto uz skoncilo :-) mam v hlave napady na nove story tak dufam ze potesia :-)

      Odstrániť
  13. ale no ešte nech nie je koniec:) ja viem že tam hlavnú postavu má harry ale cchela by som vedieť ako dopadol Louis :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. sorry ... nevedela som ako do toho vsunut Louisa a ked som to takto zakoncila uz to ani neslo ... Louis sa dal opat dokopy s Eleanor a vsetci boli stastni :-)

      Odstrániť
  14. Ne v tomto uz nepokracuj... i ked to je asi najkrajsi pribeh aky som kedy citala sloncilo sa to krasne:) urcite zacni novu poviedku o chalanoch mohlo by byt aj o naillovi alebo o herrym ked ti to tak dobre SLO:) A tie vasnive sceny opisujrs namakane! !!!!!!! Len tak dalej

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem pekne ... uz mam vymysleny pribeh s kazdym z 1D tak dufam ze sa potesia aj ostatni citatelia co maju radi ZAyna Nialla alebo Liama :-)

      Odstrániť
    2. jouuppp :) už sa tešííím

      Odstrániť
  15. No takže takto Lauri ... Dnes som na stránke We Want One Direction in Slovakia čítala časť od Suzi kde písala o tvojom prìbehu.. Nejako o 22:10 som ju dočítala a išla som si prečìtať teda tú tvoju.. Hneď ako som doč. tú 1. časť musela som aj ostatné.. Pred pár minútami (je 01:43) som to tu celé prečítala a to sami chce šialene spať a duní mi v hlave... Len jedno ti poviem.. Vydaj knižku dievča!! Myslím že by sa ti darilo a tvoje knihy by som s obľubou čítala ;) Takže ,,GOOD LUCK'' :)* Ináč keby nepokračuješ s týmto ale spravíš new story by to bolo super ;)* A asi vyfasujem zaracha ;'D brácho ma chce bonznúť :DD Ale stálo to za to :) Takže brú noc :* S pozdravom directionerka Lexi ;)*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vau .. tak dakujem krasne :-) myslim ze z tohto by kniha nebola lebo aj ked sa vam to velmi paci ... nemohla by som vydat knihu o One Direction .. proste by to neslo ... mozno jedine ze by som zmenila skupinu a postavy za nejake imaginarne :-) ale dakujem za poklonu a sorry za to zaracha ... som rada ze sa pacilo :-)

      Odstrániť
    2. No tak išlo by to len tak ale aj tak.by to bola super kniha :D :) To zaracha.. Kašlem to :D Aj ja ďakujem za spríjemnenie včerajšieho večera ;)*
      Lex

      Odstrániť
  16. a co sa stalo s louisom .. a co jej louis povedal ja to musim vediet :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. sorry ... nevedela som ako do toho vsunut Louisa a ked som to takto zakoncila uz to ani neslo ... Louis sa dal opat dokopy s Eleanor a vsetci boli stastni :-)

      Odstrániť
  17. Milujem tento fanfic ale naozaj si myslim ze toto je uz ten koniec. Malo by to skoncit takti pekne :) nechap ma zle ale ja si myslim ze ak by si este pokracovala len sa do toho zamotas. Ale ak pokracovat predsa len budes bude mi radostou citat to aj nadalej :) mas ohromny talent :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :-) suhlasim ... tento pribeh uz nechavam tak a zacnem nieco ine pisat :-)

      Odstrániť
  18. Woow! Je mi strašne ľúto, že už tento príbeh končí .. asi to tak bude lepšie .. ale je to úžasné .. je to to najlepšie čo som kedy čítala .. čím viac som to čítala, tým viac som bola na tom závislá .. tvoj blog mám ako svoju najobľúbenejšiu záložku na svojom priehľadači .. strašne sa teším na tvoje ďalšie príbehy .. dievča! ty to raz ďaleko dotiahneš .. hlavne neprestávaj písať! ;) prajem ti veľa šťastia pri ďalšom písaní! a patrí Ti moje veľké ĎAKUJEM!
    P.S. Dúfam, že tento príbeh odtiaľ nikdy nevymažeš, pretože ho čítam stále dokola :)
    P.S. 2: Veľmi som si obľúbila tvoju hlášku ,, Moja mrkva!,, :D ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja ti velmi krasne DAKUJEM :-) som rada ze sa ti moja tvorba paci ... toto hobby som objavila len nedavno a zatial s tym neplanujem prestat :-) a neboj nič odtiaľto nebudem vymazovat :-) a ta hlaska "Moja mrkva" sa strasne paci i mne ale je Louisova... to on ju vymyslel :-)

      Odstrániť
    2. Veľké šťastie, že si ho objavila! Neviem čo by som teraz asi robila .. čítala by som nejaké drísty, ktoré na tvoju tvorbu nemajú ani z ďaleka :)
      Vážne to vymyslel Louis..?? ani som to nevedela :) chceš sa písaniu venovať aj v budúcnosti alebo to berieš len ako hobby..?? :)

      Odstrániť
    3. najprv som to blara ako zabavu cez jarne prazdniny pretoze som nemala co robit .. lenze potom som sa s tym strasne stotoznila a ked som videla tie uzasne komentare ktore mi tu vsetky pisete, zacala som rozmyslat nad pisanim aj ako povolanim :-)

      Odstrániť
    4. Držím palce aby ti to ako spisovateľke vyšlo, pretože píšeš úžasne! Ak ti vyjde nejaká kniha tak si ju potom prosím podpísať! (tiež som Bardejovčanka) :D

