O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

piatok 16. marca 2012

You Stole My Heart 17


Rozbehla som sa rovno po chodbe a dúfala som, že mierim k východu. Slzy mi stekali po tvári a takmer nič som nevidela. Vôbec som netušila, kam idem. Počula som, ako za mnou celý čas niekto beží a kričí moje meno, no nezastavila som. Nechcela som počúvať tie blbé výhovorky typu „Nie je to tak, ako si myslíš!“.
Neustále som blúdila tými chodbičkami a snažila som sa nájsť východ. No asi to bolo zbytočné. Bez pomoci sa von nedostanem. Vbehla som teda do najbližšej miestnosti a zamkla som dvere. Oprela som sa o nich a zošmykla som sa po nich dole. Sedela som tam na zemi a nevedela som, čo robiť. V očí mi ešte stále vytekali prúdy sĺz a z nosa mi tieklo.
Vtom sa otvorili druhé dvere, ktoré viedli do tejto miestnosti. Nestál v nich nik iný, ako Zayn.
„Kate! Tak tu si!“
„Vypadni, Zayn! Už ťa v živote nechcem vidieť.“
„Kate, vôbec to tak nie je. Neviem, čo si myslíš, ale ona nie je moja ... moja ... milenka ani nič také,“ koktal.
„Nechcem počúvať tvoje vysvetlenia. Tvoje hlúpe výhovorky. Viem veľmi dobre, čo som videla a žiadne slová to už nezmenia!“ kričala som naňho a zapchala som si uši.
„Kate, no tak. Musíš ma vypočuť!“ povedal zúfalo Zayn a pomaly sa ku mne približoval.
„Nepribližuj sa ku mne! Nechcem byť ani len v tvojej blízkosti!“ odvetila som a odsúvala som sa od neho preč. Nanešťastie som sa však potkla nejakú kocku, čo bola na zemi a spadla som dozadu.
„Kate! Stalo sa ti niečo?“ pribehol ku mne.
„POVEDALA SOM TI, ABY SI SA KU MNE NEPRIBLIŽOVAL!“ zvrieskla som.
Smutne pozrel dole a z očí mu stekali slzy. „Ale Kate, ja ti to musím vysvetliť. Prosím ťa, daj mi šancu.“
Ticho som tam na neho zazerala a pokúšala som sa postaviť. Keď sa mi to podarilo, opäť spustil.
„To nebolo len také dievča, s ktorým niečo mám. Nepodvádzam ťa. V živote by som si to nedovolil. Milujem ťa. Ľúbim ťa, ako som nikdy nikoho nemiloval,“ hovoril zúfalo.
„Ale iste. To nebolo len také obyčajné dievča. Isteže si ma s ňou nepodvádzal. Len ste sa tam tak náruživo objímali ako najlepší kamaráti, však? Veď jasné, ty ma miluješ, tak prečo by si potom objímal úplne cudzie dievča, ktoré nič neznamená?“ odvetila som sarkasticky.
„No, ona nebola úplne cudzia.“
„Vidíš, už si to aj sám priznal. Tak čo mi teda chceš vysvetľovať? Že si sa cítil osamelý a potreboval si niekoho? Že ma tak veľmi miluješ a chýbala som ti, že si si ma predstavoval pri objímaní tej štetky?“ to som už bola viac nahnevaná.
No tu sa nahneval aj on a začal hovoriť: „Tak a teraz sa ma neopováž prerušiť!“ podišiel ku mne. Šokovaná jeho tónom som sa ani nepohla a zarazene som čakala, až kým ma nechytil za ramená. „To dievča sa volá Eleanor. Je to Louisova priateľka!“
„Skvelé, takže si podviedol aj svojho najlepšieho kamaráta. Čo si to ty za človeka?!?“ neodpustila som si.
„Povedal som, aby si ma neprerušovala,“ odvetil nahnevane a pozrel mi do očí, „Je to Louisova priateľka, ale mi dvaja spolu nič nemáme. Najprv sme tam sedeli všetci. No chalani museli ísť skontrolovať techniku a ja som jediný ostal v izbe s El. Sme len priatelia a tak sme sa zhovárali, keď jej zavolali rodičia z domu a povedali jej, že jej psa zrazil kamión. Preto bola strašne smutná a plakala. Potrebovala objať a keďže sme kamarát, podotýkam LEN kamaráti, tak som bol pri nej a upokojoval som ju. To je všetko. Žiadne podvody, nič. Len objatie priateľa v núdzi.“
Zarazene som tam stála a pozerala som sa mu do očí. Mal ich tmavé ako uhoľ a leskli sa mu v nich slzy. Neviem prečo, ale nejako som vycítila, že hovorí pravdu. Začala som si uvedomovať, že ostatní chalani by už o tom asi vedeli, keby s niekým niečo mal a Harry by sa ho snažil chrániť. Nezaviedol by ma predsa za ním, len aby som ich načapala.
Z očí mi opäť začali stekať slzy a ja som si uvedomila, že som na neho vyskočila bez toho, aby mi to mohol vysvetliť. Mohol sa na to úplne vykašľať a nechať to tak. Lenže on ma naozaj miloval a záležalo mu na mne. Preto za mnou utekal a snažil sa mi to vysvetliť. Preto teraz tiež plače. Nedokázala som mu viacej hľadieť do očí a sklopila som zrak.
„Už mi veríš?“ opýtal sa s nádejou a zdvihol mi bradu, aby sa mi pozrel do očí.
