O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

štvrtok 1. marca 2012

Always and Forever 9

Dnes sme prekročili prvých 1000 návštev.
Ďakujem vám veľmi pekne. :-*


Zastavili sme za obrovskou halou. Určite sa tam vmesti viac než 100 000 ľudí. Vystúpili sme z auta a pri zadnom vchode nás už čakal náš “sprievodca“. Vyzeral ako manažér nejakého hotela. Čierny oblek, vyleštené topánky, na očiach čierne okuliare a za uchom handsfree. Zaviedol nás do šatne, kde sme sa mali stretnúť s chalanmi. Bola to väčšia miestnosť s pár zrkadlami, skrinkami a gaučom. Sadli sme si a ja som to nevydržala a musela som sa ich spýtať. 
„Už ste boli s chalanmi na ich koncerte, však? Ako to bude prebiehať?“
„Nooo ... vačšinou sme sa na nich pozerali z boku pódia, no raz sme sa dostali niekde úplne pred pódium. Neviem ako to bude teraz,“ zamyslela sa Danielle.
„Hmmm ... no uvidíme. A povedzte mi niečo o sebe. Nič o vás neviem. Ako ste sa spoznali s chalanmi?“ vyzvedala som.
„Mňa s Louisom zoznámil Harry. Dohodol nám schôzku a ... čo ti poviem... padli sme si do oka a hneď na druhý deň ma Loui pozval von,“ usmievala sa El.
„Ja som sa Liamom spoznala počas X-Factoru. Tancovala som v pozadí a tak nejako sme sa spoznali. A vznikla z toho láska,“ odvetila Danielle so zasneným pohľadom v očiach.
„Wau ... mali ste vy teda šťastie.“
„Veď aj ty. Stretla si Louisa a on ťa zoznámil s ostatnými,“ dodala El.
„Áno, máš pravdu, ešte stále nad tým žasnem. Nedokážem pochopiť, ako sa mne mohlo prihodiť niečo také. Ale som rada. Veľmi rada. Inak by som nebola tu a nespoznala by som vás,“ usmiala som sa na nich.
V tej chvíli sa dnu vtrepali chalani.
„Liam, preboha, čo sa ti stalo?“ skríkla Danielle a utekala k nemu. Vyzeral hrozne. Roztrhaná košela , rozcuchané  vlasy, akoby ho parný valec prešiel. A ostatní na tom neboli o nič lepšie. Šokovane som na nich pozerala s otvorenými ústami.
„Tunajšie fanúšičky sa trošku zbláznili,“ skonštatoval zdrvene Zayn.
„Ale to až tak?“ neverila som vlastným ušiam.
„Až tak!“ pritakal Niall.
„V čom budete vystupovať?“ zaujímalo Eleanor.
„Našťastie tu máme oblečenie na koncert. Ideme sa prezliecť!“ zavelil Harry a už vyťahoval zo skrine tričká a nohavice. Chalani sa začali vyzliekať. Počkať, to akože sa budú prezliekať tu? Pred nami? O môj bože. Neustále ma prekvapujú.
Snažila som sa na nich veľmi nepozerať. Ale keď som očkom mrkla na Louisa, nevládala som sklopiť zrak. Bola som ako zhypnotizovaná. Veď on je dokonalý. Perfektné vlasy, nádherný úsmev, úžasná osobnosť, dokonalé telo. Nemal síce vypracované svaly ako Liam, ale aj tak bol božský. Rýchlo som odvrátila zrak a dúfala som, že si nikto nevšimol, ako som nad ním slintala. Hlavne Eleanor nie. Nechcela som si  to u nej pokaziť. Páčila sa mi.
Keď sa doobliekali bolo už za päť osem. Dnu vošiel ten „sprievodca“ a zavolal na nás:
„Dámy, na miesta!“ Pozreli sme sa na seba, že čo od nás chce. Asi pochopil, že sme ho neporozumeli a tak povedal:
„Poďte za mnou, odvediem vás na vaše miesta. Počas koncertu máte obsadené VIP sedadlá vpredu.“