      Odstrániť
    5. tak dobre teda :-) mozme potom niekedy stretnut ked budem v BJ lebo momentalne byvam v presove :-)

      Odstrániť
  19. Yeaah..prvé čo som každý deň spravila, keď som prišla na net bolo, že som klikla na moju záložku a dúfala, že je tu nová časť..je mi ľúto, že táto poviedka už skončila ale teším sa na ďalšiu..možno ďalšie ;)..máš naozaj talent a strašne ma baví čítanie tvojich príbehov, je to také ľahké čítanie, pri kt. zabúdam na vlastné problémy a utekám z reality.. ďakujem Janii :) <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem ti krasne :-) som rada ze sa pribeh pacil a dufam ze sa budu aj dalsie :-)

      Odstrániť
    2. že páčil ? to je slabé slovo :D no tak to my dúfame, že budú ďalšie, dúfam že s tým niečo spravíš :D budem sa tešiť :)

      Odstrániť
  20. Užasne!:*:) toto zait realne tak:)normalne som sado toho vzila akokeby som to ja preizvala:)obcas mi vysla aj slzicka:) dievca mas talent!len tak dalej!:):*♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem krasne :-) fakt toto zazit nazivo tha sa tej poslednej casti ani nedozijem =D

      Odstrániť
  21. Ty kokos sedím potajme v izbe, notebook pod perinou, kurňa, muela som to dočítať! a stálo to za to! len nech nieje koniec.. :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. prepac ... uz som to nejako zabalila ... skoncilo to s nimi stastne a keby som to dalej pisala este by som to pokazila ... a ja velmi nechcem pisat o tom ako sa spolu cely cas mali radi alebo ako sa zobrali a mali deti vies :-)

      Odstrániť
  22. .. užas.. možno ež by do toho trebalo ešte zapletky ale s ostatnymi napr so Zaynom alebo Niallom.. dačo k tomu.. :D žeby ešte emusel byt koniec lebo je to skvele.. ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak uz to je over :-) skoncili pekne spolu a tak aj ostanu :-) so zaynom prave pisem dalsiu poviedku a niall bude neskor =D

      Odstrániť
    2. okej idem si to prečitat už sa tešim.. :D

      Odstrániť
  23. úžasné krásne píšeš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Bože to bolo nádherné! :)) dúfam že v tom budeš pokračovať :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Laura ja som ti dnes písala na fb, a keď som toto dočítala, chcem sa s tebou stretnúť este viac!!! Taký talent .... KeĎ budeš slávna prosím podpíš mi knihu...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. =D =D =D dakujem krasne :-) isteze podpisem =D len ci budem

      Odstrániť
  26. Naozaj píšeš nádherne !! a prosím pokračuúúúj :)))))))))))

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Daj ešte prosím viac častí... je to super!

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Tento blog som objavila včera v noci a už je to druhá poviedka,ktorú som dočítala! :D ... Je 2 hodín ráno,ale idem sa pustiť do ďalšieho čítania poviedky!! BTW píšeš BOMBOVO!!! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Paneboze!! Uplne skvele ! :) Tak som plakala .. Boze cela roztecena spirala.. (diki :D ) Ale Je to prekrasne ;) Ta spirala stala zato ..

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Túto poviedku si čítam celú dookola už asi siedmy krát.Táto poviedka je úžasná :) máš velký talent :) ale to už určite vieš:) Čítam vela poviedok a aj všetky tvoje,ale táto poviedka je proste najkrajšia zo všetkých :) Ty máš úplne bombové všetky:) ale táto je the best :)
    No ok :D asi ťa tu nezaujímajú moje pocity ale ja som ti to už fakt musela napísať :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D :D samozrejme, ze ma zaujhimaju a som rada, ze si napisala :) a dakujem krasne

      Odstrániť
  31. dnes som začala čitat tvoju story, a celú som ju prečitala :) nemala ani jednu chybičku ....je skvelá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  32. trvalo mi 5 hodín kím som ju prečítala tvoja stránka ju uuuuuuuužžžžžžžaaaaaaaaaaassssssssssnnnnnnnnnnnááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najskôr som chodila na stránku : sasa-styles.blogspot.sk ale táto stránka je strašne nnnnnnnnnnnnnuuuuuuuuuuuudddddddddddnnnnnnnnnnnnnnnnáááááááááááááááááááááááá !!!!!!!!!!!!!!!!!
    ti si uzasná !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! neviem už inak opýsať svoje pocity ( a bude fine ak budeš stále písať o Harrym a Zaynovi !!!!! ) :) :) :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hehe :D dakujem krasne .. uvidime kto to bude nabuduce :)

      Odstrániť
  33. ooooooooooooooooooooooooch nádherný pribeh :) máš fantáziu dievča :) gratulujem

    OdpovedaťOdstrániť
  34. milujem ťa. milujem tvoje príbehy. plakala som, bola nahněvaná a zaroven som sa pri citania tohoto príbehu smiala . mas fantasticky talent. len tak dal. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  35. plačem :( ale od šťastia ;) krásny príbeh a naozaj by som nechcela aby sa skončil :D som veľmi rada ako sa to skončilo a dúfam že sa môžeme všetci tešiť na pokračovanie ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Dnes jsem našla tvůj blog a celý tento příběh přečetla.. Wow je to nádherné :33

    OdpovedaťOdstrániť
  37. Dobre píšeš... máš naozaj talent..... veľmi sa mi tento príbeh páčil!!

    OdpovedaťOdstrániť
  38. Rodená spisovateľka, len tak ďalej!

    OdpovedaťOdstrániť