Nič som nevravela, ale z môjho pohľadu mohol vyčítať, že áno. Priblížil sa ku mne a pobozkal ma. Spočiatku len tak jemne a nežne, no keď som mu bozk opätovala, začal byť čoraz vášnivejší a drsnejší. Náš spočiatku letmý bozk sa strhol na vášnivý súboj jazykov a tiel. Kŕčovito som ho objímala okolo krku a on ma hladil rukami po chrbte. Vášnivo ma pritisol k stene a nalepil sa na mňa. Cítila som každučký sval jeho tela, každučkú bunku. Naše srdcia bili ako jedno.
Po chvíli sme sa od seba odtrhli, aby sme nabrali dych. Pozreli sme sa na seba s obrovskou vášňou v očiach a vedeli sme, že toto bude pokračovať. Teraz to samozrejme nebolo vhodné. Jemne sa na mňa usmial a pohladil na po líci. Dal mi ešte jeden nežný bozk a potom povedal:
„Milujem ťa, Kate. Milujem ťa celým svojím srdcom a dušou a prisahám, že ti nikdy nebudem schopný ublížiť. Ani fyzicky ani duševne. Nemohol by som sa pozerať na to, ako trpíš. A už vonkoncom nie, ak je to kvôli mne.“
„Aj ja ťa milujem,“ odvetila som a vášnivo som ho pobozkala.
„Asi by som sa mal vrátiť ku chalanom, aby ma nehľadali. Onedlho sa nám začína koncert. Musíme ti prichystať ešte jednu stoličku pred pódium.“
„Nemusíte,“ usmiala som sa, „S Louisom som všetko zariadila.“
Udivene na mňa pozrel, no na nič sa nepýtal. Chytila som ho teda za ruku a vyviedla som ho von z miestnosti. Vtom ostal zarazene stáť.
„Kate, až teraz som si to uvedomil. Ako je vlastne možné, že si sa dostala sama bez psa k našej izbe a videla si, ako som upokojoval El? A ako je možné, že ma teraz vedieš po chodbe?“ neveriaco sa na mňa pozrel.
„Podišla som k nemu a pozrela som sa mu do očí. Potom som s úsmevom odvetila.
„Doktori zistili, že mám šancu opäť vidieť a poslali ma tu do New Yorku na operáciu. A tak sme sem pred týždňom s mamkou prišli a operovali ma. A vidím. Ešte pár dní sme behali po pamiatkach a až na Times Square som si všimla plagát o vašom dnešnom koncerte. Chcela som si kúpiť lístky a prekvapiť ťa, lenže všetko už bolo vypredané. No potom som ti večer volala, ale zdvihol to Louis. A tak som s ním všetko dohodla.“
„Takže ty vidíš?“
„Áno.“
„Jupíííí,“ skríkol a začal sa so mnou točiť po chodbe. Smiali sme sa tak nahlas, že nás muselo byť počuť až na tribúny. Potom ma položil na zem a vášnivo ma pobozkal. Bez slova sme sa chytili za ruky a pobrali sme sa k ostatným. Po ceste sme stretli pár ľudí, ktorých sme sa spýtali na cestu až sme nakoniec dorazili do správnej miestnosti.
Hneď ako sme vošli dnu, Zayna privítali namrzený chalani s nadávkami, že kde toľko trčal.
„Prepáčte, musel som vyriešiť osobné problémy,“ usmial sa Zayn.
Potom si všimli, že som tam aj ja a tak sa so mnou prišli privítať. Ako posledný šiel Louis a zašepkal mi do ucha.
„Všetko pripravené. Čo sa vlastne stalo?“
„Menšie nedorozumenie. Ale už je všetko v najlepšom poriadku,“ povedala som v skratke, „Ďakujem ti krásne za pomoc.“
„Nie je zač,“ odvetil a pustil ma.
Zoznámili ma taktiež s Danielle a Eleanor a pobrali sme sa k pódiu.
„Počkajte! Nemala by ešte prísť Lottie?“ opýtal sa Niall.
„Lottie bola len zástierka pre Kate,“ zasmial sa Louis.
„Ach tak,“ pochopil Niall a spoločne sme sa všetci pobrali na miesta.
Eleanor s Danielle ma zaviedli k naším sedadlám pre pódiom a spoločne sme sledovali úžasný koncert chalanov. Bol to môj prvá živý koncert vôbec a tak som sa nesmierne bavila. Keď chalani dovystupovali, šli sme za nimi a spoločne sme sa pobrali preč.
„Tak čo ľudia, kam ideme?“ opýtal sa Liam.
„Tancovaaať!“ navrhla Dan.
Nadšene sme s El prikývli a tak bolo rozhodnuté. Moju poslednú noc v New Yorku strávim s mojím úžasným Zaynom v rytmoch tanca. 

12 komentárov:

  1. Bombová :) teším sa na ďalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. OMG uplne dokonala cast ..normalne sa nemozem odlepit od monitoru fest krasne pises

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dokonala....dufam že dnes bude ešte aspoň jedna abo aj dve :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Perfektná :) teším sa na ďalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Píšeš dokonalé príbehy a už sa teším aj na nový :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Prosím daj ďalšiu časť ! :))))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Prosím daj ešte aspoň dve časti :) strašne pekne píšeš máš veľký talent :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. rýchlo dalšiu !!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. skvelé..nemám slov...máš talent na písanie :) super. -Veve-

    OdpovedaťOdstrániť