Hneď sme ho nasledovali. Naše sedadlá boli presne pred pódiom. Okrem nás tam sedelo ešte pár dievčat. Nechápala som načo nám sú stoličky. Aj tak budem celý čas stáť a spievať s nimi. Len, čo sme sa usadili, už vyšli chalani na pódium. V hale sa strhol neskutočný krik a potlesk. Keď sa to trošku utíšilo, Louis vzal mikrofón a chystal sa na príhovor. Dnes asi vyšiel rad na neho.
„Ahojte, sme veľmi radi, že ste prišli v takomto hojnom počte a dúfame, že sa budete celý večer baviť. Dnes sú tu s nami tri výnimočné osoby, ktorým by sme chceli venovať prvé pesničky. Dve z nich už poznáte. Je to moja priateľka Eleanor a Liamova Danielle. Tou treťou osobou je dievča, ktoré sme spoznali len nedávno, ale hneď nás zaujala svojou charizmou. Našli sme v nej úžasnú kamarátku. Týmto, by sme ju chceli privítať v našej rodine. Vitaj, Emily.“ Dokončil Loui a všetci sa na mňa usmiali.
Sedela som tam v nemom úžase s otvorenými ústami a pozerala som na nich. Neverila som tomu, čo počujem. Tí chalani teda vedeli prekvapiť. Hneď ako Loui skončil, ozval sa v hale potlesk a kamera zamierila na mňa. Ocitla som sa na obrovskej obrazovke nad pódiom, a tak som radšej rýchlo zavrela ústa a usmiala som sa. Našťastie začali hneď hrať prvú pieseň a kamera už sledovala len ich.
Spamätala som sa z toho šoku a pozrela som na Dan a El. Porozumeli sme si aj bez slov. Všetky tri sme sa naraz postavili a začali sme tam tancovať a spievať. Celý teň čas sme sa držali za ruky a pozerali sa na chalanov.
Po skončení koncertu sme sa pobrali naspäť do šatne. Chalani ešte rozdali pár podpisov a prišli za nami.
„Tak čo, ako sa vám páčil koncert?“ opýtal sa Liam a pobozkal Dan.
„Bol úžasný, super, skvelý, neskutočný, ...“ chrlila som so seba všetky tie slová. „A ďakujem vám.“
„Ďakuješ? A za čo?“ čudoval sa Niall.
„Že ste ma tak veľkolepo prijali medzi seba a že som sa stala súčasťou vašej veľkej šťastnej rodiny,“ usmiala som sa.
„Jasné, že si jej súčasťou. Za to ani nemusíš ďakovať,“ zasmial sa Zayn a pozrel sa do zrkadla. Ako inak, čistý Zayn. Louis objal Eleanor a pobozkal ju. Opäť ma zalial príval žiarlivosti. Ale už som ju mala viac-menej pod kontrolou, pretože to bola práve El, ktorá sa nachádzala v Louisovom náruči. A ak sú spolu šťastní, tak sa medzi nich pliesť nemienim.
„Poďme sa najesť,“ žobronil Niall. „Som hladný!“ Všetci sme sa zasmiali a pustili sme sa chodbou von k autám. Tento krát tu už Boby nebol, a tak sme sa opäť rozdelili do áut ako cestou do Southamptonu. Spoločne sme sa navečerali a rozišli sme sa do svojich izieb. Bola som neskutočne unavená, a tak som hneď zaspala.
Ráno ma zobudilo klopanie na dvere. Rozospatá som otvorila. Stál tam Harry a súril ma.
„Poďme Em, už vyrážame.“
„Už idem, len si zoberiem kabelku.“ Radšej som sa ani nepozrela do zrkadla ako vyzerám. Ešte by som dostala infarkt. Rýchlo som si rukou prečesala vlasy a pobrala sa za Harrym. Všetci už boli dole a čakali len na mňa. Nasadli sme do áut a vyrazili späť do Londýna. Celú cestu som prespala.

1D on the stage

5 komentárov:

  1. bude dneska časť?? strašne baví ma to čítať na to že som tento bolg objavila pred niekoľkými minúútami :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to sa tesim ze sa paci =D ano bude prave sa chystam ju dat :-)

      Odstrániť